Sunday, July 8, 2012

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

Salam ketemu lagi sahabat remy semua.....
salam hujung minggu
jom kita join segmen lagi......
kali nie remy nak join segmen yg bertahap blogger retis dah..... sebabnyer blog
nie dah glamer sebab masuk dlm majalah remaja dan juga majalah majalah in trend !!! so hebatkan..... bertuah tuan punya blog...... 
tergerak hati remy nak join segmen anjuran hazwan-hairy nie...
kut kut ler dapat tempias glamer..... perasan ler remy tu...... tak kisah lah.....kita support yg mana patut....
  
Buat pertama kali kesini....... happy rasanya...... menyusuri liku2 kehidupan seorang remaja bernama hazwan-hairy nie.... terasa satu catatan peribadinya , pandangan dan juga kisah pengalaman.....

remy suka blog hazwan-hairy yg ceria, tak serabut dan nampak menarik dgn latar putih dan warna warni kehidupan......
nak load pun pantas......

apa yg remy perasan...hazwan-hairy suka join mana2 segmen yg ada.... kira oklah tu.... mesti rajin blogwalking hazwan-hairy nie.....no wonderlah Followers hazwan-hairy ramai......

gaya penulisan hazwan-hairy jugak menarik utk dibaca...... cukup remy katakan ada satu tarikan untuk kita datang kesini...... semoga blog hazwan-hairy semakin hari semakin mantap !!!! remy akan terus support blog hazwan-hairy nie.....
anyway, jom join segmen anjuran hazwan-hairy  nie...... semoga berjaya.... kalau rasa nak join just clix nama hazwan-hairy .
salam utk semua.......
remyhazza




P/s..... he3..... ada berapa hazwan-hairy dlm entry remy nie ????? cuba teka...... he3... lepas tu claim hadiah kat hazwan-hairy kut! boleh ker ????














34 comments:

Nasz said...

saya tag awak utk giveaway ini.

http://www.mohdnaser.com/2012/07/cik-buaya-1st-giveaway-choose-your.html

mrs eyza said...

rajin ehh remy join segmen hihi

baru nak kira berapa ada nama dia...hihi

Unknown said...

rajin memang super rajin masuk contest remy nih..hehe

ayie pula tgh nk siapkan entry contest yg remy tag ayie dulu...

skrg lappy ayie ada masalah...sbb tu x boleh nk on sgt...

ooo....cara contest nih kena sebut nama tuan blog nya byk2 eh?....insya Allah entry remy nih ada peluang....TERMA KASIH SWEETPEA...IDEA YG AYIE PEROLEHI DARI PEMBACAAN...^__^

Saya Disini said...

gud luck

LidiaSuraya said...

rajinnyaaa remy masuk segmen ag yer..
good luck k remy

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

wahhhh makin rajin bang remy ni tau .. aktif (^_^) ..tak mcm umi ..nanti umi nak terjah jugak lah kat blog hazwan ni hihi

haaaa soalan yang last tu umi tak tau nak jawab hihihihihihi .. ampun tuanku (~_^)

hazwan hairy said...

salam...terima ksh remy sbb sudi join contest ni..all the best tuk anda..sya xfemes lah..haha...sma2 lah kita jd blogger yg disukai rmai..cewahhh!!....tq atas ulsan anda again..

Unknown said...

nasz,....
thanks..... nanti akan remy usahakan secepat mungkin......

Unknown said...

eyza....
kira jgn tak kira....... he3

Unknown said...

ayie.....
takde maasalah lah... kalau tak sempat pun takpe......
just suka2 jer.....
pasal segmen yg kali nie.....
tuan punya blog suruh review blognya dgn cara kita..... tu yg remy masukkan unsur teka teki sikit...he3

Unknown said...

saya disini.....
thanks so much.......

Unknown said...

lidia....
terima kasih......
remy join mana yg sempat jer.....
nasz pun ada ajak yg terbaru....
insyaAllah, kalau berkelapangan remy joins....

Unknown said...

umie....
abg saja jer buat teka teki tu..... tak kira pun takpe..... alang2 dah byk kali mention nama hazwan..... tu yg suruh kira....he3
kirim salam kat baby tau !!!

Unknown said...

hairy....
wassalam.....
sama2...... saja jer nk kenal ngan blogger femes cam hairy nie....
abg nie dah senja , mana la tau sangat.....

Aien Not Alien said...

rajin abang remy..ada 14 hazwan-hairy..hehe.

Unknown said...

aien....
kalau abg remy ckp ada 17 camner ????? he3

hazwan hairy said...

dtg sini copy link tuk d BW smbil tgk calon2 pemenang :-)

Unknown said...

hairy....
remy ada harapan ker |?????
he3,..... yg lain lagi kreatif... sampai ada sayu jer utk dibaca.....

aisyah humaira' said...

hai !
niera bw ke blog awesome ni :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

psstt,menarik blog ni,so niera dtg follow sekali lah :)

NoorBieLover said...

http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

bw & terus follow..dari segmen yg sama.

HanaNabihah said...

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

Noor Atikah Ramli said...

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

♥ Ikaa Aboy ♥ said...

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

Deary Ainn said...

salam kenal:)
kte dri contest yg sme:) gud luck ye:)
bw n flow here:)ada ksmptn jom singgh cnie..hehe
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Anonymous said...

dieya datang sini dari contest yang sama
follow mollow kamu, good luck ya

http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Unknown said...

aishah...mana ada ohsem.....
blog picisan jer......
thanks for follow. remy follow back jugak tau.....

Unknown said...

noor....
remy follow back..... salam ramadhan dan selamat berpuasa....

Unknown said...

hana....
gud luck to you too......

Unknown said...

cik rongok......
dtg kat sini cari gigi ye......he3
btw...remy follow back tau....

Unknown said...

tiqah....
follow u back...
salam ramadhan dari remy jugak......

Unknown said...

ainn....
semestinya..... remy follow balik tau........ salam ramadhan dan salam kenalan.....

Unknown said...

cioccolato....
gud luck to you too.....
and follow you too.....
semoga kita berdua berjaya......

maszull said...

assalamualaikum remy...tahniah2 rezeki bulan puasa nama ni hari2 ada jer hadiah yg diterima....:)

p/s sori hadiah dr mama petang nanti yer...x sempat pagi ni...:)

Unknown said...

mama....
wassalam...
itulah... rezeki remy bulan ramadhan tahun nie bertambah2...syukur alhamdulillah.....

 

Template blog ilham dari alif ismail