Saturday, February 23, 2013

Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

salam utk semua.....
kita bersua lagi....... remy kuar entry lagi...... sebab semakin hari semakin pendek GA yg ada...he3...mcm  segmen nie... 12 jam aje tau !!!!!!
segmen nie adalah.....
segmen nie anjuran kak mia...... korang pun boleh join... masih sempat lagi...tinggal 3 jam lagi masa yg ada....so kena cepat...... sebab kak mia mencari bloglist utk blog kak mia.....


Smile... Smile... Smile... | Mialiana.com
mudah kan...... so jom ramai2 kita support segmen kak mia..... 
just klick aje nama kak mia tu.....
all the best semua !!!!!


Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

34 comments:

Anonymous said...

salam remy..

rajinnya...tinggal bbrpa jam je lagi ni...alahai...

Unknown said...

wirda...
wassalm....
dah janji ngan kak mia......

Farah Waheda Wahid said...

yeay...kita join segmen yang sama...all the best remy...

*psst2x... saya suka lah header tu... comel jer...

Unknown said...

remy dan segmen berpisah tiada..hehheehhe

Unknown said...

farah...semoga berjaya juga nanti.....
mekasih... comelkan hasil kerja alif ismail....

Unknown said...

kak diana.....
he3... kena kurangkan sekarang....... dah tak larat..sebab satu segmen remy join..mesti nak buat special...tak reti buat simple2....

zack mus said...

dari segmen sama
http://www.araublogger.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

Unknown said...

rajin sungguh saudara kita ni join segmen ye... bagus!! oh, t.kasih krn alif bru perasan blog alif ade dlm senarai bloglist saudara remy wlaupun x masuk contest...

terharu sgt...huk3

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

mat pagi bang .. abang ni leh digelar raja yg rajin join segmen .. piwettt .good luck bang remy ..chayokkkkk

Unknown said...

alif...
mekasih alif....
bloglist remy terbuka...... sesiapa yg rajin dtg...remy masukkan.... sebab senang remy nak pi terjah.... sebab semua yg tersenarai...akan remy terjah setiap hari.....he3

Unknown said...

umie...
selamat pagi...awal bangun...nie mesti delysha dah bangun.....he3...
mekasih umie....

Unknown said...

zainal...
terlepas pulak... mekasih singgah.... akan remy kesana...tunggu....

Domu-kon said...

selamt pgi..wahhh....lama xsinggah..abg remy punya blog dah bertukar wajah.. cantil..suka sesangat..a

Empayar Utama said...

Ini segmen tersingkat untuk yang memang rajin berbelog nih :)

TiranaAduka said...

salam bro remy
Minta bantu dari remy jika ada kelapangan tak paksa.
Mohon dipanjangkan entry ta
'bertajuk .hanya ini yg mampu ku bantu-tiranaaduka.'
Pada blog remy.

Bukan untk ta .tapi untk seorg sahabt ta.
Acct tersebut adalah no.acct
Abil4fauziah.blogspot.com.
Sila padankan no actt di side bar kanan atas pada blog abil dan post ta tu.

Ta ucapkan jutaan terima kasih andai sudi membantu..

Unknown said...

miz domu.....
terima kasih..... nasib baik dtg... kalau tak miz domu dah terkeluar dri bloglist... bloglist lama dah terpadam...kena buat baru.... nanti remy masukkan miz domu..... pren together gether....

Unknown said...

bro empayar...
itu lah...tapi kalau dah blogger femes... buat sa tu jam pun ramai yg support..... mcm kak mia tu.....

Unknown said...

wassalam bro tirana...
baru remy faham......insyaAllah ...akan remy membantu sedaya upaya......

Fatin Liyana said...

hai ! yana datang dari segmen yang sama ..

good luck utk kita semua ! =)

Sukma said...

good luck....

maszull said...

assalamualaikum remy...gud luck yer...:)

Unknown said...

Selamat bersegmen :D
Goodluck ^_^

ME CTCT said...

ala..ketinggalan jauh sudeyyy..ehehe..untuk ade kt blogliat blogger popular, makin2 popular r blog kamu nti :D

ERAZ FADLI said...

Datang dari Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

Unknown said...

liyana...
gud luck utk awk juga.....

Unknown said...

sukma haron...
terima kasih.....

Unknown said...

mama...
wassalm..terima ksih mama....

Unknown said...

kak sally...
terima kasih kak....

Unknown said...

ctk...
insyaAllah...tu pun kalau terpilih......

Unknown said...

eraz...
mekasih singgah......

AyuInsYiraH said...

salam... ayu dtg dr segmen yg sama...

ada masa singgah lah ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

Unknown said...

ayul
wassalam... insyaAllah.... akan kesana....

Mia Liana said...

salam... mia datang belek blog ni. terima kasih ya sudi join segmen bloglist mia.

Unknown said...

assalam BK kayuh basikal sini
dri segmen sme

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom_23.html

 

Template blog ilham dari alif ismail