Tuesday, July 16, 2013

Masterchefd Selebriti Malaysia 2 - Teka meneka contest.....

Assalamualaikum..
salam sejahtera buat seluruh warga maya hari nie,,,, 
selamat berpuasa......
ker ada posa yang yuk !!!! dah lama remy tak dengar perkataan tu.... pagi pagi seluk periuk..... he3
oklah.... entry remy kali nie  berkaitan Masterchef remy yg tak sudah2...... tapi kali nie ada kelainan tau... sebab takde retis.... yg ada cuma kenkawan jer..... sapa tu.... ini lah remy nak cerita nie.... ingat wordless wednesday yg remy suruh teka signature para selebriti...... ala segmen suka suki jer tu..... tak sangka ada juga yg sudi memerah otak dan mebuntangkan mata nak telek satu persatu signature tu......he3
so apa yg remy nak ckp.... tahniah semua....sebab usaha sahabat semua tak sia sia..... sebab sapa2 yg jawab melebihi 15 jawapan  remy tetap nak kasi hadiah cumel utk semua...........hadiah ape... tak boleh ler nak ckp....tapi antara yg bertuah tu adalah yg pertama....

cHERiTa kASih fiZaiRi
cerita maya persada
♔cik azLyzah
so tahniah buat semua diatas....empat yg bertuah sebab kesemuanya meneka hampir 15 dan juga keatas.....so mekasih kerana sudi meneka dan yg paling penting......
korang dah berjaya.....

so berharap sangat keempat sahabat bertuah diatas sudi emailkan alamat kat remy secepat mungkin.. remyhazza@yahoo.com... 
inbox kat fb pun ok....
nak kasi hadiah nie.........
remy tunggu tau!!!!

selamat berpuasa semua.......

40 comments:

Unknown said...

untung la sapa yang berjaya..dapat seratus ringgit sorang..kan remy??
ekeke..

Amin A. R said...

Hehe masterchef remy edition namanya.... :D
Tahniah kepada yg dpt hadiah tu :)

FarahFerraDotCom said...

Tahniah semua..:p

Izwa Kamaruddin said...

tahniah..

Unknown said...

assalamualaikum..remy :)

hebat mata dan pengetahuan selebriti mereka2 tu...:)

diari farisha said...

tahniah buat pemenang :)

mrs eyza said...

tq remy..tak sangka dapat hadiah pulak hehe...

alamat eyza masih ada kat remy lagi kot hihi...kalau tak ada dah bagitau yea..nnti eyza email lain.

Akupenghibur.com said...

wahh tahniah :) bestnya

Sukma said...

thanks Remy...tak sangka ada hadiah...nanti akak bagi address yea....tahniah buat para pemenang lain......

maszull said...

assalamualaikum remy...wah tahniah2 pd yg berjaya....sygnya x dpt join segmen la...:(

Unknown said...

Kak diana.... he3
Camner tau nie.... seratus rupiah tau.....

Unknown said...

Amin...
Tangan menggatai jer nak edit.... remy edition konon.....

Unknown said...

Mrs secretary. ... tahniah buat mereka kan....

Unknown said...

Mrs eady. ...
Empat org yg ohsemmmm

Unknown said...

Ayie.... Wassalam. ...
Betul tu. ... rajin dieorg membelek.....

Unknown said...

Diari farisha.... tahniah buat mereka kannn....

Unknown said...

Mrs eyza...
Hadiah kechik2 jer..... saja2 remy nk hadiahkan.....

Unknown said...

Ap.... he3. ..
Tertiba jer kan.... saja kasi kejutan.....

Unknown said...

Kak sukma. ...
He3. ... saja remy suka2..... boleh hargai kenkawan maya....

Unknown said...

Mama....
Wassalam. ...ala mama.... saja jer suruh teka signature haritu.... nk tgk ada tak yg rajin meneka....

Tetamu Istimewa said...

Tahniah kepada para pemenang. Mereka layak memenangi atas usaha yang gigih itu.

Unknown said...

Tetamu istimewa. ..
Betul tu.... usaha gigih mereka perlu remy hargai.....

THE AUTHOR said...

Tahniah buat mereka semua.
Rajin awak yer Remy....

Unknown said...

Bro hanif. ..
Saja saja jer....kasi hadiah utk kenkawan

Unknown said...

apa?? ko nak alamat aku??hehehehe :P

Unknown said...

Bro boni....
Boleh aja..... remy tunggu .... jgn tk hantar....

Lieza Nordin said...

wah2... =) thniah buat mereka :D

Unknown said...

aisya....
memang patut pun...mereka semua rajin meng CSI kan diri....

Unknown said...

adeh..
cmner leh miss plak nie..

ERAZ FADLI said...

tak sangka tersenarai ni.. thanx Remy..

Unknown said...

Saya jugak fail bab meneka artis...

Kancil 8349 said...

tahniah

Cik Puan said...

CIk baru prasannn lahhhh....btw cik dah Pm kat fb....

Unknown said...

Shark.... he3. ... takpe next time ada lagi.....

Unknown said...

Eraz...
Sama2. . Tahniah utk eraz.....

Unknown said...

Kak mieza. ...he3. ..
Remy pun.... lebih lebih sign....retis

Unknown said...

Kancil. ...
Tahniah itk mereta....

Unknown said...

Cik azlyzah. ....
Dah pm ye..... nanti remy check fb....

Leeza Dayasari said...

Tahniah semua.

ayut said...

eh2x..ni men teka apa ni remy...mmg terlepas la ni mkna yer..

 

Template blog ilham dari alif ismail