Sunday, February 13, 2011

sesekali...kurasa teringin......

Tetiba jer......
perut rasa lapar....... he3


sebab teringat wantan mee itik kat restaurant 
duck & chic rice shop
kat area nilai tu....... pergh !!!!


bsk kena pi cari jugak.....
kalu tak kempunan.... dah lama tak pi mkn kat ctu.....
tapi sebelum pi makan kite layan dulu pic
wantan mee itik tu...... he3





sekali kena.... teringat sampai bila2.....
letak pulak cili halia ngan cili jeruk.......
layan pulak dengan teh bunga......
memang syok !!!!!!

8 comments:

Unknown said...

Wah! sedap tu... Mana alamatnya? Nak pi jugak ni.

Unknown said...

kat depan tol plus lama pekan nilai....
ok ler taste die.....
tapi tak tau ler bukak atau tak hari nie,,,,,
jab lagi nk lunch kat situ....
moh kite weyy !!!!

yiazmat_horror said...

wah...nampak sedap.. :)

Unknown said...

memang sedap.... tapi hampa... sebab kedai tu tutup arini......hu hu hu...
kena pergi next time ler.....

Unknown said...

kicap ....benci nya

Unknown said...

bukan kicap ler.....
oyster sauce ler......
belum try belum tau.....

Unknown said...

oyster sauce ahh lagi lah aku tak suka..tak boleh ke makan dengan sambal tumis ikan bilis...lagi kaw..

Unknown said...

sambal tumis tu mkn ngan nasik jer...... he3..
nanti next week aku buat sampling ,
wantan mee with sambil bilis....

 

Template blog ilham dari alif ismail