Saturday, December 29, 2012

My Journey to 2020

Salam untuk semua......
salam ketemu lagi.......
sorry remy tak sempat nak buat entry...bw pun sangkut lagi nie.....
akan remy kejar nanti...tunggu tau......
smlm remy sempat singgah kat blog ayut dan remy find out satu segmen menarik...remy pun try......
My journey to 2020 .... kiranya apakah korang akan jadi bila 2020 nanti...he3.... just follow the step and kita akan find out siapa kita nanti....... just for fun........

kalau korang nak suka2 try apa yg korang akan jadi pada 2020 nanti..... korang boleh juga try soalan2 tu.....korang klick aje kat 
Citizen 2020 nie....terus korang akan bukak first pages utk segmen tu....... nak tahu remy jadi apa utk tahun 2020 nanti.......he3
mcm kat bawah nie........
cuma time tu remy dah jadi atuk!!!!!!
atuk rock sebab ade blog sendiri.......he3

so korang jadi apa pulak ?????
moh try !!!!!
klick aje link kat bwh nie
ID remy pada 2020 .....he3 !!!!

20 comments:

3no gr33ny said...

comel je..nak cuba juga la

ayut said...

much erlier than that birds....ok la tu...hahaha..klakar je kan.. :)

Remy hazza said...

3no gr33ny
he3...jom cuba...baru kita tahu sapa kita masa 2020 nanti... just for fun!!!

Remy hazza said...

ayut...
thanks for sharing.....
best jugak benda nie......

Wirda Amir said...

assalamualaikum Remy...alahai...rindunya dgn blog ni...hehehe,ada kesulitan yg tak dpt dielakkan...tak blh on9

dah sihat dari demam ke tu...?

Remy hazza said...

wirda...
alhamdulillah.....
80% recovery....he3...kira dah ok dah........

Hanif Idrus said...

wah!!! femss blogger..hahhahhaha
Sama ler kita bro...bulan ni hancus blogwalking sebab cuti banyak sangat dan mood 2013..hehehehehe

miz ruha said...

dah try ari tu... resultnya sama macam remy... hehehe...

Areef Ibn Naim said...

salam,

tahniah anda terpilih memenangi hadiah di dalam contest fotografi ceriakan hidupmu... nanti tinggalkan details di azaref82@gmail.com ya... tq...

http://www.ibnunaeem.my/2012/12/keputusan-pemenang-contest-fotografi.html

ishy77 said...

hai atuk remy....ni cucu zaman depan datang..gukgukguk

boni kacak said...

bro..macam ada sikit persamaan dengan bro la.bro sebelum ni memang work smart pun kan?hehehe

Remy hazza said...

bro hanif....
masa yg ada pada remy semakin sikit...dah tak boleh nak xtive macam dulu.......dapat kuar satu entry sehari pun dah syukur.....

Remy hazza said...

miz ruha....
kita serupa ler......he3

Remy hazza said...

areef...
terima kasih...insyaAllah akan remy kesana......

Remy hazza said...

ishy77....
cucu den ye.......takpe...nie atuk genius......he3

Remy hazza said...

bro boni....
takde lah...mana ada smart...berterabur jugak......he3
tak mcm bro boni......maintain jer.....

Steffany Daph said...

thanks for sharing pasal ni..haha, steff nak give a try jap :D

Remy hazza said...

steffany....
gud luck.... tgk nanti jadi makchik ape ye.....

LiNda said...

bestnye..hehe,cute je id remy :)

Remy hazza said...

linda...
dah try belum....nanti leh tgk linda jadi makchik ape pulak......he3

 

Template blog ilham dari alif ismail