Sunday, July 3, 2011

jalan2 cari makan lagi.....

kali ini destinasinya....
kat subang parade...
lama tak pi situ..... dah bertambah meriah dengan kehadiran empire shopping gallery dan pelbagai leasure places yang lain....
Sempat jugak lah having meal kat situ... tertarik ngan satu kedai nie.... namanya peneng nyonya...
decoration interial cam cantik sangat..
so kiteorg pun singgahlah sebab nya memang hajat dihati nak cari laksa... so dah jumpa kedainya...





Rasa not bad ler..... tapi kureng sikit dari uncle lim's kat tingkat satu tu... lagi kawww..... tapi dh biasa sangat makan kat uncle Lim's kalau pi ikano power centre tu... sesekali nk try kat tempat lain pulakkan....


But i love the cendol tu.....sedap tapi ciput jer.....

Apa apa pun.....tetap yummy yummy.....

2 comments:

ain sudin said...

pergh...
melantak x ajk!!!!
ngee~~

remyhazza said...

kalu ajak tak kena belanja....biler2 pun boleh ain.....he3

 

Template blog ilham dari alif ismail