Monday, December 12, 2011

eMPIRE......... HERE I COME.......

wAH.....Tajuk tah apa2 tah.......
merapu tahan gaban...... he3....
apalah yg best sangat kat empire tu....... entah ler....
camner leh tergerak hati nak pi kesana smlm......
so let's teman story.....
actually . smlm pagi teman pi kuala selangor ... pi rmh saudara.....
lunch and chatting2 ngan sedara kat situ yg berkumpul....
biler balik tu rasa cam awal lagi.... tu yg terus pi subang jaya.....
hajat dihati nak beli wedding gift utk kenkawan ....
depa tu pun satu.... nape bulan 12 nie sibuk semua nak kawen..... kalau dah sampai 5 org... mau kopak nak kasi gift kan....
so kena ler budget yg bersesuaian... janji gift nampak xclusive dan yg penting ikhlas.....

dan dah  memang peel teman suka kasi gift dari kasi duit dlm envelop tu....
ingat nak singgah kat shop "material" kat empire tapi tak bersesuaian.... iyelah time christmas.... so christmas gift byk ler....
nyesal tak beli byk2 kat paradise shop langkawi aritu..... time tu ade sale 50%..... rugi2...nape ler teman beli 2 jer.....
so teman jln2 terus nampak shop nie....
so try masuk sebab cam ade sale jer......
comfirm.... biler tgk ok ngan budget.... terus ambik 3... senang!
tak bias sebab ketiga2 kwn teman tu satu dept ! he3
teman kasi japanese tea set seramic. cam kat bwh nie.....tapi kaler hijau kat dlm....
cantik sangat sebagai hiasan.....
yg sorg lagi  kwn teman dpt ler gift dari paradise shop tu !
fair kan ???
satu dh kasi kat anak En Zul aritu.....

7 comments:

Siti Safiyyah said...

inilah nasib orang yg masih bujang di bulan disember.. hehe.. gurau je :p

PIKA said...

eMPIRE .. salu je lalu dpn die tp x pnh pon msuk kat dlm .. :)

Fabulous Me said...

EMPIRE! Rumah ke2. Suke sbb die kecik and byk brand yg disukai kt sane. So klu shop laju je dah setle. Huhuhuhu.. Btw hebat taste u beli pot tuh. Pandai pilih, cantik..

remyhazza said...

thanks fabolous.....
comel sangat japanese set tu....

Aien Not Alien said...

selalu lalu dulu2...tak pernah nak singgah..sebab masih dalam pembinaan lagi....hehehe....

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaa best2 la entri kat cni ..best umi bace :)

EmpayarUtama said...

EmpayarUtama taulah hahahahahahah

 

Template blog ilham dari alif ismail