Monday, August 5, 2013

Syawal datang lagi !!!! jom pulang beraya.......

assalamualaikum semua.....
kita bersua kembali..... dah lama remy tak berceloteh...... Alhamdulillah,..... masih ada kesempatan remy utk entry terbaru,.... maklumlah remy tak sibuk nak balik beraya ke taiping tahun nie.... segalanya utk zara..... so remy cuma beraya kat hospital jer tahun nie......


 
tapi sebelum tu... jom layan photoshoot raya remy yg remy sempat buat bersama kak liza dan juga adik2 practical dari Uitm dan juga Ums.... jgn tak tahu...kat tempat remy skrg dah ramai adik2 baru..... meriah di musim perayaan nie..... dari UMS remy ada 7 adik.... Uitm 29 org , Ikbn ada 31 , student idonesia best 4 ada 25 org dan juga 2 adik dari Asian Culinary School.... cuma penghujung august nie adik2 dari ums dan juga Uitm akan menamatkan latihan industry....


Photoshoot raya nie tak rancang pun.... tapi remy yg suruh adik2 tu pakai baju melayu dan baju kurung utk outside catering sempena launching bubur lambuk hari tu......mood pun tgh ramadhan.... kira sesuai sangatlah server pakai baju melayu dan kurung kan....well camner remy tahu tempat tu cantik... actually remy pi side visit before event hari tu..... tu yg remy perasan this place amat sesuai utk shoot pic raya..... kena sangat dgn mood suasana.....tu yg remy

so bergambar sakan kiteorg dgn kemeriahan suasana hari raya....... diatas pentas dan juga disepanjang deco raya oleh pihak Malaysia Airport yg dibuat khas sempena sambutan hari raya sepanjang ramadhan..... setiap ptg akan ada show disitu utk menghiburkan semua penumpang yg sedang menanti menaiki pesawat ataupun menunggu ketibaan...... meriah setiap petang....
so buat sahabat semua..... enjoy the raya okay..... tolong makan lemang utk remy byk2 tau......kalau ada lebih tapau kat remy sikit..... he3....salam syawal buat semua , dan yg penting..... hati2 sentiasa semasa pulang ke kampung......maaf zahir dan batin dari remy.....
 
P/s :- Bsk baru kad raya remy siap...... he3... kad raya maya aje la......

39 comments:

Phat said...

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin remy

Deqla Manjew said...

meriahnye fotoshoot.. selmt hari raya!

Kisah Si Dairy said...

wah..bestnya..siap ada photoshoot lagi...

DIARI FARISHA said...

gambar yang ceria & happening! slmt bhari raya ye remy..dtg le rumah raya nanti..dekat ipoh je :)

Sukma Haron said...

wah....siap ada photoshoot lagi......meriah sakan........

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...wah meriahnya selamat hari raya remy maaf jika ada salah silap dr mama...:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

seronoknya!!!!

Nur A.Z said...

Salam syawal ye..

Ibu Lala said...

Meriah etul fotoshoot tu. Background pun cantik.

Cik Chokie said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin abang remy ^_^ Sumpah cantik gila background-nya nampak real :D

Ayie Abas said...

salam aidil fitri 1434H diucapkan pd remy dan isteri serta buah cinta tersyg..zara :)

Empayar Utama said...

Background lawa. Selamat hari Raya juga dari saya

Wak Gelas™ said...

ammvoiii meriahnyerr uoolss..,ehHHee

Aishah Jahirah said...

uik ramainya adik2 blogger remy ni.makin bertambah je,tak berkurang.pastu bersilih ganti...
Nak ucap siap2 selamat hari raya aidilfitri.salah silap saya mohon dimaafkan...:)

mrs eyza said...

selamat beraya dengan baby zara yea remy...

Remy hazza said...

phat...
selamat hari raya bro...... slmt pulang ke kampung

Remy hazza said...

deqla... slmt hari raya juga....

Remy hazza said...

kisah si diary....
terlanjur tgk deco raya yg cantik..terus ajak buat photoshoot

Remy hazza said...

diari farisha,...
selamat hari raya..... insyaAllah... thanks kerana menjemput.....tapi remy tak balik taiping.... hu3... raya kat sini jer..... baby kat spital lagi...

Remy hazza said...

kak sukma....
memasing menggatal nak ambil gambar.... sebab tempat tu cantik....

Remy hazza said...

mama...
wassalam...remy pun nak mintak maaf kat mama byk2....slmt hari raya mama....

Remy hazza said...

leeza...
jom join sekali...... slmt hari raya tau.....

Remy hazza said...

nur A.z....
salam syawal sahabat..... semoga bergembira di hari raya

Remy hazza said...

ibu lala.... itulah ubu,,.... deco raya kat airport kali nie terasa sangat suasana desa.ik...... cant

Remy hazza said...

cik chokie...
slmt hari raya juga..... background tu kalau sekalipandang Nampak cam real jer.... memang kreatif sapa yg buat tu.....

Remy hazza said...

ayie....
salam lebaran juga utk sahabat ayie serta keluarga.....mekasih kerana sentiasa menyokong remy serta keluarga....

Remy hazza said...

empayar utama....
selamat hari raya utk bro empayar sekeluarga.....

Remy hazza said...

wak gelas....
kalau wak yg ambil pic nie...mesti cantik wak.... mai dtg airport.....

Remy hazza said...

aishah jariah....
meriah dgn adik2 practical..silih berganti tapi tak semuanya sama...sentiasa suasana berbeza..... abg remy pun nak mintak maaf byk2 kalau ada tersalah bahasa dan tinta.... selamat hari raya tau....

Remy hazza said...

eyza....
beraya dgn zara di spitalputrajaya tahun nie..... kena tunggu tahun depan ler...

boni kacak said...

menarik photoshoot tu bro.. hehehe.

salam aidilfitri ye bro.. maaf zahir dan batin...

♥ Nana BamBam ♥ said...

Assalamualaikum abg remy :)
wah, sakan bergambo..huhu

Selamat Hari raya ye, maaf zahir dan batin :)

Aku Penghibur said...

wahhh bestnya photoshoot :) selamat hari raya :)

Eza Boom Boom said...

bestnya ada photoshoot raya..!! heeee :) Mat ari raya! Esok dah raya nii..

Etuza Ezawarna said...

bestnya tu..

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Mat petang bang remy ..

lama dah tak ke sini ..bestnyaaa ..masih beraya lagi bang remy dan kawan2 ..seronoknya ..tibe2 rasa nak makan lemang ni hihi

Zaidalifah Hussin said...

Lama dah x dtg blog remy...
Assalamualaikum :)

ch000tz axoera ヅ said...

sama gak lama tak hapdate rupanyer

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

 

Template blog ilham dari alif ismail