Wednesday, June 3, 2015

Hatiku masih disini......

Salam semua.....
kita bersua kembali.....
nak cak2... takut orang kata psyco pulak.......
so salam hari 2 indah lah  untuk semua......

to much2 entry tak tertulis...... so kita lupakan lah semua tu...... yg berlalu usah dikenang kata org.... biarpun pun kekadang yg berlalu tak mungkin hilang dari ingatan... tak luput expired nya tapi... life must go on....
kekadang yg berlalu itu semangat untuk kita terus bangkit....
membina jambatan ke seberang.....
perjalanan seekor kumbang yang semakin hari dimamah usia.....
cit !!! tua dah remy nie...... dah jadi bapak orang pun.....

BTW.....
Thanks buat kenkawan dan kenalan yang masih mengingati remy....
spechless sesangat..... masih sedar kewujudan remy biarpun dunia maya telah jauh ditinggalkan......
but janji remy..... sesekali nak jugak menaip kat sini.....nak luahkan rindu.....nak lepaskan terbuku dihati.... yg tersurat di azali... malah tersirat dihati.....

seronok tgk kenkawan blogger lain yg byk improve sekarang nie..... malah masih remy contact.... dunia blogging mungkin sekadar pertemuan... tapi dunia maya  lain tetap kita bersua.... facebook , instagram..... we chat.... kat situ kita masih bebas bersua dan bersuara.....
apa apa pun..... remy tumpang gembira dgn rakan2 yg dah berjaya.....  geng geng blogger sengal yg masih remy follow.... group projektravel yg semakin meletop setiap hari.....
remy tumpang keseronokan masa masa indah mereka.......remy bangga......dan remy salute usaha mereka.....
go go  uolls.....

kali nie remy bebel jer lebih..... saje jer.... ada kesempatan nak tulis nie.... kita ghoyak jer.....

Buat kenkawan....yang masih setia dgn penulisan..... review sana sini..... go for it..... dunia ini luas untuk kite terokai..... patah tumbuh hilang berganti....janji kita happy dgn apa yg kita lakukan.....

remy , InsyaAllah.....
jadi silent reader kut......nak xtive cam dulu...... jauh kelangit jawabnya.......busy dgn kerja2......jaga zara yg semakin xtive tak kira masa..... dh prepared utk baby baru hujung tahun nanti.......he3....
nak kasi teman utk zara,,,,,, idok ler main sorang2,.... InsyaAllah... doa doakan segalanya selamat.....
tapi remy tetap support kenkawan dari jauh......

really..... rindu sangat dgn kenkawan dulu2......susah senang kita mendaki bersama... saling support each other......org kata saling memuji......rindu sesangat.......

oklah..... next time remy crita lagi.......
masa dah time...... sampai kita jumpa lagi.......
salam muahhh muaaah dari zara utk semua.......


wassalam....



17 comments:

Nastyna said...

heyyyy u..uncle Remy... omg lama giler tau u hilang, tup tup kembali not berseorangan, Allhamdulillah.. and tahniah tahniah tahniah. All the best yer, u are blessed ;)

Zaidalifah Hussin said...

Wahhh budak comel dah masuk blog

Jom main cak cak cak sama bonde nak :)

~Beb~ said...

MasyaAllah. Cara penulisan pon dah lain. More straightforward. Suka! Alhamdulillah siap ade si Zara. Jelesnya dah boleh prepare plak lg utk adik Zara. Alhamdulillah. Kimsalam org rumah :)

zana-norzana said...

As salam Remy. Lama menghilang dan muncul kembali dengan anak........mmmmmmmm tak menjemput pun ya!!!
Tahniah, tahniah, tahniah

Remy hazza said...

Tq so much nastyna..... terharu sesangat... thanks kerana masih ingat dgn remy.... semoga sahabat juga dirahmati..... amin...
remy hilang sebab busy jaga zara.....he3

Remy hazza said...

Bonde..... akhirnya.... doa bonde la nie akhirnya zara masuk juga blog.....he3...
nanti selalu ler zara cak2 kat sini.....

Remy hazza said...

InsyaAllah sahabat...... remy pun terkejut pi blog sahabat tadi...... dah lain benar tapi tetap meriah cam dulu.....

Remy hazza said...

Wassalam kak zana......
tqvm kak..... masih ingat lagi kat remy....
kirim salam kat hubby ye....

Remy hazza said...
This comment has been removed by the author.
Mas Zull said...

assalamualaikum remy...wah !! dah kembali ke dunia blogging ke ni...cute jer tengok zara kiss tu...muahhh juga utk zara yer...tahniah zara bakal ada adik nanti yer...:)

Eraz Fadli said...

Comel anak.. :)

Kakzakie said...

Alhamdulillah... kembali bersiaran atau kakak yg hilang jejak tak tahulah. Apa pun tahniah ada berita cantik utk dikongsi. Zara memang dah sepatutnya punya adik utk teman bermain..

Zyra Roxx said...

hai abnga Remy! ^_^ wellcomeback!
hai Zara jugak, hiks ;)

Remy hazza said...

wassalam mama....
mekasih byk2...sudi supportremy dari dulu lagi.... zara muaah muaah kat grandma....

Remy hazza said...

Eraz....
awak lagi ler.... siap dah dua sekarang nie..... tahniah dari remy......

Remy hazza said...

Kak zakie....tq so much
jejak remy yg hilang....
sekarang baru nak bermula balik.... sikit2 jer.....hu3
tak byk yg dapat dikongsi... asyik busy jer....

Diana Rashid said...

terus kan apa yang dah dimula kan tu..sayang tau..boleh jugak jadi tempat lepak zara bila dia besar nanti...heheh..

Amboih..gambar last tu..muncung jangan seksi sangat..hhah

 

Template blog ilham dari alif ismail