Thursday, May 23, 2013

"1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha"


Assalamualaikum semua......
kali nie remy nak join segmen... nak support Farisha pulak.....
biarpun nampak sedikit berat segmen nie...tapi hadiah dia ohsem kesemuanya.......boleh dikatakan  GA yg cukup gempak......dan lumayan....
*
Alhamdulillah..Syukur ke hadrat ilahi kerana dengan rahmat-NYa, Farisha berjaya menganjurkan
"1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha"
bersempena pertengahan tahun 2013
Kejap je masa berlalu,kan?

Pencarian Sponsor telah dimulakan pada 22/04/2013 dalam entry INI. Mula-mula nak mencari sponsor, teragak2 jugak takut tiada yang sudi sponsor. Tapi alhamdulillah, sponsor semua amat baik hati dan sporting! Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada sponsor-sponsor kerana menyokong 1st Big Giveaway ini

Jadi, pada hari ni, 15/05/2013 rasmilah pembukaan Big Giveaway ^.^ 
(sambil ambil mood potong ribbon merah..hehe).. 
Audience...Please Clapping your hands! :) Clap! Clap! Clap!!

Hadiah berjumlah RM 800.00 untuk dimenangi!! 
50 pemenang utama di cari!

Para peserta dikehendaki JUJUR ketika melakukan tugasan yang diberi. Semua tugasan adalah WAJIB sebab Hadiah yang akan diberi adalah berbaloi dengan usaha korang menyiapkan tugasan
(Seandainya korang menang Hadiah GA dari Sponsor yang terlibat dan didapati korang tak follow Blog/ like Facebook /add friend Facebook sponsor tersebut, automatik hadiah akan terbatal dan digantikan dengan pemenang baru)

Antara syarat-syarat penyertaan :-
1) Mempunyai blog dan Warganegara Malaysia.
2) Tinggal di Malaysia
3) Follow blog ini (untuk mengetahui update terkini GA)
4) Follow, Add Friend dan like sponsor.
5) Paling Wajib - Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
6) Letakkan URL entri di ruangan komen di bawah.

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]  


Follow Blog Sponsor


WEEWEENNIE (follow guna Button, bukan Widget) 


Like Fan Page Sponsor





 Add Friend Facebook Sponsor


BEUTSKIN ESSENCE DATYN MIA 
NATURACTOR COLLECTIONS 
CAPTURE BOOTH 
MAKAN COKELAT ZAI 
NATURACTOR COSMETICS 
(**tambahan - sila like & share mana2 gambar produk dalam album sponsor Naturactor ini**)
MAKAN COKELAT ZAI 
NUR IZZUREEN 
SITI NOR AMIERA 

Klik Iklan Sponsor 
 (tunggu sehingga habis loading)


http://bit.ly/14ZrpY1
 http://bit.ly/ZP9QVX
http://my.sharings.cc/syaika/share/SmoothManageable/
http://my.sharings.cc/syaika/share/LibresseShineOn

Follow Twitter 



Hadiah-Hadiah Terhebat


Top Referral x 1

 1) Produk SNE (Excel Tea) bernilai RM75 + 1 hamper cenderahati bernilai RM20 + 1 keahlian percuma SNE
+
2) Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 + Percuma Baucer RM50 bagi pembelian Kad Kahwin
+
3) 2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel


 Hadiah Cabutan Random.org


Vital Energy Q10 Lotion (Toner) + Compressed Mask bernilai RM 85 x 1 pemenang
Vital Energy Whitening Lotion (Toner) bernilai RM 80 x 1 pemenang
Serbuk Cheeze bernilai RM 75 x 1 pemenang
Set Kecantikan 3 In 1 Nour Ain bernilai RM 52 x 1 pemenang
Shawl Half Moon Sakura bernilai RM 45 x 1 pemenang
Mini Fondue Porselin bernilai RM 45 x 1 pemenang
Adjustable Slimming Belt bernilai RM 40 x 1 pemenang
Wangian Kasturi Puteh Syifa bernilai RM 35.90 x 1 pemenang
 Kain Pasang Cotton bernilai RM 30 x 1 pemenang
Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 x 4 pemenang
Chocolate Love Box bernilai Rm 25 x 1 pemenang
Shisheido Black Mask 5 pcs bernilai RM 18 x 1 pemenang
Top Up RM 10 x 4 pemenang
Top Up RM 5 x 3 pemenang
2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel x 11 pemenang 
Baucer Anis Felt Craft 10% x 3 pemenang
Header Blog x 5 pemenang



Hadiah Saguhati Random.org

Review Blog x 8 pemenang

KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT HADIAH

Rajin-rajin la korang promote GA ni ye sebab Farisha nak cari banyak pemenang!!
Di samping tu, korang berpeluang menang hadiah Top Referral bernilai RM 170!!

**Sepanjang 1st Big Giveaway ini dijalankan, akan terdapat promosi + hadiah percuma yang akan diberikan kepada pengomen yang bertuah oleh Para Sponsor! Nak tahu entry yang mana?
Tunggu! *-*

Tarikh Tamat  : 15/06/2013, jam 12 tengah malam
Pemenang akan di umumkan pada 18/06/2013

Sekian Terima Kasih 

 

so tunggu apa lagi...... jom join ramai2...... kita meriahkan GA terhangat masa kini nie......semua syarat2 nya remy dah patuhi...... cuma tak de twitter jer yg tak follow.......

sampai jumpa lagi semua.......
wassalam,......
*

37 comments:

Mas Diey said...

Good luck ! :)

||aLeaSaRa|| said...

all the best remy wah rajin ye join segmen... :)

Nao Mei said...

Gud luck dik...:)

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

cik azLyzah⊙.☉ said...

semoga berjaya remyyy....
hadiah dia sangat ohsome lah...

Nur Aqilah said...

dr GA sama. jom singgah blog sy. :)
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

Amanina Mads said...

gudluck.. rajin remy join walaupun busy..

Mizz Aiza said...

selamat bersegmen remy.. good luck.. :D

diana said...

hadiah dasyat kemain...
semoga berjaya Remy..

Hanif Idrus said...

Good luck !!

Sukma Haron said...

good luck Remy...

Bahrain Ramlan said...

fuh! hadiah mengancammm...all the best!!

Remy hazza said...

Mas diey...
Mekasih... jom join... byk hDiah tu...

Remy hazza said...

Kak aleasara. ..
Nie dh ada dlm draf... entry lain tk sempat... nie pin otw blk kg.... ahad mlm kut baru blk bw....Hu3. . Jenuh nk kejar nanti

Remy hazza said...

Akak nao mei Mekasih akak... jom join jugak...

Remy hazza said...

Kak sally. ... mekasih kak. ..

Remy hazza said...

Cik azlyzah. ...
Hadiah memang gempak....
Byk plk tu...

Remy hazza said...

Nur aqilah...
Insyaallah. ... remy akan ke sana nanti. ... tunggu tau. ..

zulhilmi tempoyak said...

best of luck semua.. :)

Remy hazza said...

Amanina. ...
Dah siap dlm draf..... this week memang remy tk sempat bw... minggu depan nk cover balik....

Remy hazza said...

Mizz aiza.
Tq sis....jom join sekali.

Remy hazza said...

Kak Diana. ..
Mekasih kak ...Hadiah byk kan.... tunggu apa lagi. .. jom join

Remy hazza said...

Bro hanif. ...
Mekasih bro. .. jom join sekali.

Remy hazza said...

Kak sukma. ..
Mekasih kak. ..akak punt boleh join jugak.

Remy hazza said...

Bahrain. ..

Mekasih bro. ...Hadiah memang best. .. tunggu apa lagi. ..moh join jugak

Remy hazza said...

Zulhelmy. .
Mekasih bro. ...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow.. good luck k.

Shammira said...

gud luck..

done follow back..

jom join contest beauty..

http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

Domu-kon said...

good luck abg remy.. misz domu xpernh meng giveaway..hehehe

Remy hazza said...

Leeza. ..
Terima kasih sis.... jom join sekali. ...

Remy hazza said...

Shammira...
Thanks follow remy. .. insyaallah kalau sempat remy join ga tu

Remy hazza said...

Miss domu. ...
Mekasih sis. ... insyaallah. ..kalau ada rezeki remy nanti. .. miss domu pun ada peluang jugak. ..

Hanif Idrus said...

Tgh busy ler bro.
Bw ni sangkut2...kikiki.
Entri lak...copy oaste ajer skrg ni..kikikki

Wirda Amir said...

Salam remy...

Goodluck ye

Remy hazza said...

bro hanif.....
remy entry pending byk sangat..... tak tahu bila nak kuar...... masa sekrg amat terhad...blk rmh dah mlm...kat opis tak sempat langsung.......

Remy hazza said...

wassalam wirda....
mekasih sis ......

DIARI FARISHA said...

Pemenang 1st Big GA DSL Farisha dah diumumkan pada 18/06/2013 tapi masih ramai pemenang yang belum tuntut hadiah..Jom semak jika anda adalah pemenangnya :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/06/pemenang-vvip-1st-big-ga-diari-sedetik.html

 

Template blog ilham dari alif ismail