Monday, May 27, 2013

kumbang tu tak pandai terbang rasanya........

Assalamualaikum semua......
remy ambil masa sekejab.........entah kenapa...... hati rasa sayu jer bila remy nak taip entry nie.......
byk persoalan yg bermain diminda...........
remy punya waktu yg cukup terhad buat masa nie..... apatah lagi........ nak layan blog remy nie...... saban hari semakin byk dugaan pulak rasanya......
mungkin mudah pada org lain...tapi pada remy..........persoalan ada kat bwh nie.....
dgn beban kerja yg memuncak........ sekatan dari pihak tertentu pasal entry2 yg terdahulu....sedikit sebanyak itu sudah cukup buat remy rasa remy perlu mengundurkan diri.......terlalu byk yg remy ingin kongsi...tapi itulah...seperti yg remy kata tadi.......
masa terhad sangat...... remy takut ada yg berkecil hati nanti...bila remy tak sempat nak bw........sebenarnya itulah persoalan yg sering remy fikirkan sehari dua nie.......polemik yg tercetus penyebab segalanya mungkin akan berakhir........tunggu dan lihat...sama ada remy akan wujud atau lenyap terus di alam maya nie......
doa doakan remy masih setia di sini ya sahabat semua.......
remy sayangkan blog ini.....
terlalu byk kenangan disini....... 
sayang kalau remy hentikan begitu saja
meninggalkan rakan dan sahabat semua......
hanya masa yg akan menentukan.....
wassalam....

P/S :- "Jgn sekali menyerah kalah remy "...........InsyaAllah............
kumbang tu tak pandai terbang rasanya.......... He3

41 comments:

NinaAz said...

Kami paham remy bz. Gogogo remy. Dont giveup

Wirda Amir said...

salam remy...

sebaklah baca entry remy nih...tak dtgpun ke blog sypun tak apa kalau kesuntukan masa...saya setia di sini kalau sy juga masih ada....

sabarlah ye remy....sy faham perasaan remy tu...syg dan byk kenangan indah di blog sy juga...

sekatan yg bagaimana tu...?ada bbrapa kali sy tak dpt ke blog remy..tak tau kenapa...sy memang tak pandai tentang blog ni....

Wirda Amir said...

opsss...ada sampai sesuatu dari saya tak..?hadiah berpantun haritu..sy dah pos ke alamat remy...

Empayar Utama said...

Lek a bro. Saya pun kengkadang je berbelog. Ada masa berkongsi, kita kongsilah. Tak ada masa, kita duduk diam-diam minum kopi.

Inipun masuk guna Mozilla. Saya ada e-mel dan pesan melalui G+ tapi mungkin bro sibuk.

Cubalah baca cerita Hantu Raya saya mungkin boleh tolong belog kamu nih :)

依之汉 said...

*alert* link ke www.baguznet.com ada amaran malware. Baik bro Remy keluarkan dari blog.

Cabaran berblog sentiasa ada. Jika tak mana nak datang kemanisannya, bukan?

Anisa Anuar said...

berusaha2...sama la pkr nk blog ke tak..

Amin A. R said...

takpe remy...ramai yang memahami... teruskan yer.... :)

Remy hazza said...

nina az....
insyaAllah.....akan remy usahakan.... juga.....

Remy hazza said...

wirda.....
hu3...jgn sedih...remy lagi ler......remy takut kenkawan berkechil hati....dtg blog remy tapi remy tak balas kunjungan...... tu yg buat hati berbelah bagi.....

Remy hazza said...

wirda,....
tentang hadiah pantun tu...remy tak terima lagi....besok lusa tak tahu lah..... kalau ada nanti...pasti remy buatkan entry tu..... hargai segala yg remy terima...insyaAllah....

Remy hazza said...

bro empayar...
mekasih bro...dari dulu sampai skrg tak jemu2 support remy...... insyaAllah...akan remy cuba sedaya upaya......mekasih bro.... nanti nak terjah entry tu....

Remy hazza said...

my word...thnaks for info.......
nanti remy usahakan amlware tu.... baru harini dapat detact......

insyaAllah... remy akan teruskan perjuangan.....

Remy hazza said...

anisa...
kena kuatkan semangat..... remy kejar mana yg sempat jer...... insyaAllah....

Remy hazza said...

amin...
tq so much..... tgh usaha cover balik bw nie.......

LiNda said...

jgn isau remy, dahulukan ape yg penting. linda pun da lame tak jenguk blog remy, arap2 remy x lupe blog linda...hehe ;)semoga remy sihat sokmo ;)

Remy hazza said...

linda....
insyaallah....remy takut kwn berkechil hati.......sebab remy dah lama tak bw...asyik busy jer......

Nao Mei said...

Alolo adik cik akak....adik cik akak sihat tak..sabar ye dik..yang penting jangan pernah mengalah dik..cik akak sayang adik remy..huhu...sedih eh....

Cho Zila said...

sedih akak baca...
Lama akak tak bw sini,
sekali der entry sedih.....
Tabahkan hati,
buat entry makan ngan jalan2
Akak mesti happy....

Remy hazza said...

akak nao mei......
insyaAllah..akan remy teruskan...... cuba juga........sayang nak berpisah dgn semua yg remy kenal dia alam maya nie.....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

relax k mr remy... chaiyok2 harungi kehidupan ini.. ok,,,, senyum selalu.

Mieza Jhaa K said...

Ehh kenapa sampai nak lenyap dari dunia blog ni? jangan jangan.. ramai yang menyangi Remy sebenarnya..hehe

zana-norzana said...

Lama tak singgah blog Remy. Banyak bersabar Remy... Gogo Remy... teruskan berblog.... suka baca n3 kat sini

Mizz Aiza said...

jangan putus asa remy.. kami semua menyokong remy..

Farah Waheda Wahid said...

biar apa pun dugaan...kalau itu passion kita...teruskan... ignore the rest...

hazwan hairy said...

hikhik...syg blog juga tp apa blh buat kan kerja so terpksa redha..hikhik

Remy hazza said...

Cho zilA.....
jgn sedih kak..... remy lagi ler...... nak bw skrg nie susah sangat....... asyik masa terhad jer......

Remy hazza said...

Leeza....
mekasih sis....
kena kuatkan semangat....try juga teruskan berbloging.....

diana said...

jangan la gitu...tak pe.tu la cabaran dalam berblog..

Remy hazza said...

kak mieza....
masa kak...... asyik busy dgn kerja jer..... sampai blog terabai..... bw lagi ler...... nak kena tukar teknik bw nie pulak.... tak leh extreme cam selalu...dah tak terkejar.....

Remy hazza said...

kak zana......
remy pun dah lama tak kesana kak...... insyaAllah... kena kuatkan tekad......

Remy hazza said...

miss aiza....
mekasih sis... terharu dgn support kenkawan......

Remy hazza said...

farah... yup.....
demi passion akan remy teruskan .... biarpun terkadang terabai......hu3

Remy hazza said...

hairy....
itulah...... remy sedih tak dpt bw...... takut kenkawan kechik hati......

Remy hazza said...

kak diana....
mekasih kak.....
remy akan teruskan minat nie......

||aLeaSaRa|| said...

remy...pagi tadi pun kak lea cuba singgah tapi ada malware tak silap ada link nama razak macam tulah..

kak lea tau remy ni kuat semangat,kan.biarlah diorang dengan labu2 nya...mana entri yg sensitif tu remy draft je...kitorang semua sentiasa support remy.

tqvm juga utk remy yang rajin singgah dan komen kesemua latest entry kak lea...terharu tau..tq sangat2 :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Upsssss...baru cik terbace entry ne...Nape ne remy???alahaiii...jangan lah nak senyap dari dunia maya..Ape2 pon kuatkan semngat ek...tak de pon yang nak berkecik hati..

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...biasalah tu kekadang mmg x ada msa nak berblogging...

Remy hazza said...

sis aleasara.....
remy pun tgh kejar bw nie.... nak back on track balik...... masih ramai yg remy belum jejak lagi nie....hu3
mekasih kak kerana selalu bagi kata2 semangat buat remy...insyaAllah...akan remy teruskan biarpun kekadang terpeleot jugak.....
pasal malware tu...harap2 dah takde.....

Remy hazza said...

cik azlyzah.....
remy rasa terharu sangat.... ramai yg support remy....insyaAllah...akan remy buat yg terbaik.......

Remy hazza said...

mama....
wassalam....
itulah mama...... blog mama pun dah lama remy tak singgah..... bw terabai terus....... tapi tunggu..akan remy kesana juga nanti....

Nadia Johari said...

nad pun dh lme tgl blog..tpi x mengalah..blog tetp dihati

 

Template blog ilham dari alif ismail