Saturday, May 11, 2013

Happy Birthday Budak Busyuk !!!

Assalamualaikum semua.....
selamat berhujung minggu...yahoo...remy hari nie tak keje....cuti atau rest sebab ada dua occasion remy nak raikan hari nie......
so remy memula nak mintak maaf kalau tak sempat nak bw smlm dan harinie...... sebabnya smlm remy tak sihat..... tertiba badan lemah dan diserang batuk yg agak heavy sampai senak perut2 menahannya...nak buat apa pun rasa tak larat....hu3....Tapi insyaAllah akan remy kejar nanti ke blog kenkawan semua......
nampak pic kat atas nie....? ini lah yg akan buatkan remy busy hari nie...... pertamanya nak celebrate birthday adik bongsu remy nie... semalam birthday dia......disebabnya smlm parent remy dah turun KL dgn sedare mare disebabkan occasion yg kedua ....he3......
so kalau sempat nanti...boleh ler bwk parent jln2 kat KL tu nanti.... sebab semua tgh tunggu remy kat ampang tu.....
so buat adik bongsu remy yg paling busyuk tu..... Happy birthday dari along.......nak tahu kenapa busyuk???? sebab dia sorang jer yg perempuan....yg lain2 semuanya lelaki..... mcm ler ramai... padahal remy 4 beradik jer......
buat syira..........
happy birthday yg ke - 20 tahun

Selamat bertunang kazen.....

remy cuti hari nie jugak sebab parent ngan sedare mare nak ke majlis pertunangan kazen remy yg sorang nie...anak sulong pakchik remy...... tu yg semua berkumpul kat Ampang.....sebab majlis kat sana....remy pun kenalah turun sekali....... nanti remy hapdetkan majlis tu kalau berkesempatan...... so buat kazen remy syafiq...
tahniah dari remy tau !!!

P/s:- apa yg remy nak kasi kat adik remy tu ye........ last year dah kasi jam..... sebelum tu dah kasi hand bag.... ada idea tak kenkawan....? atau remy bwk jer pi sogo suruh dia pilih sendiri....... hu3.... bahaya tu.......karang over the limit pulak....he3

37 comments:

Siti K said...

waaa..sorg je ke perempuan..mesti manje kan..hehehe...happy bithday for her tooo :D

Nao Mei said...

hahaha..tak pe remy untuk adik manja kan..hihi :)

Hapi bday untuk si manja tu..hihi

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Sukma Haron said...

bagi ler handphone blackberry Z10...hehe

cik azLyzah⊙.☉ said...

Baru cik sempat blogwalking kat sini setelah berapa hari sonyapppppp...
semoga remy cepat sembuh ek :)

#bawa adim remy g zalora...kehkehkehh

KY said...

wah bestlah dapat cuti, blh bawa family jalan puas2...

tang hadiah tu, senang suruh tuan punya diri pilih, tapi bajet kena cukup ok heheee

Sally Yatiey said...

Happy birthday buat dia ;) hee

Diari Si Froggie said...

Wasalam Remy.. Alolo.. adik busyuk HAPPY BESDAY moga panjang umur, murah rezeki, sihat tubuh badan, dan berjaya dunia serta akhirat nie mesti manja nie sebab dia sorang je perempuan.. hehe. dan selamat bertunang buat shafiq moga kekal ke jinjang pelamin pulak :) kalau remy bawak adik pi sogo sat g habis diborongnya karang.. haha

Hanif Idrus said...

Semoga cepat sembuh......
Hapi birthday buat adik bucuk Remy...kikikikiki
Dan selamat tunang buat kazen...
Remy bila yek?

Aku Penghibur said...

semoga cepat sembuh yer..selamat hari lahir dan selamat bertunang :)

Mizz Aiza said...

semoga cepat sembuh..
happy birthday untuk adik remy..
cadangan hadiah, pakej percutian ke destinasi yang menjadi idaman adik remy.. hehe..

Bahrain Ramlan said...

Selamat Hari jadi kt adiknya..
bongsu biasanya manja tu..hahaha
bg je hadiah Handphone...tak pun baju sepasang..

arin cat said...

hepi besday for her:)

Amanina Mads said...

bestnya sekali sekali bersama family smbut 2 majlis... :) bg je gegirl punya hadiah

Remy hazza said...

Ctk.... emmm ...memang pun. ... walau dah masuk 20... manja tk hingat.....

Remy hazza said...

Akak nao mei....
Mekasih kak.... satu2nya anak perempuan.... bongsu pulak tu...

Remy hazza said...

Batu adventure....
Nice bro.... kita yg tentukan langkah kita.... itu namanya perancangan....

Remy hazza said...

Kak sukma. ...
He. .. dh pernah kasi hp.... tahun nie remy belikan jubah utknya. ... dia berkenan yg tu.....

Remy hazza said...

Cik azlyzah....
Welcome back..... mekasih doakan remy.... dh lega sedikit.....
Ingat memula nk buat camtu ler.... suruh dia pilih sendiri. ..he3

Remy hazza said...

Ky...
Alhamdullilah. ... semua happy... dari ampang ke nilai3. .. pastu cyberjaya kw putrajaya.... harinie alamanda ke warisan pertanian....memang penat tapi semua ok....
Hadiah tu... adik remy mintak jubah tahun nie... nk pakai waktu raya nanti... so smlm dia pilih yg dia suka ler....

Remy hazza said...

Kak sally... terima kasih
...

Remy hazza said...

Aida
... mekasih aida... adik remy ty memang manja terlebih. .. dia jer perempuan sorang... mintak apa pun semua dapat. ...
Majlia tunang semlm meriah... dah mkn kenduri kawen pun ada... tunggu tunggu entry dari remy nanti....

Remy hazza said...

Bro hanif ....
Mekasih..... tq for the wish. ... remy dah sudah dah.....he3. ...

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...selamat bertunang buat mereka yer...;)

Remy hazza said...

Ap.... terima kasih atas doa2 dan wish tu. ...tunggu entry terbaru tau
...

Remy hazza said...

Miz aiza....
Mekasih sis.... tq...
Nk kasi kasi hadiah percutian... tu time dia wedding nanti kut...special
...

Remy hazza said...

Bahrain. ..
Terima kasih.... remy kasi jubah utk raya nanti. ... dia pilih aje mana yg berkenan

Remy hazza said...

Arin...
Thanks sis...

Remy hazza said...

Amanina. ..
Memang best.... tahun nie dia nk jubah sulam.... kasi jer...he3. ..

Remy hazza said...

Mama...
Wassalam. ...mekasih mama....

Azhafizah Md Nor said...

happy birthday utk adik remmy dan congrats utk kazen :)

Mieza Jhaa K said...

Ohh jadi Remy 4 beradik laa...3 lelaki 1 perempuan.. happy belated birthday to her.. Kirim salam akak kt dia ye..:)

Remy hazza said...

azhafizah.....
mekasih sis.....
insyaAllah...dieorg baca blog nie nanti.....

Remy hazza said...

kak mieza....
insyaAllah.... nanti remy sampaikan......

deno said...

hepi besday :)

Wirda Amir said...

Hushhh...budak busyuk 20 thn rupanya..bongsu mestilah manjakan remy...

Nadia Johari said...

dahla permpuan pastu bongsu..msti mnja habis..hehe

 

Template blog ilham dari alif ismail