Thursday, May 2, 2013

LUPUS Awareness Month by deno ....

Salam utk semua....
kita bersua lagi........ so apa yg menarik kali nie....?
remy join GA lagi ler...kali nie nak support adik Deno pulak......
Segmen Deno kali nie cukup istimewa......

jom kita tgk banner segmen nie dulu.......
Lupus Awareness Month anjuran Deno....... so kalau nak join segmen nie..... kita kena hasilkan banner mengikut kreativiti masing2..... apa yg penting mesti ada perkataan lupus - learn about it !
so nak tgk header yg sempat remy buat ???
nie kat bawah nie......
ok tak ??? remy edit sikit2 jer...... bukan nyer pandai pun........janji yg penting ada pic rama rama tau!!!! sebab rama2 adalah simbol SLE ...... so jom kenkawan semua...... kita kenali SLE - 
Lupus - learn about it.......
remy tag semua kengkawan yg ada lah........kalau nak bantuan remy tolong buatkan header LUPUS pun boleh juga..... roger jer..sebab remy pun ada buat extra...he3...kalau ada rezeki ler...sebab remy tahu...kat alam maya nie cukup ramai insan2 yg kreatif !!!
selamat mencuba semua.....
DayangDeno
dan utk adik Deno..... ini yg termampu abg remy support..... keep bloging dan teruskan tabah dgn ujian hidup...kuatkan semangat mu dik!!!!!
kenkawan nak join ???? klik aje nama Deno ....
Gud luck!!!!


32 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen remy...tengah otw memenuhi undangan deno ni... ^_^

Mas Zull said...

assalamualaikum remy....selamat bersegmen yer...:)

||aLeaSaRa|| said...

hye remy....wah tahniah2 sama kita support deno,ye ^^

p/s--> remy...tahniah jadi pengomen tegar april kt blog deno he3...

sha dhira said...

selamat bersegmen.. smart~

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen ;D

diana said...

akak pun nak join,...harap sempat la buat..dah dapat kalahkan Remy..muahahah

Remy hazza said...

farah....
terima kasih......
gud luck too tau !

Remy hazza said...

mama....
wassalam mama.... mekasih mama..... jom join....

Remy hazza said...

sis aleasara.....
mekasih kak..... remy always akan support deno selalu.......

mekasih kasi info kak..... ohsem sangat deno tu....

Remy hazza said...

sha dhira....
mekasih sis....

Remy hazza said...

kak sally....
mekasih kak......

Remy hazza said...

kak diana....
hu3...all the best kak... remy punya tu simple jer...... tapi mendalam maknanya.... batu umpama beban yg terpaksa ditanggung oleh mereka.....

Nao Mei said...

selamat ye remy....:)...untuk deno...sentiasa bersabar ye sayang...anggap apa yang berlaku itu...ujian Allah untuk deno...cik akak dokan deno sihat selalu..salam sayang dari cik akak :)

Aku Penghibur said...

selamat berssegmen :)

Bahrain Ramlan said...

Selamat bersegmen..macam nak join je..

Remy hazza said...

nao mei....
mekasih kak...kita doakan utk deno selalu.......

Remy hazza said...

ap....
mekasih bro......

Remy hazza said...

bahrain....
join aje...kita support deno .... sambil2 tu kita belajar pasal SLE nie.....

hana hadi said...

hana dalam proses nak join LUPUS

Remy hazza said...

hana....
orait sis...kita support selagi termampu.....

deno said...

abgremy! sori lambat publish penyertaan abgremy sbb deno baru je online mlm ni.. busy sikit.. huhu^^

cantik banner tu! ada kaler biru lagi.. hehe... terima kasih abgremy kerana support LUPUS awareness!! diharap dengan penyertaan abgremy, SLE akan lebih dikenali ramai dan ramai orang yang akan lebih peka dengan tanda-tandanya yang sukar dikesan .. terima kasih! :) nama SLE supporters akan diupdate dari semasa ke semasa ya.. ^_^

Nasz said...

selamat bersegmen remy.

Jemput ke blog saya.

From,

Nasz

www.mohdnaser.com

Amanina Mads said...

selamat bersegmen..nina pun sempat bwt lg segmen deno nie :)

Wirda Amir said...

Apa yg lupus tu remy..?

Remy hazza said...

deno takpe.....
abg remy ok jer.......
tak dapat bantu deno cara lain... support GA pun ok jugak......

Remy hazza said...

nasz...
\mekasih bro.... tunggu kehadiran remy disana....

Remy hazza said...

amanina...
take your time.....buat cantik2 tau!!!

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Remy hazza said...

wirda....
Lupus tu wirda kena baca kat blog Deno..... deno salah seorg SLE

Remy hazza said...

saifudin......
nice day to you too....
betul kita cuma punya satu kehidupan.... pilih yg terbaik utk perjalanan kita....

TiranaAduka said...

lawatan ptg tirana aduka.

Remy hazza said...

bro tirana....
mekasih singgah bro......

 

Template blog ilham dari alif ismail