Friday, May 10, 2013

Mekasih Leeza..... ceriakan hari hari remy.....

Assalammualaikum semua..
kita bersua lagi...sorry.... remy masih terkapai2 nak bw... sebab remy dah tukar ke box komen yg normal... yg lama google+ tu sulit sikit nak bw...sebab byk link takde......so remy pilih mana yg lebih mudah....cuma tak dinafikan dgn penggunaan google+ komen..
traffic lebih tinggi dari biasa....
oklah.... kali nie remy nak ceritakan entry yg special utk leeza..sebab nya  remy telah berjaya dlm segmen leeza yg dulu..... rasanya segmen..sebab remy pun dah hampir lupa..... he3..
segmen giveaway by santai leeza
mekasih sangat...Alhamdulillah...sebab ada rezeki remy dlm segmen tu........ mekasih leeza dgn gift ohsem yg dikirimkan........ remy dpt special card sebagai pemenang.... business card from santai leeza ... freeze magnet yg cukup cantik.... keychain yg hampir sama dgm fm tapi klasik dan juga sebatang pen serawak yg traditional...... ohsem sangat hadiah yg leeza kasi tu......
Santai Leeza
so kenkawan semua... mana yg belum mengenali leeza .... apa lagi...jom kita berkenalan dgn nya... insyaAllah...leeza akan mesra melayan anda semua tau !!!! so buat leeza ... mekasih sekali lagi..... akan remy simpan segalanya jadi kenangan sampai bila2..InsyaAllah.......

jom terjah leeza kenkawan semua.....!








24 comments:

waddah jannah said...

tahniah,,, :D

Diana Azis said...

Tahniah...

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

ishy77 said...

Salam..remy.. Tahniahh.rajin join ga. Ishy jgn harap la...

Jom terjah. tengah promote biskut gula. Mana tau berminat :))

Sukma Haron said...

tahniah...saya pun dapat...

||aLeaSaRa|| said...

wah tahniah remy..kak lea rasa dh byk kali jugak remy menang segmen...rzki tu he3...

Amanina Mads said...

tahniah.. murah rezeki remy thn nie. pen sarawak tu lebih kurang sma dgn pen dr danau toba.

Nao Mei said...

Tahniah :)...rasanya...cik akak nak juga..hahaha

boni kacak said...

sampaikan salam den pada dia ye bro.hehehe

Mizz Aiza said...

tahniah remy.. :D

cik azLyzah⊙.☉ said...

tahniah remy...wahhhhh dari jauh tuuuuuu...hihihih

3no gr33ny said...

untung la

Diari Si Froggie said...

Wasalam remy.. Eh aida pun dapat dah hadiah segmen leeza nie cuma tak hupdate lagi je nie.. :P Tahniah remy cuma aida punya freeze magnet dengan keychain je lain dari remy :)

Hanif Idrus said...

Tahniah buat bro..
Tahun ni asik dpt hadiah ajer...
Jeles aku....kikikikjki.
Ni imbuhan utk blogger tegar.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

oh mai... thx u so much ......

Leeza dayasari [santai leeza] said...

entri ni buat den tersenyum tersipu-sipu... laaaaaa

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...tahniah2 yer...;)

Azhafizah Md Nor said...

congrats! best dapat hadiah dari jauh tu.

Mieza Jhaa K said...

Betol laa traffic lebih tinggi bila guna Google+ Comment

hazwan hairy said...

tahniah! rindu plak kat kuching..

DIARI SEDETIK LEBIH FARISHA said...

tahniah..banyak hadiah tu.rezeki :)

deno said...

tahniah abgremy^^

Nadia Johari said...

tahniah remy..awesome..bnyknyer

 

Template blog ilham dari alif ismail