Saturday, May 4, 2013

PRU 13 - jom jalankan kewajipan kita ......

salam utk semua.......
kita bersua lagi.....
kenkawan semua dah kat mana sekarang nie........ dah sampai kampung ker????
remy jab lagi baru nak gerak....... maklumlah.....pagi tadi masih masuk opis mcm biasa.......so lambat sikit lah nak bertolak..harap perjalanan remy nanti takde masalah...... semoga remy selamat sampai utk remy tunaikan kewajipan remy sebagai rakyat malaysia.....
remy nak juga balik mengundi ...sebab itu tanggungjawab kita semua.... rugi tak ambil peluang nie...sebab remy tahu ramai yg layak mengundi tapi mensia siakan peluang tu...... rugi tau!!! setiap undian kita penentu masa depan negara......

so jom kita tgk proses dlm bilik mengundi nie dulu..
nampak senangkan..... tapi debaran kat dlm tu terasa jugak...apatah lagi...byk mata yg memerhati.......ikut langkah yg betul......baru nampak steady jer nanti.......dan make sure juga..... kita mengikut saluran yg betul..... dah check ke belum sahabat semua..... better tgk balik...kut2 ada perubahan...... cam remy...... sebelum nie ngundi kat sekolah lain..... tadi check2..rupanya dah sekolah lain.... dah tukar tempat rupanya..... he3...nasib baik check.....

dan yg paling mustahak.....kad pengenalan tu mesti bawa tau !!!! yg tu wajib...kalau tak camner nak ngundi kan.......
so ..... selamat mengundi semua....... jlnkan kewajipan anda..... pilihlah mana 2 parti yg korang rasa korang paling percaya..... pilihan ditangan kita......kalau maukan perubahan..... ini titik mulanya.... dan kalau mahu kekalkan yg sedia ada.... pertahankannya......

pic sumber google......tq

1 comment:

cik azLyzah⊙.☉ said...

Alhamdulillah..cik dah laksanakan tanggungjawab tu....

 

Template blog ilham dari alif ismail