Saturday, May 18, 2013

pIZZA hUT - dOUBLE SENSATION menanti anda !

Assalamulaikum semua.....
Salam sabtu dari remy....... semoga hujung minggu nie byk xtvt yg kita lakukan.... janji yg penting.... xtvt yg baik2 dan menyihatkan......kalau pi window shopping pun ok jugakkan.... boleh jenjalan bakar kalori tu......he3
Oklah..... kali ie remy buat entry yummy2 dulu......... sebenarnya jab lagi remy nak berkonvoi ke satu tempat...ada family day kat sana....... so memang remy out of blog sampai mlm bsk......tapi sebelum tu...remy nak tingglkan pizza nie utk sahabat semua........
New attractive kat Pizza Hut skrg nie dgn promotion Double Sensation...remy dah pi try hari tu kat pizza hut cyberjaya...... oklah rasanya..... siap ada sausage roll kat tgh2 tu dan juga sauce unik.........dan kat atas dia ada chicken pastrami tak silap remy remy yg digulung2 utk nampak lebih double sensation nya kut...he3

Tapi sebenarnya...remy lebih suka promotion yg sebelum nie........ rasa dia lebih best !!!! tapi taste kenkawan semua tak tahu ler...... so kalau takde port nak lepak hari nie... boleh ler ke pizza hut try double sensation yg baru nie......
selamat menjamu selera semua......
jumpa lagi....




36 comments:

NinaAz said...

Waah. Pizza itu menyelerakannnnnn

Farah Waheda Wahid said...

remy...bila nak belanja akak ni...theee...hee hee...

Sally Yatiey said...

Menyelerakannnn! :D

Amin A. R said...

adeyhhhhh...remi ni saje tau pepagi dah tayang pizza tawww...... :p

Sukma Haron said...

dah lama tak makan pizza, biasa gi kat Domino's Pizza, dekat sikit dgn opis...

Kakzakie said...

Kakak ni kalau anak nak makan baru pergi Remy kalau tak kakak lebih suka makan nasi:)

ishy77 said...

ermmm...terima kasih bagi pizza... blurppp..kenyang! :P

Tedi said...

Pizza Hut tak best, tepung keras...

Remy hazza said...

Ninaaz....
Pizza memang sedap....he3

Remy hazza said...

Kak farah....
Boleh2. ... bila tu? He3

Remy hazza said...

Kak sally....
Boleh ler pi sekeluarga nanti.....

Remy hazza said...

Amin.....
Ampunkan remy.... entry nie aje yg sempat remy buat.....

Remy hazza said...

Kak sukma....
Antara pizza hut dan Dominos. ...remy pilih dominos.....lebih western pizza nya....

Remy hazza said...

Kak zakie. ....
Nasi kalau tk kena sehari mulalah rasa tk kena kan....

Remy hazza said...

Ishy77....
Alhamdullilah. ...lega dengar kenkawan kenyang.....

Remy hazza said...

Tedi....
Remy setuju...... mungkin tebal sangat kut...kalau dia nipis sikit.... mesti lebih sedap

cik azLyzah⊙.☉ said...

sajeeee nak bat cik kempunan kannnnnnnnnnn :(

Bahrain Ramlan said...

buat aku lapo je tgk pizza nie...dah lama tak makan pizza..

baby comel said...

Pizza, sape sudi belanja kita?? hehehe

Mizz Aiza said...

dah lama tak ke pizza hut.. nampak sedap, mesti cuba ni..

cikji said...

huarghhh sedapnyaaa!!

^^eKaTiKaH^^ said...

sedapnye!!!. fav kite tu. hihi

Mieza Jhaa K said...

Errkk lama dah pergi pizza sejak muak tahap melampau dulu..haaha

shasha yacob said...

teringin pulak nak makn pizza, hantar pos laju kat sini sat. hihi

Aku Penghibur said...

wow jadi teringin plk nak makn.. mahal x ??

Wirda Amir said...

Salam remy...

Laparlah rasanya....

arin cat said...

sodap nieh. udah raser:)

Domu-kon said...

salam remy.. maaf lama menyepi.. misz domu bru mkn pizza hari jumaat tapi xberani try pizza bru nie sbb my sis kata tak best sgt..so setkat ini..masih setia dgn chicken supreme

Nastyna said...

Rindu pizza!! eh rindu uncle Remy!!! Hope u enjoy the rest of the weekend.

||aLeaSaRa|| said...

mmg ramai kwn blog dh update pizza ni nampak best huwaaa laparlah...owh pizza hut nilai dh cantik n selesa kan...tak sbr nk pekena pizza terbaru ni...

inche hlovate said...

kne tunggu gaji nmpaknya hihi

Amanina Mads said...

lama betol xmkn pizza.. sedappnyaa tgk tp shopping tu ada la.. hihi

hana hadi said...

hana dah makan time promosi baru2 ni.hehe sedap

deno said...

dah lama tak pekena pizza... sedapnya!

hazwan hairy said...

dah lma xmkn pizza..ish bila nk mkn free ni..haha

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...mmg semuanya nampak sedap je...:)

 

Template blog ilham dari alif ismail