Monday, May 20, 2013

Monday Blues with pain......

Salam everybody......
good morning....... awal remy hapdet hari nie........ padahal smlm remy tak sempat nak hapdet ngan bw langsung..... penat sesangat sebab baru balik dari outing...... nanti remy cerita pasal benda tu... tapi apa yg remy nak ckp..... tangan2 semuanya lenguh2 tak terkira...he3.......penah mendayung rakit dan xtvt lain.....
monday blues pada remy minggu nie penuh dgn kesakitan...... kepenatan pun boleh dikatakan jugak... sebabnya hari nie remy ada outside catering kat terminal tu..... utk Royal Brunei Airlines pulak..... nie puun remy ambil ruang hapdet kejab...sebab jab lagi dah nak pi sana.......
pagi nie dlm keterpaksaan....kul 6 pagi remy dah sampai opis...... nak pi terminal ambil ID utk masuk airport tu........pastu patah balik opis prepare barang utk OC........so takde maknanya monday blues remy hari nie..... kena kerja keras....... he3.....
so remy tinggalkan kenkawan semua dgn senyuman...mulakan hari2 yg indah ini dgn bismillah.....selamat bekerja semua.......
ceria ceriakna diri anda........

pic sumber from google !!! tq

59 comments:

||aLeaSaRa|| said...

no pain no gain itu sbb kak lea tak mau ada monday blues..kerja menimbun kot isnin he3....

yelah remy dh aktif sgt smlm ye tu yg pain sana sini.wah tak sbr tgu remy update entri ttg aktiviti berkayak tu i likeee....


work smart ok..all the best!

:: Mrs.Eady :: said...

semoga dipermudahkan semua urusan & kerja ye..takpe take ur time..

Kakzakie said...

Bila dah busy mana sempat nak Monday blues kan Remy. Baguslah macam itu, lagipun Remy masih muda kena ada semangat!!

Mizz Aiza said...

selamat bekerja remy..

Ibu Lala said...

kalau byk keje x dan nak monday blues kan...happy working..

Domu-kon said...

samalah kita..kenapa lmbt berlalu hr nie.. T_T

Farah Waheda Wahid said...

bila monday blues + sakit tu yang x best tu... hu hu hu...

inche hlovate said...

selamat bekerja Remy!! Monday blues tak pernh hilang dari hidup den haha

Kila Lala said...

selamat monday blues incik remy...

cikji said...

kul 6pagi dah sampai opis?

bagusnyaaaaaa!!

ciri2 pekerja cemerlang gemilang terbilang,hihi

Hanif Idrus said...

Aku dari dua minggu sibuk bro...
Minggu ini ingat nak rileks..bw tapi ada hal lain...
Tapi aku tak ler lawan kau...6am pi opis.....hehehehhe

Mieza Jhaa K said...

Semoga Remy berjaya dunia akhirat..

Fiza Rahman said...

Busy betul ni ☺☺

Mia Liana said...

alahai.. kesiannya remy.. take care ya..

afzalsukasuki said...

kuat ko keje remy, jaga kesihatan gak.jangan lupa makan :) all the best bro :)

LaLa mhdnor said...

keje, keje jugak remy tp jangan sampai sakit hehe

AyueJean AJ said...

Lama AJ tak datang sini......
Semoga dipermudahkan..... =D

diana said...

kuat nye kerja...jaga diri baik2 ..

Wirda Amir said...

Salam remy...sweet semua pic tu....

Cho Zila said...

no blues-blues ok remy....

Remy hazza said...

Sis aleasara. ...
Betul tu kak.... kayuh rakit dgn dua belas penumpang....tapi yg dayung 2 org jer.... Hu3. ..lenguh...tapi best....
Monday blues memang takde.... nie pun tk smpai rmh lagi. ...

Remy hazza said...

Mrs eady. ...
Thanks sis. ... insyaallah. .. kita buat yg termampu....

Remy hazza said...

Kak zakie. ...
Memang tam pernah kak.... blues jadi berbulu dgn kerja yg bertimbun tu.... he3

Remy hazza said...

Mizz aiza.....
Mekasih sis. .....

Remy hazza said...

Ibu lala.....
Emmm. ... betul tu ibu....tak sempat nk blues harinie....

Remy hazza said...

Miss domu. ...
He3. .. penat semlm berganda... kena plk pi outside catering. ...capet...

Remy hazza said...

Kak farah....
Lenguh plus penat pi oc lagi.... tk smpt bw lah jawabnya....

Remy hazza said...

Inche. ...
Best nya..... dpt jugak layan blues..... remy kul 6 pagi dh terpacak dpn opis..... nie baru nk blk... dh kul 8 mlm dah....

Remy hazza said...

Kila.....
Mekasih.... tak sempat nk blues hari nie....

Remy hazza said...

Cikji....
Kena buat outside catering... tu yg kena dtg awal.... nk kumpul barang pastu nk setup kt tempat tu....

Bahrain Ramlan said...

Kalau hari Isnin mesti buat muka loyaaa je...hahahaha...tak de mood..tp kalo dah jumaat suka terusss.

Remy hazza said...

Bro hanif....
He3. .. semangat remy pi opis harinie.... kalau oc camtu lah... byk nk buat sblm makanan dihidangkan.... kalau buat malcom lagi ler... kul 12 tgh mlm dh masuk.... sampai ler ke ptg baru balik.... sepang dan subang kan jauh....

Remy hazza said...

Kak mieza. ...
Insyaallah. ... doa2 kan lah.... amin....

Remy hazza said...

Fiza....
Busy tu yg tak syiok..... bw remy terabailah jwbnya....

Remy hazza said...

Kak mia....
Terima kasih kak mia.....

Remy hazza said...

Afzal....
Kena keja keras.... byk perut nk diisi...he3. .... bsk2 remy junior dah kuar.... byk yg nk dibeli....

Remy hazza said...

Lala....
Insyaallah. .... kesihatan kena jaga kan.....

Remy hazza said...

Aj...
Betula....dh lama menghilang.....
Mekasih tau. ....insyaallah. .

cik azLyzah⊙.☉ said...

bizi...bizi jugak...jgn lupe makan ea remyyyyy ^^

Aku Penghibur said...

wahh memang buzy betul.. ini bari betul kerja heheehe

Amanina Mads said...

selamat bekerja remy...

Sukma Haron said...

monday yang tak der mood...

hana hadi said...

tersusun je keja dia :)

Wirda Amir said...

Bz lagi ke sang kumbang..??

Remy hazza said...

kak diana....
mekasih.... busy sesangat.... kwn sekerja pi umrah...kena buat double job sekarang nie.....

Remy hazza said...

wirda....
wassalam kak...mekasih.... google2 dpt pic tu...comel....

Remy hazza said...

cho zila...
tak sempat kak... bw pun dah terabai nie... jumaat baru remy lega sikit..... tu pun ptg nak blk kampung.....

Remy hazza said...

bahrain....
remy tak sempat buat semua tu..... sama jer setiap hari.... kerja tak habis2..... hu3

Remy hazza said...

cik azlyzah...
he3...kalau mkn remy tak busy...sempat aje.....

Remy hazza said...

ap.... minggu yg memenatkan.... this week full schedule...byk dateline yg nak kena kejar.....

Remy hazza said...

amanina....
mekasih sis.... insyaAllah... buat yg terbaik....

Remy hazza said...

kak sukma... nape tu kak...... remy mood takde pun kena buat2 ada jugak...kalau tak keje tak jln...he3

Remy hazza said...

hana...
he3.... kena susun jugak..takut ada yg tak sempat nanti..... nie bw pun dah terabai....

Remy hazza said...

kak sukma....
hu3.... minggu nie byk kerja...partner pulak pi umrah..... so kena kerja lebih sikit......

deno said...

get some rest abgremy

hazwan hairy said...

monday =malas..haha..erm ok lah tu abg remy smpat juga hupdate kami ni?lgsung dh xsmpat..haha

依之汉 said...

Saya suka Isnin. Kalau duduk di rumah, tak tahu nak buat apa. Kalau di tempat kerja, sekurang-kurangnya dapat bertemu rakan-rakan sekerja.

Susah juga ya hidup bujang yang workaholic ni. Nak aje minum horlicks senantiasa. Uhuks...

Hanif Idrus said...

Apa pun kita ni bekerja mkn gaji.
Tugas kita buat sebaik yg mungkin...
Gua respek lu bro...
Sejak bila lak aku ber gua...ni..emmm..hihi

Mas Zull said...

assalamualaikum remy....kesian nyer tapi x apa menjlnkn tugas itu satu ibadahkn lakuknnya dgn ikhlas n jujur yer...:)

 

Template blog ilham dari alif ismail