Thursday, May 9, 2013

Nando's - kita berkongsi hidup lagi........

Assalamualaikum semua.....
Salam bertemu lagi...... memula remy nak mintak maaf sebab remy masih tak sempat nak bw ke blog kenkawan semua....... minggu nie remy busy sikit........ byk checklist dan juga paper work yg remy kena siapkan..... apatah lagi... a big event akan berlaku minggu depan...... sayes..... besar sesangat......yg tu remy tak leh cerita...... sebab PNC .... tapi bila sampai masanya nanti..... insyaAllah akan remy hapdetkan apakah event yg cukup istimewa tu........tunggu tau !!!! istimewa dan cukup mengujakan..........op's!!!
saja jer remy hapdetkan entry yummy2 kali nie..... tak sempat nak edit pic lain...alang2 pic nando's nie dah siap diedit...terus aje remy buatkan entry.......seperti biasa...... nando's memang pilihan remy utk chicken meal..... sebab remy suka ratah ayam...... lebih2 lagi yg extra hot tu........dan sekali lagi juga menu pilihan tetap yg promosi istimewa nando's tu..." because life's better Shared" ... sedulang 4 ketul ayam dgn dua side dishes.......
kenyang nak ratah dua ketul ayam tu...... op's !!! 2 setengah okay!......sempat lagi ambil potongan yg ketiga tu.......he3....... dan lokasi yg remy lepak nie tetap my faberet yummy sport kat cottage walk . cyberjaya....... sebab aman mkn kat situ.......tak perlu nak menunggu lama... layanan ambil order pun bagus.....cuma that day remy upsad sikit sebab dia punya staff sibuk bersembang sampai customer yg kena panggil utk refill drinks..... choi sungguh!!!!! remy saja jer taknak panggil...... dlm 15 minit juga ler...depa buat tak tahu........last2 terpaksalah panggil juga nak mintak refill drink......hu3
so kenkawan semua.... jom lepak kat nando's....kita ratah ayam sampai puas....he3........lepas tu baru boleh tido lena kan.......
selamat menjamu selera semua......tunggu remy pi jelajah ke blog kenkawan semua.......
p/s :- thanks so much to alif ismail kerana sudi buatkan header remy kembali kepada yg asal.........no more kulikutif..... yg pasti...kumbang mula berkata2 lepas nie......
jgn depa kata kumbang to provokasi lagi sudah ler....... sebab kalau depa kata jugak...... depa memang sengal........

27 comments:

Aku Penghibur said...

nandos pernah mkn sekali jer.. itu pon nak testing.. heheehe

||aLeaSaRa|| said...

remy sllu buat kitorang lapar mana aci...esok nak pekena nando's jugaklah he3..

p/s-->remy ye betul tu,kak lea tak suka sgt guna G+ tu sbb lecehlah..terpulanglah pd remy.sbnrnya kak lea tgh png mcm mn nk remove/ttp akaun G+ tu,hah.tu sbb kak lea tak byk add circle kt kwn2 dan kak lea pun tak promote G+ tu.

remy tau tak caar nk tup je G+?sbb kak lea prefer blogwalking dan komen kwn2 yg guna blogspot pya kotak komen.rasa mcm kat facebook lak bila guna G+ tu...

Remy hazza said...

ap...lepas nie boleh ler pi lagi......

mood sedih sebab semua komen dah hilang...remy back ti normal komen box...senang sikit....

Remy hazza said...

sis alea... dah lama remy pi...esok lusa mungkin pi lagi...sebab ada voucher nak guna...expired 15 may...

remy dh tukar tu normal komen box..tapi sayang...semua komen hilang..sebab tak masuk dlm komen box nie....

Teesaz said...

lapor..~ wargghhh makan budok!!!! mahal tak makan sini. saya sebagai pelajar..walaupun takde income tetap tp mau makan besar.. -.-

AiSyA LiEzA said...

hehehe xD buat nak p mkn kat sana lak skrg nih.. ahhaha ..lapar la pulak,, >.< apa2 un slmt membizikan diri ngn keje.. ahahahha.. *mood cuti pnjg.. jeles x?? bahahah*

boni kacak said...

wah..memang wajib try nando's lepas ni..hehe. nampak menarik tu

hazwan hairy said...

kalau nandos ni kureng sikit..if org ajk nk blnja pn xnk sbb rugi lak mkn sikit..hahaha

Wak Gelas™ said...

wak pon kureng sikit nak mamam chicken nandos ni.,uHUuu

TiranaAduka said...

Jeles tau TA....ahaksssss....

Diari Si Froggie said...

Wasalam Remy.. tak pe aida maafkan. haha.. event apakah itu? jeng3.. besar eh ayam kat nandos nie remy? berapa sedulang tu? nampak macam besar je ayamnya..

Diari Si Froggie said...
This comment has been removed by the author.
diana said...

maisara tak nak nandos..huhu...

Remy hazza said...

teesaz....
rege boleh tahan ler..... kalau set 1/4 tu dlm rm 17..... campur air dlm rm 20 hinggit sorg.....
kena budget ler kalau pi mkn sini....

Remy hazza said...

aisya Lieza...
memang jelez bangat...dpt cuti lama2..... remy nie asyik keje keje......

Remy hazza said...

bro boni...
harus....... moh cepat.....

Remy hazza said...

hairy....
tgk perut hairy ler..... tong kechik...abg remy tong drum.... tu yg boleh isi bnyak....

Remy hazza said...

wak gelas.... ayam nando's ok wak...sedap !!!!

Remy hazza said...

bro tirana...
jgn ler camtu..... jom kita pi ramai2....

Remy hazza said...

aida...
kalau set shared nie... ada 4 ketul.... dgn dua side dish.....plus air pastu dpt voucher rm 10...dlm rm 50 jer....

Remy hazza said...

kak diana....
napa kak... maisara tak suka pedas ye.....

BeLLa de ViE said...

Dap nyeee nandos! Terus lapo bila tengok gamba tu. Huhuhuhu...

do follow me back : http://nabiladevie.blogspot.com

Thanks!

Sukma Haron said...

kesian...saya tak pernah makan Nando's...

Amanina Mads said...

yeayyy remy pun dh buat entry pasal nando's.. hehehe

cik azLyzah⊙.☉ said...

Nandosssss...bak sini sikit...lapo nieeeee

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...datang sini mesti perut jadi lapar nyer...heheheee...;)

Mieza Jhaa K said...

Akak xpernah makan nandos..bagaimanakah rasanya?? akak pn baru bleh blogwalking ni gara2 internet..

 

Template blog ilham dari alif ismail