Saturday, July 13, 2013

CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK

Salam semua......kita bersua lagi.......dah lama rasanya remy tak join ga..... so bila achik@ aku penghibur dan juga isye@ bercakap dengan dinding tag remy...... so better remy join kan diri......tak baik hampakan permintaan kenkawan kan..... lagi pun.... segmen nie anjuran cik akak..... memang remy patut kena support pun.....

so jom let's roll the GA.




Bissmillahirahmanirahim .

Sempena bulan ramadhan nie cik akak nak merasmikan satu lagi contest..
Contest nie berlangsung 2 minggu sahaja....
Bermula 10 Julai 2013 dan tamat 23 Julai 2013
Contest ini juga ditaja sepenuhnya oleh cik akak dan rakan sponser yang oshem...



Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah

  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahaja)
  • Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI & SINI (tunggu sampai habis loading)
  • Likes Fanpage dibawah (Wajib)
   





banner kredit KathyRbain

  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.
  • Jika malas nak buat entri copy je kod html di bawah dan paste di ruangan html new post kalian
Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013

Jam 12.00 malam (tamat)

*Senarai Peserta*

so remy nak tag dua org sahabat.....

pilihan remy adalah....
mama
puan eyza

so yg lain pun boleh join jugak.....

38 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...selamat bersegmen yer inshaAllah ada kelapangan mama join sekali yer...:)

Wirda Amir said...

salam remy...

wahhh..hadiah raya menanti remy nih...gutluck ye...

Remy hazza said...

mama....
wassalam mama.....
terima kasih mama... saja jer tag mama...remy pun dah lama tak join GA kan....

Remy hazza said...

wirda...
InsyaAllah Kak...kalau ada rezeki raya..... remy join kerana kenkawan... kita support each others...

Mizz Aiza said...

selamat bersegmen remy.. good luck ya.. aiza pun join juga..

Remy hazza said...

mizz aiza.....
mekasih aiza... gud juga utk aiza....

Aku Penghibur said...

wahhh thanks join :) good luck

ishy77 said...

selamat ber jii'eyy remy

Nao Mei said...

Selamat berjoinkan diri remy...nanti cik akak updates nama peserta tau...hihi

Sally Yatiey said...

Goodluck ;)

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahh...rajin nye...selamat bercontest remy semoga berjaye...

Psttttt...dapat hadiah bagi dua ek :D

Nao Mei said...

senarai nama dah updates sini

semak link anda di sini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

semoga berjaya & salam Ramadhan

Nao Mei said...

senarai nama dah updates sini

semak link anda di sini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

semoga berjaya & salam Ramadhan

deno said...

good luck abgremy :)

Remy hazza said...

Ap....
Mekasih achik.

Remy hazza said...

Ishyy....
Terima kasih pren...

Remy hazza said...

Akak nao mei. ..
Terima kasih kak...

Remy hazza said...

Kak sally. ..
Mekasih kak. ..

Remy hazza said...

Cik azlyzah. ..
Dah lama remy tk join ga.... dah kena tag... remy pun support kenkawan. ..

Remy hazza said...

Akak nao mei. ..
Beres kak.... nanti remy melawat....

Remy hazza said...

Akak nao mei. ..
Insyaallah. .. kalau sempat boleh remy bw nanti

Remy hazza said...

Deno....
Terima kasih deno...

baby comel said...

gudluck ye..mana tau ada rezeki menang

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Gud luck yer..done follow back.. ;p

Hafiza AizZawa said...

segmen sm.. slm ramadhan.. follow sini..
http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

Remy hazza said...

baby comel...
insyaAllah...kalau ada rezeki nanti......

Remy hazza said...

mrs secretary....
thanks so much..... happy ramadhan....

Remy hazza said...

hafiza....
thanks follow.... salam ramadhan jugak...slmt berpuasa.....

mrs eyza said...

eyza dah join remy...tq tag eyza yea.

Sukma Haron said...

all the best....Remy..

sizziey darliana said...

I'm here... good luck.. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

Remy hazza said...

Eyza....
Mekasih sesangat. ... kita doakan bersama semoga berjaya nanti. ...

Remy hazza said...

Kak sukma. ..
Terima kasih kak sekali lagi. ..

Remy hazza said...

Sizziey darliana....
Thanks for singgah. ... salam ramadhan utk sis tau..

Tetamu Istimewa said...

Harap-harap berjayalah ya.

Saya tak cukup syarat nak joint. Tak ada FB. huhuhu

Kancil 8349 said...

good luck

TiranaAduka said...

gud luck remy

Norhasniza Khalid said...

mama datang dari segmen yang sama..
done follow

http://mamamamy.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-dan-raya-by-cik-akak.html

 

Template blog ilham dari alif ismail