Thursday, July 4, 2013

CSI Masterchef Selebriti Malaysia 2

Salam semua......
kita bersua lagi......... semalam remy dah kuarkan entry wordless wednesday yg cukup mystery. (mystery ker? )..... teka teki signature celebrity yg comel..... so nak tahu jawapan kepada semua signature tu.......
taraa......tapi sebelum tu kita kena buat CSI dululah..... 
jenuh jugaklah nak pecah2kan signature tu.......
jawapannya ada disini.........


1 chef joe
2 chef adu
3 chef zubair
4 Zainal alam kadir
5 Rina o
6 fikree hello bro
7 Razif (selebriti astro )
8 izyan - Juara masterchef Malaysia musim ke dua
9 Rozita Che wan....
10 Radhi Oag
11 Zain Saidin ( Rozita che wan tolong signkan )
12 Dato' Fadley - Juara masterchef selebriti malaysia 1
13 Syarifah Syahora
14 Micheal Ang
15 Lydiawati
16 syanie
17 Sabhi sadhi
18 Keroz nazri
19 Celina
20 Syura
21 Kenchana dewi

ada yg kena????? he3...semua yg hadir pastinya tidak terlepas utk turunkan tanda tangan kat wall istimewa nie......sebabnya...remy letakkan wall nie kat pintu utama utk masuk kemajlis parti tu... disebabkan remy penyambut tetamu...remy boleh  tahan semua yg ada utk turunkan tandatangan kat situ.....
abg astro tu yg kasi idea tu pun tak percaya yg remy berjaya dapatkan semua yg hadir pada malam tu...... two tumb up for remy dia kasi......tq bro !!!! lepas nie boleh ler remy pi framekan cantik2 !!!! cuma delema sikit... kat mana remy nak gantung.... opis or rumah ?????? he3.....sebab bos dah suruh frame letak kat bilik presentation....redha aje la.....

sampai jumpa lagi semua.... ada cerita masterchef lagi ler lepas nie.... tak habis2 lagi rupanya kisah masterchef remy nie......he3..
yg berjaya meneka...tahniah.......tunggu....ada sesuatu kut!!!!

45 comments:

Amin A. R said...

chanteqqqq tanda tangan che ta...heheeh :D

adrianna syaz said...

Che ta yang menyainkn untuk heroku zain saidin rupa2nya..huhu..tipah tertipu..wuuuu

Sukma Haron said...

teruja tengok signature tuh...

Nao Mei said...

wah hebat betol lah dik remy...:)

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...wah !! bestnya semuanya ada sign kat situ jadi kenangan la nanti...;)

Ayie Abas said...

assalamualaikum remy...:)

yess..ayie teka 2 jer..tapi tepat..haha

yg chef2 tu agak susah nak teka...:P

Remy hazza said...

Amin... secantik orgnya....he3

Remy hazza said...

Adrianna. ....
He3. .. sempat lagi dia sain sebelum balik.....

Remy hazza said...

Kak sukma....
Alhamdullilah. ..semua sudi turunkan tandatangan

mrs eyza said...

erkk yg Radhi OAG dan ceh ta tu puas eyza pikir nie sain sapa...hehe..lagi lawak yg sign che ta tu eyza pikir sign org cina hehe...

Aku Penghibur said...

untungnye remy :) best tu

Remy hazza said...

akak nao mei...
mana ada kak...biasa jer tu....

Remy hazza said...

mama...
wassalam.....
insyaAllah...kenangan remy dan masterchef

Remy hazza said...

ayie....
wassalm ayie.....
yes.....tahniah ayie...tu tandanya mata ayie masih tajam..... pandai ayie membaca sign mereka

Remy hazza said...

eyza....
remy tgk baru remy tahu...kalau remy takde masa tu..... remy pun tak dapat teka.....he3

Remy hazza said...

ap....
thanks so much.....kenangan utk masa depan....

boni kacak said...

kalau den yang dapat tandantangan che ta tu, mau tak tidur seminggu.hahaha

diana said...

syura punya tandatangan macam budak sekolah menengah punya tandatngan,..ehhe

Remy hazza said...

bro boni....
awat lagu tu......he3...minat sangat ler tu...che ta manja tau.....

Remy hazza said...

kak diana....
he3...remy pun nampak camtu..... mcm zaman kita dulu2...berbelit nak baca....

Mizz Aiza said...

susahnya nak baca tandatangan setiap orang tu.. abstrak sangat.. hihi..

Remy hazza said...

Mizz aiza...
Berseni mcm retis jugak .... he3

cik azLyzah⊙.☉ said...

penat jugak pecah2 kan signature tu kan.yang cik ne pon juling mate tilik ape tah lagi nak pecah kan signature..hahahhaaaa

ayut said...

haha..redha jela gantung kat blik presentation..hihihi..

Mieza Jhaa K said...

Bab ni mmg saya GAGAL..hehe

Remy hazza said...

Cik azlyzah. ...
Kena pecahkan satu persatu...ala ala csi gitu.....

Remy hazza said...

Ayut....memang kena redha.... bos siap hint tempat yg cantik utk letakkan wallpaper tu

Remy hazza said...

Mieza....
He3. ...bukan akak aja......remy pun sama.....

Cikgu Ma said...

salam remy..pe khabar? lama tak jengah baca entry masakan remy...hope remy sihat dan ceria ^_^

dear xila said...

bestnya tgok...gambaq takde ke hehe

KY Atie said...

ramai tu, cantik2 juga sigh, di orang ni, sampai kita tak perasan hihihi

BUNDA a.k.a KN said...

tahniah kpd yg berjaya meneka...mmg susah nak meneka..sain mereka mcm sain doktor..hehe

Wirda Amir said...

ada pemenang ke remy...hehe..tahniah utk mereka...

AiSyA LiEzA said...

asal remy x photostat je satu.. kah3.. letak y photostt tu kat bilik remy :p y ori ikut arahn bos.. kekekekeke :))

||aLeaSaRa|| said...

wah sapalah yang teka tepat,tu kan he3..alah sayanglah tak boleh bawa balik rumah ^^

cik azLyzah⊙.☉ said...

hahhhh...csi lah sangat...seb baik remy rajin...kkekekke

Remy hazza said...

cikgu ma....
lama remy tak bersua... remy pun dah terabai sikit blog...nak bw mcm selalu...susah sikit..... tunggu remy kesana tau.....

Remy hazza said...

dear xila... ade...cer tgk entry2 terdahulu...together gether lagi dgn juara.....

Remy hazza said...

ky.... ade yg cukup creative mcm radhi tu...siap buat lukisan lagi... cheta pun cantik sain dia... org pertama yg sain pulak tu.....

Remy hazza said...

wirda amir...
ade kak... nak kasi jugak..... hadiah suka2......he3

Remy hazza said...

aisya... hu3... mesin photosatat tak lepas...besar sangat banner tu.....nak frame kan pun susah ...

Remy hazza said...

sis alea... ade yg tepat kak.... itulah...kalau remy bwk balik rumah.... kat ruang tamu remy framekan..... nampak dari jauh...kenangan terindah tu.....

Remy hazza said...

cik azlyzah...
he3...CSI express namanya.... pecahkan sain satu2.....

baby comel said...

dtp tgk sain pun jadilah :)

Remy hazza said...

baby comel...
dapat jumpa orgnya lagi best kan..... lembut jer tangan cik ta tu....dah ler comel...

 

Template blog ilham dari alif ismail