Saturday, July 20, 2013

Minion remy tumbuh rambut dgn lebatnya......

Salam bertemu lagi semua
salam sabtu...... haip!!!!! sapa tak posa angkat tangan........ he3.... 
comelkan minion nie...... so kali nie remy nak cerita pasal minion pujaan ramai nie..... kalau dah pi tgk despicable me movie mesti ramai yg tergila gilakan nya..... si comel kaler kuning yg cukup genius dan kekadang  biul sekejab..... he3......tapi tu kaler kuning....yg kat bwh nie klon dia....remy punya tau....
Remy pun ada minion tau........ tapi lagi special..... setia menjadi peneman remy setiap hari kat opis.......dan yg lebih istimewa......semakin hari semakin lebat rambut minion remy tu...... dah hampir dua minggu hidup subur...... penat hari2 nak belai rambut minion remy tu... dah semakin panjang nampaknya....
abaikan meja remy yg berselerak tu....... sebenarnya pic nie remy ambil minggu lepas........ masih pendek rambutnya....tapi kalau korang tgk minggu nie...(pic kat bwh nie )... siap dah boleh buat sanggul dah........he3..... sebenarnya grass@rumput bear nie remy dapat dari BFF adip yg pi berjimba kat cameran highland sebelum posa hari tu........dia kasi kat remy seekor utk green the opis ler kononnya...... but really remy suka bau grass dia..... ambil satu picit dan smell..... nice jer.... bauan natural grass.... rasa cam dok kat padang bola pulak.....
so jom membela minion version tumbuh rambut......... barulah  tak jarang2 mcm minion kuning tu....... apa apa pun..depa memang comel kan..........sayang remy tak sempat nak tgk despicable me to........busy sokmo remy nie.........tapi tetap kena happy selalu kan kenkawan semua......
next week remy pi tiga oc..... memnag miss ler terawih..........hu3.... tiga hari berturutan outside catering....... satu kat kelana jaya bersama tourism malaysia , next day pulak kat media prima ( tv3 ) dan satu lagi kat opis utk majlis berbuka puasa bersama anak yatim dan ibu tunggal.......harap2 remy diberikan kesihatan yg baik2 minggu depan dan seterusnya...... Amin.... sampai jumpa lagi semua.....


38 comments:

ishy77 said...

ni..kalau bagi Jack & Hero bagus ni. Buang Hairball..
Eh, abg remy nk letgo minion ni kan?

Remy hazza said...

ishy77....
he3.... let go ler sangat..... abg remy nak buat sanggul jer..... yg lain tak ckp...he3

ishy77 said...

hehe..sanggul apanya..dia bukan pempuan la abg remy.. no no sanggul2..haha

Nao Mei said...

alamak tomelnya si kuning tu...kalau ada patung si kuning tu..cik akak mahu beli...hihi...

Remy hazza said...

ishy77.... he3..
tak boleh ya...... okay2...kita ikat saja.....

Remy hazza said...

akak nao mei...
pi aje kat Mekdi... beli happy meal dapat sekor.....he3

shark said...

hahah..
terbaek ler bro..
lg mahal tu kalu jual:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow...... dulu2 leeza ada benda ni.. skrg ada lagi erk...

Aku Penghibur said...

wahhh comelnya ,dapat mane nie ?? cute sgt comel minion

Mieza Jhaa K said...

Comelnya..ni kali pertama tgk bear tumbuh rambut..haha

Wirda Amir said...

salam ramadhan remy...

ajinnya remy nih...comel je..

Bahrain Ramlan said...

comel minionnya..haha, rasa nak beli ar patong minion..haha, ada ke?

Amin A. R said...

haha comel...kat cameron ada jual eh? :D

Ibu Lala said...

Ha ha ha. Geram pulak tgk minion remy tu. Akk pun gila nak beli minion tu tp x dapat dapat. Frust tau.

Kiter dah bw anak2 tgk citer despicable tu. Tu yg teruja nak kumpul toys minion tu.

Aien Not Alien said...

lurus rambut minion abg remy....guna jari pun boleh. hehehe.


#lama tak kesini...salam ramadhan abg remy.

cik azLyzah⊙.☉ said...

wohoooo..laju je memanjang rambut nye...alahaiiii...comei betol...kohkohkoh

Remy hazza said...

shark.......
ado ko yg nak boli....... belu beruang dapat rumput....he3

Remy hazza said...

leeza...
tetap ada..... tapi remy pernah beli dulu ..kat cameron jugak...tak hidup2..... tapi kali nie yg kwn kasi...subur tak hingat.....

Remy hazza said...

ap... ada jual kat pasar malam rasanya....... cantik jugak kalau dah tumbuh semua rumput tu..... nam[ak hijau jer....

Remy hazza said...

mieza....
nie pun baru pertama kali yg betul2 tumbuh...sebelum nie remy beli memang kemarau berpanjangan... satu pun tak naik....

Remy hazza said...

wirda....
salam ramadhan kak..... comel kan patung rumput tu.... semua dtg meja remy dok main2 rambut dia.....

Remy hazza said...

bahrain....
ada ada.... jom pi mekdi...beli happy meal dapat sekor

Remy hazza said...

amin....
byk amin...kat pasar malam tu..... mesti jumpa punya...tapi kena tgk baru atau lama...takut yg lama susah nak tumbuh.....

Remy hazza said...

ibu lala....
remy pun sama ...geram jer tgk minion tu...nak beli happy meal...segan ler pulak.....

Remy hazza said...

aien....
salam ramadhan aien.... betul la... lama kita tak bersua.... nanti abg kesana juga.....

Remy hazza said...

cik azlyzah.....
he3... lursu benar rambutnya..... ada kawan siap nak ikat lagi....he3

Sukma Haron said...

nak kena gunting rambut nie....kalau anak akak jumpa mesti teruja....

Mizz Aiza said...

comelnya rumput tu tumbuh.. hehe.. tenang je tengok kehijauan kalau tengah stress kerja..

||aLeaSaRa|| said...

wah comel2 sukalah..hijau je mata tiao kali masuk office,boleh terangkan mata he3..

kak lea hari tu tak sempat nak kumpul semua set despicable me kat mcd.terkejut datang2 je staff kata pukul 7.30 am dah sold out.pergh customer2 tu tidur ke apa kat mcd he3..

Tetamu Istimewa said...

Amboi, comelnya. Pokok padi ke tu? (rambut dia)

Remy hazza said...

Kak sukma. ..
Kanak2 mesti suka..... comel bila dah tumbuh rumput tu

Remy hazza said...

Mizz aiza. ..betultu. .. stress jer terus remy tgk bear comel tu....

Remy hazza said...

Sis aleasara. ..
Betul tu kak. ... hijau menajamkan mata...
Remy tk pi2 lagi beli happy meal tu.... sebab selalu sold out jer....tapi kekadang depa jual full set.. tu yg best.... boleh beli semua

Remy hazza said...

Tetamu istimewa. ..
Yg hijau tu rumput...semakin hari semakin subur

Hunny Kitty said...

comel...sila stylekan rumput itu..ehhehehe

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...wah semakin lebat rambut die..;)

ayut said...

hahaha..comel manion remy tu...rmbut wane ijauuuu...idea menarikla bt mcm tu...ingt bear upe ye pokok... :)

ashida said...

Maaf mencelah..Hari tu Ade beli tp xtumbuh ape2 pom.Ade yg ckp siram air.Ade tips tak untuk bg kuar rmbut hijau tu?

 

Template blog ilham dari alif ismail