Tuesday, July 16, 2013

Masterchefd Selebriti Malaysia 2 - Teka meneka contest.....

Assalamualaikum..
salam sejahtera buat seluruh warga maya hari nie,,,, 
selamat berpuasa......
ker ada posa yang yuk !!!! dah lama remy tak dengar perkataan tu.... pagi pagi seluk periuk..... he3
oklah.... entry remy kali nie  berkaitan Masterchef remy yg tak sudah2...... tapi kali nie ada kelainan tau... sebab takde retis.... yg ada cuma kenkawan jer..... sapa tu.... ini lah remy nak cerita nie.... ingat wordless wednesday yg remy suruh teka signature para selebriti...... ala segmen suka suki jer tu..... tak sangka ada juga yg sudi memerah otak dan mebuntangkan mata nak telek satu persatu signature tu......he3
so apa yg remy nak ckp.... tahniah semua....sebab usaha sahabat semua tak sia sia..... sebab sapa2 yg jawab melebihi 15 jawapan  remy tetap nak kasi hadiah cumel utk semua...........hadiah ape... tak boleh ler nak ckp....tapi antara yg bertuah tu adalah yg pertama....

cHERiTa kASih fiZaiRi
cerita maya persada
♔cik azLyzah
so tahniah buat semua diatas....empat yg bertuah sebab kesemuanya meneka hampir 15 dan juga keatas.....so mekasih kerana sudi meneka dan yg paling penting......
korang dah berjaya.....

so berharap sangat keempat sahabat bertuah diatas sudi emailkan alamat kat remy secepat mungkin.. remyhazza@yahoo.com... 
inbox kat fb pun ok....
nak kasi hadiah nie.........
remy tunggu tau!!!!

selamat berpuasa semua.......

40 comments:

diana said...

untung la sapa yang berjaya..dapat seratus ringgit sorang..kan remy??
ekeke..

Amin A. R said...

Hehe masterchef remy edition namanya.... :D
Tahniah kepada yg dpt hadiah tu :)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Tahniah semua..:p

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah..

Ayie Abas said...

assalamualaikum..remy :)

hebat mata dan pengetahuan selebriti mereka2 tu...:)

DIARI FARISHA said...

tahniah buat pemenang :)

mrs eyza said...

tq remy..tak sangka dapat hadiah pulak hehe...

alamat eyza masih ada kat remy lagi kot hihi...kalau tak ada dah bagitau yea..nnti eyza email lain.

Aku Penghibur said...

wahh tahniah :) bestnya

Sukma Haron said...

thanks Remy...tak sangka ada hadiah...nanti akak bagi address yea....tahniah buat para pemenang lain......

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...wah tahniah2 pd yg berjaya....sygnya x dpt join segmen la...:(

Remy hazza said...

Kak diana.... he3
Camner tau nie.... seratus rupiah tau.....

Remy hazza said...

Amin...
Tangan menggatai jer nak edit.... remy edition konon.....

Remy hazza said...

Mrs secretary. ... tahniah buat mereka kan....

Remy hazza said...

Mrs eady. ...
Empat org yg ohsemmmm

Remy hazza said...

Ayie.... Wassalam. ...
Betul tu. ... rajin dieorg membelek.....

Remy hazza said...

Diari farisha.... tahniah buat mereka kannn....

Remy hazza said...

Mrs eyza...
Hadiah kechik2 jer..... saja2 remy nk hadiahkan.....

Remy hazza said...

Ap.... he3. ..
Tertiba jer kan.... saja kasi kejutan.....

Remy hazza said...

Kak sukma. ...
He3. ... saja remy suka2..... boleh hargai kenkawan maya....

Remy hazza said...

Mama....
Wassalam. ...ala mama.... saja jer suruh teka signature haritu.... nk tgk ada tak yg rajin meneka....

Tetamu Istimewa said...

Tahniah kepada para pemenang. Mereka layak memenangi atas usaha yang gigih itu.

Remy hazza said...

Tetamu istimewa. ..
Betul tu.... usaha gigih mereka perlu remy hargai.....

Hanif Idrus said...

Tahniah buat mereka semua.
Rajin awak yer Remy....

Remy hazza said...

Bro hanif. ..
Saja saja jer....kasi hadiah utk kenkawan

boni kacak said...

apa?? ko nak alamat aku??hehehehe :P

Remy hazza said...

Bro boni....
Boleh aja..... remy tunggu .... jgn tk hantar....

AiSyA LiEzA said...

wah2... =) thniah buat mereka :D

Remy hazza said...

aisya....
memang patut pun...mereka semua rajin meng CSI kan diri....

shark said...

adeh..
cmner leh miss plak nie..

Eraz Fadli said...

tak sangka tersenarai ni.. thanx Remy..

Mieza Jhaa K said...

Saya jugak fail bab meneka artis...

Kancil 8349 said...

tahniah

cik azLyzah⊙.☉ said...

CIk baru prasannn lahhhh....btw cik dah Pm kat fb....

Remy hazza said...

Shark.... he3. ... takpe next time ada lagi.....

Remy hazza said...

Eraz...
Sama2. . Tahniah utk eraz.....

Remy hazza said...

Kak mieza. ...he3. ..
Remy pun.... lebih lebih sign....retis

Remy hazza said...

Kancil. ...
Tahniah itk mereta....

Remy hazza said...

Cik azlyzah. ....
Dah pm ye..... nanti remy check fb....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Tahniah semua.

ayut said...

eh2x..ni men teka apa ni remy...mmg terlepas la ni mkna yer..

 

Template blog ilham dari alif ismail