Saturday, July 6, 2013

Hadiah dari hati...... Thanks sahabat !!!!

Salam sabtu kenkawan semua.......
kita bersua lagi...... semoga hari2 yg tenang sentiasa mendoakan utk sahabat semua.........tenangkan kehidupan...tenangkan perasaan..... biar berlalu segala kepahitan.....pergi jauh jauh....... agar segalnya berakhir....... amin.....Entry kali nie cukup istimewa..... hadiah dari hati........dari hati kenkawan yg cukup remy hargai...... biar sekechil zarah sekalipun...... ia tetap satu anugerah ..... terima kasih sahabat semua........semoga segala kebaikan yg sahabat beri...dibalas dgn kebaikan  hidup dunia dan akhirat..... insyaAllah.....
!◕ Dysha Sahhir ◕! (Doodle Maker)
pertama remy nak ucapkan terima kasih buat dysha sahhir...... thanks for penanda buku dan juga sticker yg cukup comel..... remy really admire blog dysha .... suka tgk doodle2 yg comel tu........ dan semoga segala kesulitan dan dugaan yg menimpa dysha sekeluarga baru2 nie cepat berakhir...... amin....buat kenkawan semua,....mana yg belum mengenali blogger dysha..... jom kenali dysha.......
yg kedua buat seseorg yg remy cukup hormati...kak wirda amir....... sebabnya sampai dua kali dia hantar hadiah ....disebabkan hadiah pertama tak sampai ketangan remy....... terharu remy dgn kesungguhan kak wirda......... mekasih kak....diatas sepasang sarung bantal dan juga sarung kotak tissue yg cukup comel kalernya ....dan juga buat brooth kelabu yg cweet tu..... remy dah kasi kat laling....he3... dia ckp terima kasih kat akak...... kalau kenkawan belum mengenali kak wirda...... jom kenali.... kita susuli madah  madah cinta yg kekadang bergitu hampir dgn kita...... penuh nasihat dan pengajaran......... remy suka blog kak wirda yg cukup simple tapi cantik dipandang........
yg ketiga buat si rongaks kita...sapa lagi kalau bukan Noor Atikah ramli...... mekasih sis.... sweet sangat doodle button ngan keychain dari pangkor island tu.......dua dua cute....... so kenkawan semua... jom kita kenali Kisah hampir sempurna Si Rongok......yg cukup sweet dan femes tu........
at last thanks again buat dysha , kak wirda dan juga tiqah diatas rezeki yg diberi...... semua tu penyeri kat meja opis remy......semoga ikatan ukhwah kita berpanjangan ....insyaAllah...
sampai jumpa lagi semua......

44 comments:

Aku Penghibur said...

wahh bestnya , tahniah :)

Nao Mei said...

remy....siap main gantungan ya...semua somel eh...hahaha....

Etuza Ezawarna said...

yahniah murah rezeki h rammy

adrianna syaz said...
This comment has been removed by the author.
adrianna syaz said...

Byknya remy..tahniah2 :D

adrianna syaz said...
This comment has been removed by the author.
Remy hazza said...

ap...
terima kasih....

Remy hazza said...

akak nao mei....
he3...boleh tatap hari hari......

Remy hazza said...

bro etuza....
alhamdulillah.... rezeki dari kenkawan....

Remy hazza said...

addrianna...
mekasih sis...... semua remy hargai.....

AiSyA LiEzA said...

tahniah remy.. bestnya dapat hadiahh..

terpegun jap tgk tmpt keje remy.. fuyooooo.. bykknyaa k.chain n y lain.. :))

Remy hazza said...

aisya....
mekasih sis....key chain kenagan dari kenkawan...... tu pun byk yg dah hilang........

Hanif Idrus said...

Banyaknya dapat hadiah.....bestnya

Mahirah Ridzuan said...

Wah... menariknye...

Mizz Aiza said...

tahniah remy.. murah betul rezeki..

BUNDA a.k.a KN said...

Tahniah remy...dapat banyak hadiah..

Mieza Jhaa K said...

Wahh byknya tergantung kt meja ofis..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Wow seronoknya!!! Amboi2...

Botak said...

gila banyak keychain., bak sini satu., hehehehe.. :D

Mila Ahmad said...

mak aiiii banyaknya key chain

mrs eyza said...

tahniah remy....dapat hadiah lagi...istimewa dari sahabat.

cik azLyzah⊙.☉ said...

Tahniah remy...wahhhh dah banyak keychain..

Tetamu Istimewa said...

Banyaknya keychain, memang suka kumpul ke? Setiap satu mesti ada kenangannya kan.

liana sulaiman said...

comel nyer keychain tuh

Wirda Amir said...

wowww...byk nye koleksi yg tergantung tu....

terimakasih remy utk entry ni..sweet sgt..hehehe

Sukma Haron said...

WAH...banyaknya koleksi Remy tu...very nice......

Remy hazza said...

bro hanif....
terima kasih bro.....rezeki dari kenkawan....

Remy hazza said...

mahirah....
alhamdulillah... kita hargai kenkawan yg memberi rezeki.....

Remy hazza said...

mizz aiza...
alhamdulillah..... semoga rezeki mizz aiza juga murah.....

Remy hazza said...

bunda....
terima kasih bunda.....

Remy hazza said...

mieza...
dah tak cukup tempat kak..... nak kena buat sambungan lagi tu...tak pun dua layer....he3..... dari terbiar dlm laci...baik kita gantung...kenangan dari kenkawan....

Remy hazza said...

leeza....
alhamdulillah...kechil atau besar.... tetap remy hargai...leeza punya pun ada terselit kat opis remy tu....

Remy hazza said...

botak...
boleh aja...mai dtg opis remy...boleh buat pilihan.....he3

Remy hazza said...

mila.....
ada lagi tu...remy tak ambil pic semua......he3

Remy hazza said...

eyza...
syukur sesangat...rezeki dari kenkawan....

Remy hazza said...

cik azlyzah...
alhamdulillah...tapi FM remy lagi byk...dari dulu kumpul sampai dah penuh muka freeze.....hadiah dari kenkawan..... sayang semua....

Remy hazza said...

tetamu istimewa....
kebyakan hadiah dari kenkawan.....dari dibiarkan tersimpan..baik remy buat hiasan kat meja opis...nampak meriah...kenkawan lain dtg pun suka nak belek2....

Remy hazza said...

liana....
yg paling istimewa..... keychain dari turkish airlines.... custom made...siap logo dan juga kapal kechik....

Remy hazza said...

kak wirda...
terima kasih kak..... akak pun dah byk kasi rezeki kat remy...terharu sangat.....

Remy hazza said...

kak sukma....
remy hargai setiap satunya......hadiah dari hati....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...seronoknya dpt hadiah dr teman blogger boleh jadi koleksi tu...:)

Remy hazza said...

Mama. ..
Wassalam...alhamdullilah.
Rezeki dari kenkawan. ..

baby comel said...

wahh dpt hadiah. bestnya!!! :)

Remy hazza said...

baby comel...
he3..terima kasih....

 

Template blog ilham dari alif ismail