Saturday, March 9, 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

kita bersua lagi......
kalau hujung2 minggu nie......
join segmen lah yg paling sesuai.....
so kali nie remy nak join segmen lagi.......
segmen....
segmen sapa lagi kalau bukan kak mia yg ohsem tu........
simple jer.....


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

52 comments:

Sally Yatiey said...

Goodluck! ^_^ hee

MawardiYunus said...

gud luck bro

Ayie Abas said...

salam remy :)

dlm tgh sibuk2 nih ayie pun cuba nak siapkan GA...semoga dpt disiapkan...

Hanif Idrus said...

Good luck bro

Etuza Ezawarna said...

semoga remmy ada rezki lagi..bertambah followers dan hati rasa bahagia..
apa khabar hari ini?salam hari ahad yg indah..

cik laili said...

salam perkenalan dari ciklaili.com

* singgah dari segmen mialiana :)

suesue said...

good luck!

mrs eyza said...

rajin la remy join segmen...eyza skrg ni masih dalam mood malas hehe...

baby comel said...

singgah bw sini dr segmen kak mia jgk =)

Remy hazza said...

kak sally...
terima kasih....

Remy hazza said...

mawardi...
terima kasih bro.....

Remy hazza said...

ayie....
wassalm ayie.... cuba sehabis baik ayie...remy pun sibuk jugak...stress rasanya......

Remy hazza said...

bro hanif...
mekasih bro......

Remy hazza said...

bro etuza.....
salam ahad bro.....
alhamdulillah....... kita support mana ga yg ada.....

Remy hazza said...

cik laili...
salam perkenalan.......

Remy hazza said...

sue sue....
thanks sis!!!

Remy hazza said...

eyza...
he3...dah tahu dah......
takpe..... dh rajin bsk boleh ler join.....

Remy hazza said...

baby comel...tq ler singgah.... nk jenjalan kat sana juga nie.....

IRA ARINA said...

Asslamualaikum. Mira singgah sini:)
http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Remy hazza said...

ira arina....
wassalm... InsyaAllah.....

Wirda Amir said...

salam remy...

sy ni tak pandai sgt tentang blog ni,masih bertatih lagi ni...nak je ikuti segmen2 yg ada tp mcm susah je rasanya...GA remy haritupun sy minta tunjuk ajar dr seseorg....hurmmm

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...mama pun join sekali segmen mia ni...:)

TiranaAduka said...

gud luck remy.ta penah join dulu sekali.

deno said...

selamat bersegmen!!!!! deno pun dah join segmen ni:)

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
singgah dari segmen sama. already follow here ;)

mirza syazwina said...

follow sini^^
visit me too ya

http://dorayakino.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Nieyxzha Hassan said...

sempat lagi kalau nak join ni ^^

TiranaAduka said...

huhu pg isnin yg sibuk bg bro remy.huhuhu

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen.. Ramainya join segmen kak Mia ni..

Seneorita Baharin said...

salam, singgah dr segmen yg sama..jalan2 sini :)

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Ibu Amirul said...

Datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
Done follow #1064

UmmiKami said...

Mempelam berbuah dalam pengkalan,
Merah rendah berangan lebat;
Salam ukhwah salam perkenalan,
Ziarah menambah bilangan sahabat.

cantik blog anda..jom singgah di blog kak Ummi sambilberpantun..:D

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Hasri Anis said...

assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama.. baru ada kesempatan nak jalan2.. ni pun dah termengah-mengah.. banyak betol rumah yang nak disinggah ^_^

http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

miz ruha said...

singgah dari segmen yang sama... ^_^

Diana Azis said...

Remy..diana pun join jugak :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

tenku butang said...

dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen remy...datang dari segmen yang sama... ^_^

pha is said...

singgah sini dari segmen yg sama...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Diyan Hani said...

singgh dari segmen y sama

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum...

mselim3 datang dari segmen yang sama...dah follow sini...k if u free follow me k...

http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum...

mselim3 datang dari segmen yang sama...dah follow sini...k if u free follow me k...

http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Azuria Abdullah said...

hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow..jom follow azuria balik :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

sha dhira said...

shad dtg dari segmen sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
already follow sini :)

Mia Liana said...

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

RamRamCute said...

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

MIRATUL KHAIRIYYAH said...

Follow sini.. harap balas kunjungan ;)

http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

aynora nur said...

dari segmen yg sama, Bw & Follow

http://www.aynoranur.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

aku eryati said...

singgah d sini dr segmen yg sama...salam kenalhttp://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Rezatul Akma said...

singgah dari segmen yang sama . dah follow sini .jom singgah blog saya .
http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Delimasari said...

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

fatin amalina husna said...

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

 

Template blog ilham dari alif ismail