Tuesday, March 12, 2013

5th Anniversary Mini GA

salam sahabat semua
kita bertemu lagi......moh join Ga lagi.... support kenkawan........tak kisah lah yg baru atau yg lama.......he3
segmen kali nie dikenali dgn

simple jer...... sebab tuan punya blog kata Mini GA kan... tapi hadiah yg ada tetap ohsem.......segmen nie anjuran blogger pink ummi .banner Ga sama jer dgn header blog pink ummi ....so kalau kenkawan nak join ...... moh kesana... klick aje nama pink ummi tu...... sayes remy ckp... cukup simple!!!!!

Nie aja syarat2 nya......

1. Terbuka kepada blogger yang duduk menetap di MALAYSIA aje ye...
2. Tempek header pink ummi kat entry korang ye..
3. Tinggalkan link url entry korang kat kotak komen segmen nie.
4. Tarikh tutup : 31 Mac 2013 (Tamat pukul 11.30 malam)

dan hadiah menarik yg korang akan dapat kalau bertuah nanti adalah


Tempat pertama : Cardigan labuh + Sehelai Tudung 
Tempat kedua : Sehelai tudung + Kerongsang
Tempat ketiga : Inner neck + Kerongsang

3 pemenang saguhati

Kerongsang x 3 orang pemenang

so all the best semua!!!!

21 comments:

Diana Azis said...

Wah..rajin remy join segmen..diana jarang join..anyway best of luck Remy :)

Sally Yatiey said...

Semoga berjaya! :D

Wirda Amir said...

Salam remy...

Segmen lg..gutluck ye...

Nao Mei said...

selamat maju jaya dalam segmen :)

Zamani Abe said...

omg.. gambar last tu tak boleh blah.. hehe.. btw good luck remy!

Sukma Haron said...

Good luck Remy...
Sesama ler kita meriahkan segmen nie...
http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/03/10-briged-para.html

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

gud luck remy.. kalau dpt bagin saya je la..hehehe

hana hadi said...

gud luck..

mcm nak join ja ni..hehe

AyueJean AJ said...

All the best! =D

Remy hazza said...

diana aziz....
diana..... remy dah draft.... mekasih....jom join....

Remy hazza said...

kak sally...
terima kasih.....

Remy hazza said...

wirda...
wassalam...he3...... terima kasih tau!!!! ada satu lagi yg dah siap dlm draft....

Remy hazza said...

nao mei...
terima kasih....
jom join sekali....

Remy hazza said...

zamani...
he3..kalau sapa yg faham pic tu... diam2 tau..... jgn ckp....

Remy hazza said...

sukma....
insyaAllah...pasti meriah.....

Remy hazza said...

dysha....
terima kasih......insyallah..kena doakan utk remy.....

Remy hazza said...

hnahdy...
jom2... menarik hadiah tu.....

Remy hazza said...

aj...
terima kasih......

Dianaa said...

good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html

miz ruha said...

menarik hadiahnya... gud luck remy... ^_^

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...menarik ni esok mama nak join la..;)

 

Template blog ilham dari alif ismail