Tuesday, March 26, 2013

FIRST GIVEAWAY BY MIZRIZHANI

Salam utk semua.....
moh join GA lagi...... kali nie remy nak join segmen
anjuran blogger

MIZ RIZHANI
cantik sangat banner dan juga header blog Miz Rizhani nie.....jom kita terjah ramai2 dan support blog Miz Rizhani .... kalau korang nak join klick aje nama Miz Rizhani ye!!!!
so remy nak say thanks to sabahat remy yg dah lama nie.....
 Dunia Diana
sebab diana sudi tag remy utk segmen nie..... mekasih sahabat... akan remy ingat selalu segala kebaikan dan sokongan yg diana  beri sewaktu remy mula2 dulu melangkah ke alam maya nie......

so remy join demi diana......
semoga diana juga berjaya nanti.......
dan juga utk Miz Rizhani ..all the best utk GA nie.....semoga segala impian tercapai.....

so kenkawan semua..... jom join kalau sudi.... remy tak nak tag sesiapa...tapi nak ajak kenkawan yg sudi sebab syarat2 segmen nie boleh tahan rumitnya..... 
let's go semua!!!!!

30 comments:

Unknown said...

Salm Remy..kita kn pren 2gether2..semoga ukhwah ini berpanjangan..thanks juga utk Remy sbb sudi join :)

p/s : skrg ni bnyk tol segmen..:)

Unknown said...

haii remy...jatuh cinta dgn header awak...btw thanks sudi join....next time akan wat syarat y simple mimple je ok..thanks..jm bw...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-giveaway.html

Jahirah said...

selamat menjoinkan diri..ngee

Unknown said...

gud luck remy... ^_^

AM said...

Semoga berjaya! :) Ada macam-macam giveaway sekarang nie, cuma mood join giveaway Arol jek yang takde. Hehehe! :D

naomei said...

selamat bersegmen..:)....rasanya belom join lagi ..hihi

Nina Mads said...

gudluck.. rmai org bersegmen dlm bln nie.

p/s: tq ye rajin komen kt blog nina :)

Unknown said...

Betul tu... byk ga skrg nie... insyaAllah ukhwah kita akan berkekalan.. insyaAllah

Unknown said...

Diyan... mekasih.. tk susah pun ga nie.... he3
.remt tetap support seadanya...

Unknown said...

Aisyah....
Terima kasih....

Unknown said...

Mizruha... terima kasih.... jom join juga

Unknown said...

Arol
..terima kasih...mood ga tu kena cari blik....he3

Unknown said...

Nao mei...
Kalau blum join... blh ler try....

Unknown said...

Amanina...
Sama2...betul tu..ada mcm2 ga skrg nie....pilih aja mana yg berkenan...
Nina pun rajin singgah blog remy...thanks to nina juga
..

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

salam remy :)

entry remy sentiasa lengkap...:)

comel banner GA dia..ayie nk singgah la nanti :)

remy...ayie dah update entry senarai peserta GA...jom terjah :)

Unknown said...

ayie....
wassalm......mekasih ayie...... nanti remy terjah kesemuanya.......
let's go....

Unknown said...

gud lak remy..

#sy surrender awal2 kalau syarat GA n Segmen rumit..lbh2 lg kalau thp kerajinan tu kurang :P ..

Unknown said...

Salam manis dari Kak Ummi ^^

Nice blog...jom berpantun di blog Kak Ummi ^^

Sukma said...

segmen nie sikit rumit...good luck remy..ada masa kita join...

Mrs Velentine said...

good luck

maszull said...

assalamualaikum remy...selamat bersegmen yer...;)

Unknown said...

ok semoga berjaya..insha Allah

Cho Zila said...

rajin sesangatler remyni.. tabik akak...

Dayang Deno said...

good luck remy!^^

TiranaAduka said...

wah ..
Remy bz er? Tak sempat blas komen2 disini.

iema said...

hye
dtg dr GA yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

cik lisa said...

datang dari GA yang sama,goodluck yer ^__^ (http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html)

Dayang Deno said...

good luck remy!^^

Empayar Utama said...

Wahhh makin aktif yea abang Remy nih. Saya cadangkan alif buat 'page navigation' bawah header Remy nampak spesifik lagi entri-entri yang ada seperti home - review wayang - santai - segmen - apa-apa sajalah janji nampak menarik

 

Template blog ilham dari alif ismail