Tuesday, March 26, 2013

FIRST GIVEAWAY BY MIZRIZHANI

Salam utk semua.....
moh join GA lagi...... kali nie remy nak join segmen
anjuran blogger

MIZ RIZHANI
cantik sangat banner dan juga header blog Miz Rizhani nie.....jom kita terjah ramai2 dan support blog Miz Rizhani .... kalau korang nak join klick aje nama Miz Rizhani ye!!!!
so remy nak say thanks to sabahat remy yg dah lama nie.....
 Dunia Diana
sebab diana sudi tag remy utk segmen nie..... mekasih sahabat... akan remy ingat selalu segala kebaikan dan sokongan yg diana  beri sewaktu remy mula2 dulu melangkah ke alam maya nie......

so remy join demi diana......
semoga diana juga berjaya nanti.......
dan juga utk Miz Rizhani ..all the best utk GA nie.....semoga segala impian tercapai.....

so kenkawan semua..... jom join kalau sudi.... remy tak nak tag sesiapa...tapi nak ajak kenkawan yg sudi sebab syarat2 segmen nie boleh tahan rumitnya..... 
let's go semua!!!!!

30 comments:

Diana Azis said...

Salm Remy..kita kn pren 2gether2..semoga ukhwah ini berpanjangan..thanks juga utk Remy sbb sudi join :)

p/s : skrg ni bnyk tol segmen..:)

Diyan Hani said...

haii remy...jatuh cinta dgn header awak...btw thanks sudi join....next time akan wat syarat y simple mimple je ok..thanks..jm bw...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-giveaway.html

Aishah Jahirah said...

selamat menjoinkan diri..ngee

miz ruha said...

gud luck remy... ^_^

Arol Mubin said...

Semoga berjaya! :) Ada macam-macam giveaway sekarang nie, cuma mood join giveaway Arol jek yang takde. Hehehe! :D

Nao Mei said...

selamat bersegmen..:)....rasanya belom join lagi ..hihi

Amanina said...

gudluck.. rmai org bersegmen dlm bln nie.

p/s: tq ye rajin komen kt blog nina :)

Remy hazza said...

Betul tu... byk ga skrg nie... insyaAllah ukhwah kita akan berkekalan.. insyaAllah

Remy hazza said...

Diyan... mekasih.. tk susah pun ga nie.... he3
.remt tetap support seadanya...

Remy hazza said...

Aisyah....
Terima kasih....

Remy hazza said...

Mizruha... terima kasih.... jom join juga

Remy hazza said...

Arol
..terima kasih...mood ga tu kena cari blik....he3

Remy hazza said...

Nao mei...
Kalau blum join... blh ler try....

Remy hazza said...

Amanina...
Sama2...betul tu..ada mcm2 ga skrg nie....pilih aja mana yg berkenan...
Nina pun rajin singgah blog remy...thanks to nina juga
..

Remy hazza said...
This comment has been removed by the author.
Ayie Abas said...

salam remy :)

entry remy sentiasa lengkap...:)

comel banner GA dia..ayie nk singgah la nanti :)

remy...ayie dah update entry senarai peserta GA...jom terjah :)

Remy hazza said...

ayie....
wassalm......mekasih ayie...... nanti remy terjah kesemuanya.......
let's go....

Zira Aziz said...

gud lak remy..

#sy surrender awal2 kalau syarat GA n Segmen rumit..lbh2 lg kalau thp kerajinan tu kurang :P ..

Ummi Kami said...

Salam manis dari Kak Ummi ^^

Nice blog...jom berpantun di blog Kak Ummi ^^

Sukma Haron said...

segmen nie sikit rumit...good luck remy..ada masa kita join...

Mrs Velentine said...

good luck

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...selamat bersegmen yer...;)

Etuza Ezawarna said...

ok semoga berjaya..insha Allah

Cho Zila said...

rajin sesangatler remyni.. tabik akak...

deno said...

good luck remy!^^

TiranaAduka said...

wah ..
Remy bz er? Tak sempat blas komen2 disini.

Iema Gurlz said...

hye
dtg dr GA yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

sa mic said...

datang dari GA yang sama,goodluck yer ^__^ (http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html)

deno said...

good luck remy!^^

Empayar Utama said...

Wahhh makin aktif yea abang Remy nih. Saya cadangkan alif buat 'page navigation' bawah header Remy nampak spesifik lagi entri-entri yang ada seperti home - review wayang - santai - segmen - apa-apa sajalah janji nampak menarik

 

Template blog ilham dari alif ismail