Monday, March 18, 2013

Giant piano @ Berjaya Time Square ..... so attractive !!!!

Kita bertemu lagi sahabat semua......
salam dari remy yg tak henti2 hapdet entry yg dah byk sangat pending........ gigih nie ,..nak jugak keluarkan semua yg ada....... just to share apa yg menarik sepanjang perjalanan aku cuma seorang kulikutif.......so apa yg menarik kali nie?????
ini lah dia....... big ladder Aka Piano at time square... a new attraction kalau pi time square..kalau kenkawan yg dah pi sana mesti tahu betapa ohsemnya tangga  nie kan.....bentuk dan design nya sungguh unique...... nak tahu kenapa???? setiap anak tangga berbentuk key piano dan mengeluarkan bunyi seperti piano.... so kiranya kita berjalan..... ia umpama kita berpijak diatas note2 piano..... siap boleh buat lagu lagi.......
selain itu...di bahagia bawah ada lantai jelly yg cukup menarik sesiapa yg memijaknya...... sebab boleh bertukar2 bentuk dan juga meninggalkan kesan apa bila kita memijaknya....... dah ler kaler dia purple yg cukup menarik......terasa mcm pijak tanah dlm filem avatar pulak......he3
pastu deco dikawasan sekitar penuh ceria dgn bunga2 yg berkembangan...comel2 pulak tu........ itulah yg menambah kecantikan tarikan terbaru di times square nie.........terleka sekejab kalau berada disitu.....rasa nak main piano puas2.......poyo jer remy nie kan......perak semacam...... ha3....
so kenkawan semua..... jom rasai sendiri keunikan tangga piano di time square !!!!!

54 comments:

TiranaAduka said...

salam bro remy
Giant piano.pergh! Lawa2 gambar tu

Amin A. R said...

Hohoho nanti nak menjakunkan diri kt time square lah... Cam best jer :D

Nur Irdina said...

Ala tempat tu jauh sangat la... Ermmm InsyaAllah kalau boleh pergi... Nak jugak me-merak-kan diri kat sane... Hehehe

||Sis aLeaSaRa|| said...

wah remy lama btl akk x gi sana,tq share foto tu best btl x sbrlah nk gi mgu dpn ^^

Sally Yatiey said...

Menarik2 ;D

Remy hazza said...

bro tirana.....
wassalam bro....tq... memang menarik

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hari tu pg ts.. mmg main benda ni. mcm budak2.

Remy hazza said...

amin..., boleh aja.,.. amin...remy nk ke blog amin tk boleh ler,... tinggalkan link.... boleh remy letak dlm list.,,, tkde link nk kesana

Remy hazza said...

nur irdina....
sesama kita memerakkan diri.... he3

Remy hazza said...

sis aleasara....
he3.... pergi jgn tk pi.... tapi kalau ramai sangat tk best.... bunyi mcm2.,,. slmt main piano

Remy hazza said...

kak sally....
memang menarik.,... syok jer main.... he3

Remy hazza said...

leeza.... main jugak ke?.he3.,best kan

Remy hazza said...

leeza.... main jugak ke?.he3.,best kan

LaLa mhdnor said...

heee, ni yg rasa nak turun kl lagi ni =D

3no gr33ny said...

hamba ke sana minggu lepas tapi xperasan pula akan kewujudan piano besar itu..maka rugilah hamba

Mas Zull said...

assalamualaikum remy....wah bestnya pandai pereka ciptanyakan...;)

ishy77 said...

wow...nice..

LiNda said...

eh, da lawo da time square ye..tp malas nk gi sane sbb rmai n sesak...huuhu, tmbah2 kalo naik monorail

Domu-kon said...

wahhh..menariknya.. dah lama tak ke sana..hehe

boni kacak said...

pergh.. macam nak kena pergi je ni..hehehe

Nastyna said...

wow best nya best nya best nya, ini kalau dapat kat Jelita, mmg tak nak balik la ni.

Ayie Abas said...

salam remy :)

memang unik dan cantik la..tempat tu pun memang terkenal..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

cantik sgt nak2 bunga tu

Eza Boom Boom :) said...

wah wah. eza nak pg sana jugak laaaaa :P x sabar! hee

ELeEa said...

da lama tak gi times square...huhuh...tatau pun ada tangga camni...

AyueJean AJ said...

Jap jap jap...
Kat belah mana ni??
AJ tak nampak pulak sabtu aritu..

Cho Zila said...

oooo kena pergilah cam gini... memang sangat mengujakan ... penah dengar yang kubur cina ada yang gitu sebagai rasa cinta dia kat isterinyer...

Sukma Haron said...

tak pernah sampai lagi kat Time square....teruja rasanya...

Dianaa said...

wahhh! menariknya. dah lama tak pergi TS sejak pindah Ganu ni

diana said...

kalau akak pun jakun jugak jadinya..hahhaah

TiranaAduka said...

salam bro remy
Lawatan petang tirana aduka

Bahrain Ramlan said...

sangat kreatif dan cantikkk

ayut said...

eh2x..menarik..skrg ad lg tak ek?weekend ni nak g ts ni..hihihi.mau tunaikan janji :p

Remy hazza said...

lala...
jom turun lagi.......he3...buat gathering kali ke3.....he3

Remy hazza said...

3nogr33ny...
camner tak perasan nie...lupa lak..time square tukan besar....he3

Remy hazza said...

mama...
wassalam...itulah mama..... menarik sangat

Remy hazza said...

ishy77...
kalau sipa yg pandai main piano...boleh ler lompat2 kat situ....he3

Remy hazza said...

linda...
he3...monorail tu cam biasa ler....sesak memanjang...tapi remy selalu drive...sebab kluar mex highway terus masuk parking time square..... tak jem langsung....

Remy hazza said...

mis domu...
boleh ler pi lepas nie.....

Remy hazza said...

bro boni...
harus..... bro boleh buat filem kat situ.....

Remy hazza said...

nastyna...
kalau jj..... mesti terlompat2 dia kat situ......seronok tgk tangga kuar music...

Remy hazza said...

ayie..tarikan terbaru....shopping complex kat kl nie kena ada tarikan....sebab byk sangat

Remy hazza said...

dysha...bunga2 tu memang menarik...rasa nak petik jer.....

Remy hazza said...

eza..kena try pi..... boleh lompat2....he3

Remy hazza said...

eleEa....
he3...baru jer remy rasa tangga nie...kat area pentas utama.....

Remy hazza said...

aj...ada...kat area pentas utama tu....... tapak pentas tu lah dah jadi tangga piano sekrg nie.....

Remy hazza said...

cho zila...yg kubur cina tu lagi menarik.......

Remy hazza said...

sukma...kena try kesana...... puas berjalan///besar sangat shopping complex tu.....

Remy hazza said...

dianaa...
jauh tu nak dtg sini......kena buat kat sana satu ler......he3

Remy hazza said...

kak diana....he3...memula remy tak perasan.....ingat music biasa jer...tapi bila jln takde orag baru tahu yg kita pijak tu berbunyi

Remy hazza said...

bro tirana...
rajin bro singgah sini...mekasih tau!

Remy hazza said...

bahrain...
tu pun remy lupa nak snap pic piana dari atas...... rugi pulak rasanya....

Remy hazza said...

ayut,...masih ada..rasanya dikekalkan......

Nia Azma said...

Msh ade lagi .... cma masa sy g ari tu sya tk sedar kwujudan tngga tu... mklumlh kite org jauh ... g pun dh lewat...jdi tk smpt nk ronda2

 

Template blog ilham dari alif ismail