Tuesday, March 5, 2013

Giveaway Blog Dear Xila

salam bertemu lagi semua.....
remy doakan semuanya happy dan sentiasa dibawah lindungan-Nya...
blog remy terabai kejab..... entry nie pun dah dlm draf..... byk entry yg pending....remy tak sempat nak buat entry dan juga bw....ada tugasan yg amat penting kena siapkan....mana nak layan lagi sampling besok dan juga function2...... ampun sesangat sebab remy tak sempat nak singgah blog kenkawan......... akan remy cuba kesana nanti...... tunggu tau!
jom kita join segmen lagi...kali nie  segmen ohsem......
segmen nie diberi nama
anjuran sahabat blogger remy iaitu
! dearxila !
byk hadiah menarik yg akan menanti sahabat semua...so tunggu apa lagi... moh join segmen dari Xila nie...... nak tahu apa syarat dan hadiahnya... korang boleh check kat blog Xila....
klik aje nama Xila tu......
pasti ohsemm.....
all the best semua....

31 comments:

mrs eyza said...

gud luck remy...dan jugak remy join GA noo wpun tgh bz...

Remy hazza said...

eyza....
tq...nie pun dah ada dlm draft......remy publish aja....

Wirda Amir said...

Salam remy...

Segmen lagi..rajin remy ni...gutluck ye remy...

hazwan hairy said...

gudluck :-)

Remy hazza said...

wirda...
wassalam wirda
terima kasih..... jom join.....

Remy hazza said...

hairy...
terima kasih.....

Remy hazza said...

hairy...
terima kasih.....

TiranaAduka said...

salam bro remmy
Gud Luck dari TiranaAduka buat bro remmy yang tak pernah jemu dan rajin join......leh jadi contoh pada semua blogger-blogger....

Bro Remmy Hazza yang ramah tamah...
Happy blogging remmy..and smile always...

1 naik triumph bath tub TiranaAduka disini buat remmy.....Vroooooooooooommmmmmmmmmmmm.......

Remy hazza said...

bro tirana.....
terima kasih.....
remy minggu nie....masa yg cukup terhad..... nk bw pun sangkut lagi nie.....

NAL said...

all the best :)

Remy hazza said...

nal....
thanks so much!!!!

Sally Yatiey said...

Goodluck! ^_^

Mar Haini Abdul Rahim said...

gudluck remy !! :D

Etuza Ezawarna said...

ok teruskan bersegmen..itu antara normal aktivitoi as are bloggers

Remy hazza said...

kak sally...thanks so much

Remy hazza said...

cik mar...
mekasih...jom join

Remy hazza said...

bro etuza... mana yg sempat aje bro.....he3

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...selamat bersegmen ...;)

Cheq Kaq said...

gud luck remy

heirizalieyana said...

dari GA yg sama
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/giveaway-blog-dear-xila.html

heirizalieyana said...

dari GA yg sama
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/giveaway-blog-dear-xila.html

Remy hazza said...

mama...
wassalm...terima kasih.....

Remy hazza said...

cheq kaq...
mekasih pren.....

Remy hazza said...

heizalieyana...
mekasih singgah...... tunggu kehadiran remy......

miz ruha said...

gud luck remy... ^_^
kalau ada masa, nak join jugalah nanti...

Siti K said...

ct pon dh join...goodluck ye..hehe

Remy hazza said...

miz ruha...
jemput2....

Remy hazza said...

ctk...
gud luck utk ctk juga.....

xila dot said...

maceh join

sory terjah lmbat busy gile tetibe

gluck k :)

Husna Izzati said...

Dari GA yang sme..good luck...=) http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/giveaway-blog-dear-xila.html

Diana Azis said...

best of luck remy :)

 

Template blog ilham dari alif ismail