Saturday, March 9, 2013

berpisah jua..... all the best adik2 Uitm ku......

Salam bertemu lagi semua....
salam sabtu yg cukup mendamaikan... 
selamat berhujung minggu......
adat pertemuan...pasti ada perpisahan...
biarpun sementara utk membibitkan kemesraan...... tapi ia cukup utk kita mengenangkan....begitulah dgn adik2 remy kali nie....
Rasa sekejap jer..... walaupun dah bersama 4 bulan......
sebagai mengenang perpisahan...satu majlis telah diadakan buat mereka....... dan digabungkan sekali dgn majlis appreciation ceremony utk kakitangan yg terlibat dlm menjayakan majlis perasmian logo baru company hari tu.....
bertempat di coffee house Nilai Springs Golf and Resort...majlis happening dgn kehadiran hampir kesemua yg terlibat...... adik2 Uitm semua hadir kecuali seorg jer...... tak jumpa jln dtg lah tu....he3... tapi sempat juga remy jumpa dia buat kali terakhir......
Kesemua adik2 nie dah mcm adik2 remy..... baik2 kesemuanya...malah cukup membantu bila diperlukan...... terutama.... aisyah ang the geng ... anis dan kesemuanya termasuklah kumbang sekuntum Ali tu.......he3
Menu buffet dinner malam tu oklah.... not bad walaupun remy cuma pergi hotel kalau ada buffet ramadhan jer...he3...masa tu byk choice...... he3..... buffet dinner nie more to local and western choice..... rasa biasa2 jer..... takde yg remy nak repeat dua tiga kali.....tapi kalau boleh nak rasa kesemuanya.......
cuma satu yg frust !!!! buffet nie takde juice atau cordial.... hu3...minum sky juice aje.... pelik kan... suppose kena lah include air sekali...yg ada cuma teh dan coffee aje...... so air lain kena order a la carte..... dan memandangkan... semua itu tajaan.....jgn berangan nak order air lain tau.....he3
So buat adik2 remy yg dah tamat latihan...... all the best semua..... mana yg nak sambung study... go a head!!!  dan mana yg nak start dunia pekerjaan... gud luck!!! semoga bertemu dgn bidang yg bersesuaian........ sampai masa pasti kita bertemu lagi.......
dah takde gelak tawa korang lepas nie........hu3.....
P/s... korang pi... remy dpt adik baru lagi..... 7 org dari UMS... practical student 6 bulan kat tempat remy...dan yg best!!! remy dah ada assistant sorang.......boleh ler tolong remy lepas nie..... sebab dlm schedule dieorg 6 bulan tu.... kena attach kat tempat remy.....


32 comments:

Nur Irdina said...

Seronok nye ramai kawan kan... Ade waktu snang dan susah... :-)

Etuza Ezawarna said...

UMS tu maksudnya Universiti malaysia Sabah ke? ramai benar kawan2 remmy ni..pasti merindui detik beesama2 kan..

Sukma Haron said...

SEDAPNYA MAKANAN TU....ramainya kengkawan....tentu semuanya best...

Amin A. R said...

bila dah bersama untuk suatu tempoh, memang akan terasa kehilangan kan :)

Faridzuan said...

Moga sukses di luar sana nanti. :)

Sally Yatiey said...

Seronoknyaaaaa ^_^
Makanan pulak nampak sedap2 :D

Remy hazza said...

nur irdina...
nie adik2 uitm remy..... semua dah takde......

Remy hazza said...

bro etueza...
betul tu.... student dari UMS dtg practical.......

Remy hazza said...

sukma harom....
memang best!!! baik adik2 nie.....
address dah emailkan ye....

Remy hazza said...

amin A R...
itulah... kalau dulu...rajin depa jumpa remy utk rujukan...skrg kena tunggu batch baru ler....

Remy hazza said...

Fridzuan...
insyaAllah ..kita doakn yg terbaik buat mereka semua.....

Remy hazza said...

kak sally...he3... makan memang best...he3...free pulak tu....

Wirda Amir said...

salam remy...

berpisah tp segala kenangan pasti tetap dlm ingatankan...?

Nastyna said...

Wish them all the best juga. Wah remy dapat adik2 baru, melayan kerenah orang2 baru pulak. bersilih ganti. Well done Uncle remy.

3no gr33ny said...

seronok sahabat ramai kenalan

Remy hazza said...

wirda...
wassalm...betul tu...kenangan yg remy sematkan dlm blog nie...... bila dah lama kalau teringat...remy boleh tgk balik.....

Remy hazza said...

nastyna... camtulah adik2 practical kat sini...dtg dan pergi...semakin hari semakin ramai...meriah......

Remy hazza said...

3nogr33ny...
alhamdulillah,,,kalau mereka semua ingat satu hari nanti......

Nadia Johari said...

mesti diaorng akn merindui saat ini..semoga diaorng success nant

Nadia Johari said...

mesti diaorng akn merindui saat ini..semoga diaorng success nant

baby comel said...

kita pulak rasa sedih dgn perpisahan ni.. moga tak terputus terus dgn adik2 tu ye :)

Remy hazza said...

nadia... insyaAllah..pasti semuanya berjaya......

Remy hazza said...

baby comel...he3...dah wajib kawen nanti kena panggil remy....he3

mrs eyza said...

jadi tak sunyi la tempat remy noo...satu grup pergi datang pulak grup yg lain..

LiNda said...

bestnye dpt kenal rmai adik2..remy, peliknye dlm buffet tu x include air..hehe

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...sedihnya nak berpisah ...:(

TiranaAduka said...

tak mo sedey2 tau remy.huhuhu

Hanif Idrus said...

Wah!!!mcm2 student dtg. ..dari Indonesia... UITM...terkini UMS...

Si Matatajam said...

Amboi cun melecun adik2 tu yek ^_^

ayut said...

klu ayut yg attend majlis ni kejar mkan je dlu..hihihi :p

Cheq Kaq said...

adik2 Uitm semua cun2..tekel la sorang..dh amik no tepon?

Dianaa said...

seronoknya dapat makan-makan macam tu. mesti meriah, kan? :D
setiap perjumpaan, pasti ada perpisahan. tak suka berpisah! hehe :D

 

Template blog ilham dari alif ismail