Friday, March 15, 2013

zalora - cepat dan pantas..... terbaekkkkk lah!!!!

AAAArrrrrrrrgggggghhhhhhh !!!!!!!!!
Korang nampak tak remy menjerit tu????? he3....... kan zalora dah sampai...kena lah jerit kan..mcm iklan kat tv tu.......... btw... salam utk semua..... kita bersua lagi...... well... special entry kali nie utk zalora .com.... 
remy nak habaq kat kenkawan semua...... jom pi shopping kat zalora..... nak tahu kenapa????
sebabnya kat service yg zalora kasi cukup ohsem...cepat dan pantas...... buat pertama kalinya remy membelibelah secara online kat zalora nie.... he3..terpengaruh dgn kenkawan sebenarnya... godek punya godek...... jumpa lah apa yg dihajatkan........ so remy buy online hari sabtu........ tup2..pagi isnin dapat call from kurier pasal nak hantar barang...... so remy ingat hadiah atau bungkusan apa....... tunggu punya tunggu tertiba abg kurier pegang kotak zalora kat depan pintu opis...spontan we all menjerit...argh!!!!! he3.....
cepat nyer....... memang baguslah service dieorg nie.... terbaik... taklah lama menunggu........
so rasanya next purchase dh ada dlm wishlist...tunggu nak on aje....he3..... byk pilihan kat zalora tu.... sampai rambang bijik mata.... dan semestinya rege cukup murah..... kena pulak kalau product yg ada discount yg byk tu...... so tunggu apa lagi...jom kenkawan semua... kita shopping kat zalora, No1 in Online fashion.......nak tahu remy beli apa?????? nie ha.....
back pack baru ...sebab yg lama polo tu dah naif sangat..... dah hampir 10 tahun......... so dah sepatutnya beli yg baru........dan zalora ada design yg remy suka......
simple tapi bergaya......

tunggu apa lagi....jom shopping kat zalora......

68 comments:

MawardiYunus said...

wah bestnya huihu.. pasni turn saya plak bershopping kt sini huhu.. saya pon ada entry pasal zalora ni semalam.. sila la jemput ke blog huhu

Fakhruru said...

aiyo2!! anda tlh mnggoda sya.. bru jer nk wat entri psai zalora jgk nie.. nk tpkat dgn ssuatu.. hukhuk!

Afie Qaisarah said...

best2..
sy mencari sponsor.. sudi x jdi sponsor utk GA sye..
http://afiekoreanlovers.blogspot.com/2013/03/sponsor-diperlukan.html

Remy hazza said...

mawardi...bsk remy akan kesana....... tunggu tau!!!!!

Remy hazza said...

Fakhruru....
harus... shopping online yg cukup murah....service tip top.....

Remy hazza said...

afir...
takde masaalah...... pm aje remy.... teringin gak nak jadi sponsor......

3no gr33ny said...

maknanya iklan tu memang logik la

diana said...

akak pun nak beli kasut nih..nanti nak tengok kat zalora la..susah sikit nak beli kasut kat kedai sebab adik tak suka keluar lama2..dia nak balik tidoq saja..hahah

Faridzuan said...

Huhu tak pernah lagi beli di Zalora ni, tapi selalu je survey pakaian dan aksesori yang ada. Hehehe.

Amin A. R said...

Nak jugak la try beli kt zalora..nak jerit2 jugak..haha

Dianaa said...

tak pena shopping kat zalora lagi

boni kacak said...

heehehe. happy betul bro..hahaha. kalau macam ni, nak try shopping jugak lah kat zalora ni..hehehe

Eza Boom Boom :) said...

berapa harga beg tu? mmg style la beg tu, abg remy. nak jgkk! :P

Cikgu Fizi said...

Zaora is the best. Servis yang baguih. Tapi kalau puak dia gune poslaju mmg seminggu bru smpai.

Ayie Abas said...

salam remy :)

ingat lagi dulu selalu keluar iklan zalora kat tv..skrg masih ada tapi x kerap mcm dulu...

Phat said...

ada kata service lambat tp remy beli ok je kan..x pernah belik kat sini lg selalu kat poplook je

ELeEa said...

Arghhhhh
hehehehe
jerit jugak
service dia mmg cepat =)
btw...backpack tu smart!

TiranaAduka said...

salam remy
Online shoping ke?

Diana Azis said...

Hehe..aktiviti shopping online diana terpaksa diperlahankan dan berhati-hati sebab pernah hampir terkena dulu..anyway mmg dengar servis diorang cepat :)

ZazaMyMoon said...

pernah jg beli brg dengan Zalora, service mmg cepat & tiptop.. ;)

:: Mrs.Eady :: said...

hamboiiiii....tak pernah lagi beli kat zalora :)

Kila Lala said...

aaaaaa kelas kau maria beli kat zalora...
hahaha :D

AyueJean AJ said...

Arghhhhhhh...
Service diorang memang dah semakin baik....
Kasut Zalora AJ belum tersarung2 kat kaki ni..
Tu la tamak beli sampai 2...
Hehhhheeh..
Last2 dua2 belum guna...

hazwan hairy said...

cantiknya! hery xbrni beli on9 sbb nnti bila dh dpt takut xpuas ati..haha

Nur Irdina said...

Wahhh nak jerit jugaklahhhhh...... Hehe.... Saya belum pernah beli lagi kt sini.... Ermmm mak tak galakkan beli on9 sbb takut penipuan....

Hazmin said...

Dah ok ye servis zalora ni remy? Sebelum ni dengar banyak betul masalah zalora ni.. Lambat la. dll.. kalau dah ok, bagus la tu kan.

zulhilmi tempoyak said...

hahahaha... waktu smpai tu menjerit mcm tv tu la ye..hahahaha

hg sorang ke ramai2...

btw..agak cpt la kn..

Wirda Amir said...

Salam remy

Tak tau nak shopping apa dah...rasanya semua dah ada...hehe

Remy hazza said...

3nogr33ny....\
he3.... memang logik...... terbaik dan byk pilihan...

Remy hazza said...

kak diana...
selamat bershopping..... byk pilihan kat situ....

Remy hazza said...

faridzuan....
memula kita window shopping dulu...bila berkenan..terus sambar ler....

Remy hazza said...

amin....
he3..... jerit tanpa suara...... nanti org ingat apa pulak.....he3

Remy hazza said...

diana....
kena try...... byk pilihan.....

Remy hazza said...

bro boni.....
bro kan retis,,, mesti busykan... zalora pilihan terbaik...kalau pi shopping complex...karang kena serbu...he3

Remy hazza said...

eza.... dlm rm 80++ jer... ada yg lagi murah..... kalau more than rm 75...free penghantaran..... kalau tak kena bayar rm5

Remy hazza said...

cikgu fizi...
post laju ngan post biasa lebih kurang jer...... kan?...tapi zalora guna kurier...

hana hadi said...

dah 2 orang blogger dah buat pasal zalora ni.. ini xboleh jadi.hehe

Remy hazza said...

ayie....
wassalam ayie....kalau dulu hari2 kuar kan...... sampai budak2 pun dah terikut2.....

Sally Yatiey said...

Bestnyaaaa.. Tak pernah lagi shopping kat Zalora ^^

Remy hazza said...

bro phat...
so far remy dpt cepat sangat....sabtu order...isnin dah sampai.....

Remy hazza said...

eleEea..
he3... jerit jer..... memang best service dia.....

Remy hazza said...

bro tirana....
ye betul tu bang....

Remy hazza said...

diana azis....
betul tu......kena hati2 ...takut ada yg nak menipu pun ada.....

Remy hazza said...

zazamy moon.... not badkan service dia...remy pernah terkena dulu...beli barang... dekat 2 minggu baru nak terima......bosan menunggu.... tu belum lagi yg tak sampai2....

Remy hazza said...

mr's eady...
lepas nie kena ler beli...... he3

Remy hazza said...

kila... ha3... sana sini sibuk dgn zalora.... maria pun nak try jugak.....he3

Remy hazza said...

aj.....
mesti tak sabar kan... sekali beli dua tu.... he3... remy nak beli tote ler lepas nie...ada yg comel kat situ....

Remy hazza said...

hairy...
betul jugak tu..... so far remy dpt kalau beli on9...puas hati....

Farisha Lyssa Farish said...

arghhhhh! nak jerit jugak la..haha..cntik beg tu. tak berkesempatan lagi nak shopping kat zalora..

Remy hazza said...

nur irdina...
kalau yg advertise kuat...rasanya takde penipuan......

Remy hazza said...

hazmin...
remy pun bari first time... tapi memang cepat remy received.....

Remy hazza said...

zulhilmi....
he3.... ramai2 ler........

Remy hazza said...

wirda...
wassalam wirda..... he3.... ganti mana yg dah tak boleh guna.......jer

Remy hazza said...

hnahdy...
he3.... lepas nie mesti ramai lagi....

Remy hazza said...

kak sally... boleh try..... mana tahu...ada yg berkenan.....

Remy hazza said...

farisha.....
lepas nie boleh ler.......byk pilihan.....

Etuza Ezawarna said...

gelora ingatkan tu..zalora..ada pula shoping kat sana macam nama tu ..ok tahniah, pilih ja yg berkenan selebihnya cuci mata..

Remy hazza said...

bro etuza...
byk pilihan menanti.....

suesue said...

slalu sgt dgr positive feedback from customer zalora ni..dia guna kurier apa yer remy?

Remy hazza said...

sue sue,,... yg remy dapat nie dia guna Gdex service...

LiNda said...

ok ye servis zalora? pernah dgr org complain..linda teringin nk beli high heels kat zalora tu..cntik2

Remy hazza said...

linda... itulah....remy first time dan memang terbaik service yg remy terima.......pantas sangat

Mar Haini Abdul Rahim said...

ek macam TERtepengaruh laa plak....... ni ase nak pi jenguk zalora ~

baby comel said...

tak pernah shopping kat zalora lg, keke

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...bestnya shopping online di Zalora...;)

Remy hazza said...

cik mar...
usha2 jer dulu...kalau dah berkenan... on aje.....

Remy hazza said...

baby comel....
boleh try...byk pilihan kat situ...

Remy hazza said...

mama...
wassalam.... byk pilihan mama.....

 

Template blog ilham dari alif ismail