Friday, December 9, 2011

1st GiveAway by Wan Myzura Collections

Salam.... teman kena tagged lagi.... kali nie ngan mimie "everything about my blog" 
mimie tagged teman untuk segmen 
1st GiveAway by Wan Myzura Collections..
so utk tidak menghampakan mimie...... teman join segmen nie.....
lagipun biler tgk hadiah yg menjadi rebutan......
pergh !!! cam boleh tambah koleksi jer.... penuhkan my collectable parfume tu...
tu pun kalau ade rezeki ler......
so jom kite ramai2 join segment nie.... klick aje link kat atas...so kite tgk syarat2 nyer kat bwh nie.....

  1. Warganegara Malaysia beralamat di MALAYSIA dan mesti mempunyai blog
  2. mesti follow http://wanmyzuracollections.blogspot.com
  3. Buat entry bertajuk 1st GiveAway by Wan Myzura Collections
  4. dalam entry tu mention link blog http://wanmyzuracollections.blogspot.com
  5. Copy & paste banner di atas dalam entry dan sidebar blog anda dengan backlinksekali ya..
  6. senaraikan http://wanmyzuracollections.blogspot.com dalam bloglist anda
  7. tag 4 rakan atau lebih anda dengan backlink sekali ya. pastikan rakan anda tahu ya

   8.        bile dah siap tinggal link entry anda di sini ya bukan di kotak komen ya.


so teman nak tagged teman2 baru yg baru jadi followers kat blog teman nie......
yg lama dah kena.....
Gud luck every body !!!!!

4 comments:

EmpayarUtama said...

Best ni adiah perfume hehe tp macam 'official' sangatle segmen tuh...

Aien Not Alien said...

bestnya..hehe.. semoga bertuah ye.. kalau ada rezeki boleh la bertambah koleksi perfume...:)

remyhazza said...

betul ler empayar....
nampak too official....
tapi demi utk tidak menghampakan mimie yg dh tag..teman buat jugak!

Aien....
harap2 begitulah!!!!
tuah manusia tak siapa tahu kan...

WanMyzura said...

Akum, Terima Kasih kerana sudi join 1st GiveAway by Wan Myzura Collections. Sila semak nama kamu di peserta GA (Mister Linky's Magical Widgets) dan mari kita lihat ranking referral di http://wanmyzuracollections.blogspot.com/2011/12/senarai-nama-referral-1st-giveaway-by.html nantikan keputusannya pada 10/01/2011.. Semoga berjaya

 

Template blog ilham dari alif ismail