Thursday, March 14, 2013

50% discount @ Pizza hut !!!!

Assalamualikum semua.....
salam bertemu lagi...... remy hari nie full day kena assist hari khidmat pelanggan company...biasalah...comittee wajib yg tak jemu2 depa ajak sekali...... wekk...padahal dah takde org lain...he3..nanti remy hapdet pasal event tu....... tapi kali nie kita yummy2 dulu...... so kat mana pula????
kat tempat atas nie ler...... kat mana lagi ..... pizza hut @ cyberjaya... best2.... walaupun takde menu terbaru...... tapi pizza hut ada promosi terbaru...... tu yg best tu......promosi wow savers 50% discount......ohsem kan...dapat makan dgn setengah rege...... tapi kena pilih hari yg sesuai dgn selera ler... mcm remy nie pi hari jumaat ... so kena ler pilih salah satu dari 3 menu yg ditawarkan..tapi tu cuma sampingan ajelah..menu wajib pizza set mestilah ambik jugakkan...he3

Kiranya tu rege utk tambahan menu yg berlainan pilihan promosi setiap hari......menarik dan semestinya boleh save sedikit budget...dan kebanyakan menu tu adalah menu asal dari ala arte jugak......cuma diberi discount 50% setiap seorang...so kalau pergi berdua...dapat ler dua pilihan......
so that day remy ambil pasta cabonara dan juga wrap chicken and cheese...tapi takde pulak pic sebab wrapped tu remy bungkus terus...boleh buat breakfast keesokannya...just rehead jer kat dlm oven tu..... tetap nampak fresh...he3......padahal dah tak boleh nak masuk dlm perut...... sebab dah kenyang.....
so ..jom mkn pizza....... kali nie remy ambil hawaian chicken jer...... yg biasa set... my laling taknak yg stuff cheezy tu...... byk sangat cheese katanya....... tapi takpe... remy tabur aje parmesan cheese byk2 bila nak mkn... sama jugak kan..... he3
so enjoy the pic semua... selamat menjamu selera......

P/s :- BW remy terabai kembali bila week day... busy ngan kerja... nak buat camner kan.... mana blog yg remy belum terjah..harap diampun ye..... remy bw ikut komentar dulu buat masa nie,......

17 comments:

Aiman Aziz said...

Pehhh ! Separuh harga tuee

Sally Yatiey said...

Pizza tu!!! Sedapppp ;D hehe

Nur Irdina said...

Lamenye tak makan pizza hut... Makan dominos pizza atau beli kat kedai lain.... Aduss saya peminat tegar cheese nieee..... Masin masin sedap gitu heheh......

ayut said...

dgr gak pasal 50% diskaun ni...tak terpergi je lagi...huhu

miz ruha said...

sedapnya.... dah lama tak makan pizza...
time tak sihat nilah remy tayang photo yummy2...
tergoda tengok~~

deno said...

terliur pulak deno tengok, nanti nak ajak ma ke pizza hut la.. hehe

Hanif Idrus said...

Alamak!!!!!!! Aku dah lama tak mkn Pizza....
Adusss..tiba2 kempunan lak...Remyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!

Amin A. R said...

Selalu ajak org gi lunch kat pizza hut sume taknak....nak pegi sorang memang la tak..hishhh........ :(

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

atoiii sedapnya.. kebulur plak rasa

Mieza Jhaa K said...

Wauu bestnya ada discount....tp syg pizza xbest...erkk..hehe

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...seronoknya makan pizza ada diskaun pula tu...;)

Nadya Bubble said...

Promosi Rainbow AlQuran & Ribbon Watch! Sehingga 23 Mac 2013. Siapa cepat dia dapat.

http://bit.ly/cd2aQx

Faridzuan said...

Lama dah tak pergi makan di Pizza. Lapar pula perut ni tetiba. Hehehe.

Dianaa said...

fuyoo, makan pizza. nak jugaaa, hawaiian chicken pula tu. hehe :D

TiranaAduka said...

x penah masuk lg.

AyueJean AJ said...

Asal jalan sini lapar...
Bila jenguk sini lapar...
Hehhhehehhe.....
Haishhhh godaan.. Nasib AJ bukan insan berdiet... =D
Kalau tak, tahan je la... =D

Wirda Amir said...

Salam remy...

Ada byk kupon yg masih tersimpan ni..dah dua kali bli...asyik mkn pizza je...hehe

 

Template blog ilham dari alif ismail