Sunday, March 17, 2013

Segmen : Featured Me on Bubbly?

Salam semua.... jom kita join segmen....... 
segmen yg diberi nama



Segmen anjuran blogger Farra yg cukup ohsemmm...

Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 


Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

so tunggu apa lagi....... 
moh cepat tau!!!!!

35 comments:

Unknown said...

selamat bersegmen...nnt kila nak join gaks~

Anonymous said...

Salam remy yg rajin...

Hehe..gutluck ye remy...

TiranaAduka said...

salam remy
Gud luck.ta lum sempat nak join.

Unknown said...

kila...
selamat bersegmen....

Unknown said...

wirda.
wassalm wirda..... tak rajin pun...tapi empunya GA ajak...remy join aja.....

Unknown said...

wirda.
wassalm wirda..... tak rajin pun...tapi empunya GA ajak...remy join aja.....

Sukma said...

selamat bersegmen Remy...sukanya...

Farah Waheda Wahid said...

remy..terima kasih sebab support saya occay... dan terima kasih sebab sudi luangkan masa...nanti jangan lupa semak senarai peserta dan juga blogwalking yer... ^_^

Unknown said...

remy memang blogger yang kuat support segmen atau GA kekawan...sbb tu kekawan syg pd remy... :)

syafiqa said...

huiyooooooooooooo

maszull said...

assalamualaikum remy...selamat bersegmen yer...:)

Unknown said...

Selamat bersegmen ;D

iema said...

hye
dtg dr segmen yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Unknown said...

sukma...
terima kasih...jom join..... sama

Unknown said...

farah....
InsyaAllah.... sesama kita kenal mengenali......

Unknown said...

ayie...
alhamdulillah...remy support atas dasar persahabatan.......
tanpa kenkawan semua...blog remy tak bermakna....

Unknown said...

syafika.....
he3.... jauh huiiyoooooo tu.....

Unknown said...

bro tirana... kalau ada peluang nanti...bro pun boleh join....

Unknown said...

mama...
wassalam..... terima kasih mama.....

Unknown said...

kak sally...
terima kasih......

Unknown said...

iema...
terima kasih singgah... akan remy kesana nanti.....tunggu....

Unknown said...

Diana pun join remy :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Unknown said...

SAYA DATANG ZIARAH SINI DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

Anis Anisa said...

singgah dr segmen yg sama :)

http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Remy

Unknown said...

Gud Luck..

datang singgah dari segmen yang sama dan follow sekali..
http://auntummawar.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Dayang Deno said...

good luck!!!!! :)

ayut said...

masih sempat ni..nk join la nnt...hihihi..slmt berjalan2x yer nnt remy :)

Unknown said...

Salam..dari segmen yang sama..done follow.

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

sweetsour93 said...

weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mrs Velentine said...

Hi dr segmen sama

Unknown said...

salam ziarah..=)
husna dari segmen yg sama..
pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Syamimi Saad said...

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

follow ~

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mia Liana said...

salam.. mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

 

Template blog ilham dari alif ismail