Friday, March 22, 2013

Tak femes tapi Sengal..... Bila geng blogger sengal bersatu....... !!!!

Assalamualaikum….
Kita bersua lagi sahabat semua…… bezy memanjang jer remy nie,,,, nak bw sangkut2 apatah lagi nak buat entry…. Nie cerita terakhir minggu lepas…… minggu nie belum lagi …dah berderet menunggu…he3…..
Oklah…. Jom kita jimba2 kali nie…kat mana tu???? Kat klcc ler…… sebab kat situ lah tempat yg menjadi saksi blogger2 sengal bersatu…..he3…. sengal ler sangat…. Sebab remy yg sampai dulu…..memang terasa sengal….. he3…mati keras bawah pokok ara kat taman klcc tu…..
Apa yg boleh remy ckp…pertemuan pertama mengundang seribu makna buat remy dan mungkin utk yg lain2…… biar pun sengal….. we all tak lah sampai tahap kronik… tapi bab bercinta dlm hujan tu memang sengal melampau…..he3
So pertemuan dirancang….klcc menjadi saksi utk ulangtahun Geng blogger sengal buat kali ke dua….. remy pun terlepas ulangtahun pertama… sebab tak join lagi..Tapi kali nie …harus ada….. walaupun dah tak remaja…… tapi tak salahkan…he3…..memang ohsem kesemuanya……mungkin selama ini tak kenal ….tapi mereka semua ada yg dekat dihati…….hanya maya menjadi saksi….
Antara yg hadir biarpun tak seramai yg pertama… tapi tetap happening…..antaranya
lala 

 
Majlis bermula dgn potong kek ulangtahun…..remy ambil pic jer… tak leh pegang pisau..kena kasi otai2 dulu….. he3….lepas tu break kejab sebelum ke KFC mkn ramai2…. Pergh!!!! Semuanya sengal mkn kfc……he3
Selepas tu back to taman klcc … majlis perkenalan bermula …… memasing bercerita perihal terkini…. Dan seterusnya main beberapa game yg telah diaturkan…..memang best!!!! Biarpun baru kenal…tapi chemistry terserlah…… yo lah tu!!!...tapi fun……
Akhir sekali……sesi tukar2 hadiah……. Best!!!! Remy dapat hadiah dari Tok ketuat blogger sengal….. toq afzal dan hadiah remy….. dapat kat buglove…… ohsem sangat…… mekasih tok….. dan juga bug love…harap puas hati dgn hadiah remy tau!!!
end session…dlm hujan lebat….. we all posing ramai2 sambil mkn stock makanan yg ada….. mekasih semua yg bwk makanan tu ye…sedap2 semuanya….. biarpun potluck yg dirancang tak menjadi…. Tapi korang tetap sporting……dan mekasih atas cenderamata khas utk ahli blogger sengal…….
Finally… we all posing2 maut kat depan suria klcc tu…… meriah sebab semua sporting…… dan buat2 kenkawan yg baru remy kenal… mekasih kerana terima remy seadanya…… remy sayang korang semua ketat2 !!!! 
Biar tak femes….. tapi sengal !!!

49 comments:

ANa Ahmad said...

wah hebat saya pun sengal jgk ni hihihi :D

Siti K said...

wahhhhh..besnyerrr!!!!! ct xsngal, xdpt join..huhu

Nur Irdina said...

Seronoknye tengok... Boleh gather sesama blogger... HAPPY!!!

Amin A. R said...

Sonoknye kumpul ramai2 camni...

Sukma Haron said...

Sesekali jom berjimba di Melaka laks.....
Saya tag Remy utk giveaway Mak Dara, jom join....
http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diana Azis said...

Wah..seronok la Remy leh jumpa diorang..diana tak sempat nak join lagi..

Remy hazza said...

ana...
awat tak turun hari tu...... he3

Remy hazza said...

ctk...
he3..... lain kali boleh join.....

Remy hazza said...

nur irdina.....
memang seronok..... semua best2!

Remy hazza said...

amin...
best!!!! sesekali jumpa sahabat maya....

Remy hazza said...

sukma....
terima kasih...dah dua org tag remy...nak kena join nie.....

Remy hazza said...

diana....
he3... diana geng asal.... remy nie baru jer...ingat leh juga jumpa diana haritu.....

Fiza Rahman said...

Bestnya gathering. Meriah ☺☺

diana said...

pssssttt..tolong tunjuk kat akak yang mana satu bug love..nak tengok sangat dia nih..heheh

Kila Lala said...

Wah bestnya...nak join...
Eh, kite baru je buat blog. Tak setaraf aaaa kila! Tak sedar diri hahaha :p

Cheq Kaq said...

best betol!!!!teruja tengok..:)

Nao Mei said...

bila tengok gambar kek yang kedua tu memang nampak so biggest..hahaha..rupanya so smallest :)

AyueJean AJ said...

Meriahnya bila sesekali bersengal sesama kan.....
Lain kali nak menyebok jugak boleh??

Zira Aziz said...

..mst bes bersua muka di alam realiti kn..slalu sec maya je..moga ukhuwah terjalin selamanya.. :)

sy tag remy join segmen ni:
http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Cho Zila said...

wou.. remy jumpa2an yerk.. seronokkan walaupun pertama kali jumpa cam dah kenal lama... tahniah.. tahniah...

Kina said...

waaaa, terharuuuu, nama wa remy letak first tuuuu,...hahaha

smga dpt jmpa lg,..=)

mohon upload gambar dlm group, nk sedut nnt,..hehe

JUK DIN said...

salam. abe dok jauh di kelate..jd x dpt join..kalu dok kl pasti ikut sama. BTW, model kapal terbang air asia telah selamat mendarat di Tanah Merah, Kelantan. Thanks a lot Bro Remy!

Remy hazza said...

fiza....
memang best!!!!

Remy hazza said...

kak diana...
bug love yg pakai baju merah dan tudung merah tu......

Remy hazza said...

kila... boleh aja...... jumpa tok ketua..... remy pun baru kali pertama join....

Remy hazza said...

cheq kaq....
he3..... lupa nak ajak cheqkaq hari tu......

Remy hazza said...

nao mei....
he3...itu pun tak habis....memasing malu2 nak mkn.....he3

Remy hazza said...

aj... boleh aja...... kita tunggu sapa yg nak buat gathering pulak lepas nie... kita join jer.....

Remy hazza said...

zira....
happy tak terkata...... alhamdulillah...semoga berpanjangan....

mekasih tag... tunggu bsk remy join....

Remy hazza said...

cho zila... alhamdulillah... seronok jumpa kesemuanya.... biarpun tak berapa ramai...tapi meriah..... tak sabar nak pi reunion lagi....he3

Remy hazza said...

kina... he3... remy copy dari bug love..... remy kan dah tua,..... tak hingat semua nama..... he3.... takpe.... kina tetap best hari tu.....

Remy hazza said...

juk din...
jauh kalau abg nak turun...tapi ada jugak yg jauh hadir..... dari perlis dan juga temerloh....

Nastyna said...

oh hooooo best la u guys jimba2 di taman klcc bersengal-sengalan. huhuhu

Nastyna said...

oh hooooo best la u guys jimba2 di taman klcc bersengal-sengalan. huhuhu

Yuyu Ali said...

wahaaaaa...

best kan. terima kasih sudi memeriahkan gathering kali ni. insyaAllah gath selanjutnya sudi2 kan lah hadirkan diri


moga kita sentiasa sengal. :D

TiranaAduka said...

napa tak bg tau tirana aduka.adoi .melepas lg.

Nasz said...

wah...syoknya. bilalah saya ada peluang nak pergi?

p/s : Bawa Mayeesa sekali bleh tak? Hehehe.

From,

Nasz

www.mohdnaser.com

Remy hazza said...

nastyna...
he3... memang best.
merial uolls!!!

Remy hazza said...

yuyu....
insyaAllah...kalau berkesempatan... harus remy join lagi......

Remy hazza said...

bro tirana....
ala... bro nak join ker.... tunggu next gathering ler.....

Remy hazza said...

nasz....
insyaAllah...pasti ada ruang satu hari nanti......kalau bwk mayeesa..... he3.... lagi best remy melayan.....

Mas Zull said...

Assalamualaikum remy...meriah juga tu dpt jumpa kekawan alam maya...

MawardiYunus said...

awwrrrrrrrrrrrrrrrr datang menyegal lagi disini ahahhaha ..tq gak remy sbb sudi jmpa kami.. nasib baik x keras bawah pokok ara tu ahhaha

hana hadi said...

meriahnya.. jelous2.

deno said...

wahhh... seronoknya! jeles T_T

p/s: esok deno ke kl.. doakan deno selamat sampai ya.. :)

Wirda Amir said...

bestnya..lain kali kalau nak join..mcmana caranya tu remy...?

Etuza Ezawarna said...

bestnya remmy, tapi susah nak kenal mana satu remmy ni..jalinkan ukuhuwa yang murni..

Diari Si Froggie said...

<-- jadi orang terakhir baca entry nie.. ah! apa pun remy dan yg lain2 memang sporting tak menyesal kenal :)

TiranaAduka said...

ambik 1 nuff buat remy

 

Template blog ilham dari alif ismail