Tuesday, April 9, 2013

Nak tgk Awek cun ??????

Salam sahabat semua....
Ingin Lihat Awek cun pada dinding bilik anda????? 
Jom cuba ilusi optik yg menarik kat bawah nie !!!!! 

Step dia…. 
********* 

1) Tenung titik merah pada hidung awek tu dlm masa 30 saat

2) Kemudian tengok seketika pada siling atau dinding kosong disekeliling anda

3) Kedip2 kan mata seketika….

4) Kemuadian apa yg korang Nampak ?????

5) Cer teka sapa awek tu ??

Selamat mencuba…..


selamat mencuba......tapi sapa yg teka betul takde lah dapat hadiah......he3

49 comments:

Mieza Jhaa K said...

Hahahah...nampak muka Aishwarya Rai kat dinding!!

inche hlovate said...

haha nampak2..ah sudaaa..dah dok nmpak muka dia je haa

Remy hazza said...

Mieza....
Hoyeh!!!!!! Memang mata tak kero lagi.....

Remy hazza said...

Inche....
He3. ... satu hari yg menghantui...

AyueJean AJ said...

Hahhahaha....
Nampak dah...
Nak kejar mintak sign tak dapat pulak.....

Wirda Amir said...

Salam remy...

Wajah si dia jua yg aku terbayang...

Hehehe

Farah Waheda Wahid said...

optic illusion...nice one remy! ^_^

Remy hazza said...

Aj....
Kejar sampai dapat tau.....he

Remy hazza said...

Wirda....wasssalam....
Wajah siapakah... yg bermain diminda

Kakzakie said...

nak berilusi pulak dah remy ni.. kakak sekadar menatap gambar yg kelabu ajelah:)

Noor Atikah Ramli said...

kalau x nampak, tandanye ape? hahahaha

Phat said...

nmpk remy tp dia lari2 plak haha

tenku butang said...

mcm pelakon hindustan aishwarya j? hemm..

tenku butang said...

dh klik tabung sini.. =)

cik azLyzah⊙.☉ said...

3x try...tak de pon nmpak muke Aishwarya Rai ..hahhahaaa

Wak Gelas™ said...

ammvoiii.. awekk hidustan erkk

diana said...

tak jadi apa pun.,.ke mata akak yang bermAsalah nih??

Cho Zila said...

tak nampakler weh... camner..

Nao Mei said...

hahaha..cik akak nampak black hitam je

Remy hazza said...

farah...
thanks !!!! nice kan....

Remy hazza said...

kak zakie... try ikut step...pasti jadi punya......

Remy hazza said...

atikah....
he3... no komen....mesti nampak punya...kena fokus jer.....

Remy hazza said...

bro phat.....he3... nak kena tangkap aish tu.......he3

Remy hazza said...

tenku butang....
betul tu.... awek bolloywood yg tu ler.....

Remy hazza said...

tenku butang...
mekasih klick2......

Remy hazza said...

cik azlyzah.....
mesti jadi punya.... kena fokus kat titik merah tu aje... pastu pangdang dinding.... kelip2 mata..... nanti akan nampak bayangan....

Remy hazza said...

wak gelas....
he3...... awek boolywood kita kali nie......

Remy hazza said...

kak diana...
he3.... kena fokus kak...... mesti jadi......

Remy hazza said...

cho zila.....
he3.... ala camner tak jadi...... kena cuba lagi kak....he3

Remy hazza said...

nao mei...akak kena fokus... jgn tenung sangat...... he3 ...yg titik merah tu jer......

Domu-kon said...

xnmpk la bg remy..jelesnya dengan org nmpk..

Bahrain Ramlan said...

asal tak menjadi nie mata nie...hahaha..base menjadi je....

Remy hazza said...

Mis domu..
Pelik jugak napa tk jadi.... tenung pastu tgk dinding....nanti image tu akan muncul

Remy hazza said...

Bahrain...
He3. ... napa ngan mata tu?...terbayang org lain kut

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...nampak muka Aishwarya Rai...:)

Remy hazza said...

Mama...
Wassalam.....he3. .mama nampak ye..... ok la tu....

Sukma Haron said...

juling mata tengok ehhh...

Remy hazza said...

Sukma.... juling tu, nampak ke tak? He3

Amanina said...

hahaha.. xjd pun

Remy hazza said...

amanina....
camner tak jadi nie.......
mesti tak ikut step....

LiNda said...

huaaa...npe mcm xnmpka pun. sape kah ini

Seneorita Baharin said...

nampak macam muka aisywara rai, eh2 betul ke eja nama die lagu tu..heheh :P :D cun sangat..

Hanif Idrus said...

Wah!!!!!biar betul aku tak nampak apa2 ni....hussssss.
Kena save gambar check kat umah...

Remy hazza said...

linda...
awat hang tak nampak...... he3.....mesti tak ikut step.....

Remy hazza said...

seneorita....
he3.... betul ler tu....... memang tak syak lagi.....

Remy hazza said...

bro hanif.....
he3...... bro camner tak nampak nie....... kena try lagi......

||aLeaSaRa|| said...

puas ku tenung titik merah itu sambil mengira hga 20 saat....kemudian ku tenung kipas di siling yg ligat berputar...ke tenung kembali foto ppuan itu tp yg ku nampak cuma bygn kipas berpusing...salah ppuan tu ke atau remy hahahahahaha ^^

||aLeaSaRa|| said...

ku pandang sekali lagi...then kiraan dlm 20 saat kemudian ku pandang pulak dinding...ku nampak SITI NURHALIZA...tapi bila masa dia pakai seksi mcm tu hahahahaha ^^ku didera budak remy nk babap budak ni ngeee....

Remy hazza said...

sisi alea sara...... mcm mana jadi siti nurhaliza nie........ patutnya nampak wajah ashwarya rai.....he3

 

Template blog ilham dari alif ismail