Wednesday, April 3, 2013

wordless Wednesday #59 - Kenapa perlu susah ????

motivational love life quotes sayings poems poetry pic picture photo image friendship famous quotations proverbs
P/s :- Kita punya hak dan kita punya rasa.....dan kita yg menentukan perjalanan kita......

50 comments:

Izwa Kamaruddin said...

kan..

Kancil 8349 said...

suka dengan ayat terakhir...

Unknown said...

Mrs eady
...
Kan kak kan.... :)

Unknown said...

Kancil....
Terima kasih.... :)

Farah Waheda Wahid said...

sangat betul lah kan....

||aLeaSaRa|| said...

kan...kan..kan...ye semuanya kannnn he3...

maszull said...

assalamualaikum remy...menariknya ayat tu..:)

AyueJean said...

Life is simple...
We make it complicated...

mrs eyza said...

betul kan remy...buat apa nak susahkan hidup kalau ada jalan penyelesaiannya...


p/s : sori remy sebab eyza lama x jenguk sini... (~_~)

Unknown said...

den setuju dengan semuanya tu..hehehe

Aien Not Alien said...

Kan......nak kan jugak sebabnya setuju dengan kesemua diatas. Hehe.

Amin A. R said...

tapi nak buat macam mana...komplikated tu lebih menyoronokkan :D

outbound malang said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

naomei said...

singgah komen entri jap..hahaha...

Yang susah tu semua datang dari kita sendiri...tiada yang susah kalau ade usaha...cuma nak lebih perfect kemungkinan lambat lagi....hihi...yang paling penting...usaha niat kerana Allah...Pasti Allah tunjukkan jalan yang terbaik untuk kita..hihi

Unknown said...

nk buat tu yg kt suke complicted kan hehe. pilihan d tgn sdiri.. jom cipta bahagia :D

Unknown said...

Betul2 ;D

Cho Zila said...

biarkan dia ler kot remy..

Unknown said...

FarAh....
Betul betul betul

Unknown said...

Sis aleasarA...
He3. ... betul ler kan

Unknown said...

Mama....
Wassalam.... mekAsih mama

Unknown said...

Aj.... kita yg complex kan.... remy setuju

Unknown said...

Eyza....
Betul tu.....jgn susahkan hidup....
Remy pun dh lama tk ke blog eyza

Unknown said...

Bro boni.....
Mekasih bro

Unknown said...

Aien.....
He. .... kan kan kan

Unknown said...

Amin.....
Yup..... ikut keadaan....

Unknown said...

Saifudin....
Nice day too...
Kehidupan hanya sekali.... guna sebaik2 nya

Unknown said...

Nao mei.....
Remy setuju....kita usaha selagi termampu utk sempurnakan hidup

Unknown said...

Cik mar....betul
Pilihan ditangan sendiri
....

Unknown said...

Kak sally....
:)

Unknown said...

Cho zila....
He3. ... kita biarkann....

Sukma said...

simple is humble...

Jahirah said...

ye betul tu....kita tentukan dan dengan izinNya ...

Unknown said...

sukma...
betul tu.....

Unknown said...

aishah... benar...... remy sokong

Anonymous said...

betul tu..tp kdg2 kita terpaksa buat keputusan yg sukar demi menjaga hati org sekeliling...

Nina Mads said...

as simple as that..hehe. Omy english

Haziq Life said...

Jgn menyusutkan sesuatu keadaan terlalu kompleks. I agree bro.

TiranaAduka said...

erm.hidup akan susah jika difikirkan susah.

Unknown said...

suke ayat bawahh.. kalau kita yang jadikannye susah, susah la jadinye.

=D

Aimacomel said...

hidup ni byk sgt pilihan. kalau baik teruskan je berjalan. mudah kan,

Empayar Utama said...

Errr... any explanation to that my bro Remy? Wanna share? Sekadar menduga

Unknown said...

wirda,...\betul tu...... demi kebaikan bersama.....

Unknown said...

amanina... he3...OME....

Unknown said...

bro hanif... remu pun...kita cari jln yg termudah....

Unknown said...

bro tirana...
remy suka ayat bro tu..... kita yg pilih haluan itu kan....

Unknown said...

nur irdina...
mekasih sis...pilihan ditangan kita....

Unknown said...

baby comel....
kalau itu adalah yg terbaik dan kita selesa..... baik kita teruskan....

Unknown said...

bro empayar.....
kan simple jer ayat tu.....share utk semua.... jgn kita rumitkan kehidupan.......he3

cik tenggiling said...

how about hate it?

Unknown said...

cik tenggiling.....
kalau hate it..... just removed as pren list ler.....he3

 

Template blog ilham dari alif ismail