Wednesday, April 3, 2013

wordless Wednesday #59 - Kenapa perlu susah ????

motivational love life quotes sayings poems poetry pic picture photo image friendship famous quotations proverbs
P/s :- Kita punya hak dan kita punya rasa.....dan kita yg menentukan perjalanan kita......

50 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

kan..

Kancil 8349 said...

suka dengan ayat terakhir...

Remy hazza said...

Mrs eady
...
Kan kak kan.... :)

Remy hazza said...

Kancil....
Terima kasih.... :)

Farah Waheda Wahid said...

sangat betul lah kan....

||Sis aLeaSaRa|| said...

kan...kan..kan...ye semuanya kannnn he3...

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...menariknya ayat tu..:)

AyueJean AJ said...

Life is simple...
We make it complicated...

mrs eyza said...

betul kan remy...buat apa nak susahkan hidup kalau ada jalan penyelesaiannya...


p/s : sori remy sebab eyza lama x jenguk sini... (~_~)

boni kacak said...

den setuju dengan semuanya tu..hehehe

Aien Alien said...

Kan......nak kan jugak sebabnya setuju dengan kesemua diatas. Hehe.

Amin A. R said...

tapi nak buat macam mana...komplikated tu lebih menyoronokkan :D

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Nao Mei said...

singgah komen entri jap..hahaha...

Yang susah tu semua datang dari kita sendiri...tiada yang susah kalau ade usaha...cuma nak lebih perfect kemungkinan lambat lagi....hihi...yang paling penting...usaha niat kerana Allah...Pasti Allah tunjukkan jalan yang terbaik untuk kita..hihi

Mar Haini Abdul Rahim said...

nk buat tu yg kt suke complicted kan hehe. pilihan d tgn sdiri.. jom cipta bahagia :D

Sally Yatiey said...

Betul2 ;D

Cho Zila said...

biarkan dia ler kot remy..

Remy hazza said...

FarAh....
Betul betul betul

Remy hazza said...

Sis aleasarA...
He3. ... betul ler kan

Remy hazza said...

Mama....
Wassalam.... mekAsih mama

Remy hazza said...

Aj.... kita yg complex kan.... remy setuju

Remy hazza said...

Eyza....
Betul tu.....jgn susahkan hidup....
Remy pun dh lama tk ke blog eyza

Remy hazza said...

Bro boni.....
Mekasih bro

Remy hazza said...

Aien.....
He. .... kan kan kan

Remy hazza said...

Amin.....
Yup..... ikut keadaan....

Remy hazza said...

Saifudin....
Nice day too...
Kehidupan hanya sekali.... guna sebaik2 nya

Remy hazza said...

Nao mei.....
Remy setuju....kita usaha selagi termampu utk sempurnakan hidup

Remy hazza said...

Cik mar....betul
Pilihan ditangan sendiri
....

Remy hazza said...

Kak sally....
:)

Remy hazza said...

Cho zila....
He3. ... kita biarkann....

Sukma Haron said...

simple is humble...

Aishah Jahirah said...

ye betul tu....kita tentukan dan dengan izinNya ...

Remy hazza said...

sukma...
betul tu.....

Remy hazza said...

aishah... benar...... remy sokong

Wirda Amir said...

betul tu..tp kdg2 kita terpaksa buat keputusan yg sukar demi menjaga hati org sekeliling...

Amanina said...

as simple as that..hehe. Omy english

Hanif Idrus said...

Jgn menyusutkan sesuatu keadaan terlalu kompleks. I agree bro.

TiranaAduka said...

erm.hidup akan susah jika difikirkan susah.

Nur Irdina said...

suke ayat bawahh.. kalau kita yang jadikannye susah, susah la jadinye.

=D

baby comel said...

hidup ni byk sgt pilihan. kalau baik teruskan je berjalan. mudah kan,

Empayar Utama said...

Errr... any explanation to that my bro Remy? Wanna share? Sekadar menduga

Remy hazza said...

wirda,...\betul tu...... demi kebaikan bersama.....

Remy hazza said...

amanina... he3...OME....

Remy hazza said...

bro hanif... remu pun...kita cari jln yg termudah....

Remy hazza said...

bro tirana...
remy suka ayat bro tu..... kita yg pilih haluan itu kan....

Remy hazza said...

nur irdina...
mekasih sis...pilihan ditangan kita....

Remy hazza said...

baby comel....
kalau itu adalah yg terbaik dan kita selesa..... baik kita teruskan....

Remy hazza said...

bro empayar.....
kan simple jer ayat tu.....share utk semua.... jgn kita rumitkan kehidupan.......he3

cik tenggiling said...

how about hate it?

Remy hazza said...

cik tenggiling.....
kalau hate it..... just removed as pren list ler.....he3

 

Template blog ilham dari alif ismail