Friday, April 26, 2013

Merah sangat la mak ngah !!!!

Salam jumaat sahabat semua....
Kita bersua lagi..... sorry pasal semalam tak sempat langsung remy nak bw..... blk keje pun dah hampir tengah mlm..... sebab semalam ada Inaugural flight for Turkish Airlines.... remy kena serve kat situ.....
sp entry kali nie mungkin ringkas aje...... sesuai dgn tajuk...merah sangat lah mak ngah ! ingat tak lagi iklan pelaburan tu ASN tu...... remy suka scene tu....... kisah pelaburan di majlis perkahwinan..... kalau ada ulangtayang kan best!!!! mungkin generasi muda tak tahu...tapi kalau org lama mungkin ingat iklan tu...
so apa yg merah???? nie ha...baju I love blogging from hazwan hairy nie... remy dah terima minggu lepas...... cantik sangat...... walaupun remy order kala lain...tapi merah nie pun tetap memikat hati........apatah lagi dgn kepayahan Hairy membuatnya berbekalkan modal sendiri apabila dia dikhianati......
sabar hairy..... pasti ada balasan utk org tu nanti........ kena redha dgn apa yg terjadi.......btw... merah pun cantik pada remy...nampak dari jauh...... dan yg penting kualiti baju nya baik dan kemas buatannya...... yg penting tertera remyhazza-satuperjalanan.blogspot dibelakangnya.....ohsem.....

so kenkawan semua...... boleh order baju nie kat hairy..... kita support perniagaannya.... anak muda yg bercita2 tinggi....... rega pun tak mahal sangat....... dan yg penting..... custom made !!!! dalam dunia nie ada dua helai jer baju nie...... he3.... sebab kat blkg ada nama blog masing2 kan.......
! Hazwan Hairy !!
so kalau berminat... boleh terjah hazwan hairy .......

42 comments:

Sukma said...

dah booking kat hazwan tapi dia kata lepas election nanti baru reorder,,

Nina Mads said...

wah nak oder jugak la..hehe
merah makngah

Fiza Rahman said...

Wah...merah ☺☺

inche hlovate said...

sya punya pun smpai last week..tapi warna putih :)

Nastyna said...

Merah Pakngahnya pakai sama ngna makngah nyer ker nnt? Cantik.

Ain Norainsyah said...

Cantik gila...merah tu feveret ain... Warna merah ni menyerlah sangat. Dan lelaki yang pakai baju merah mmg hensem.hehe

Farah Waheda Wahid said...

cantik baju tu... and creative hazwan...takper..bila orang mengkhianati satu hari nanti orang akan khianat kat dia balik...semoga hazwan tabah....

*bila nak pakai tu?

naomei said...

nak juga nie..hihi...nanti bagi link dia kat cik akak..hihi :)

Unknown said...

kak sukma....
sekejab jer tu..... sabar menunggu...remy pakal baju nie masa mengundi lah.....

Unknown said...

amanina....
boleh2..... klick aje nama hairy tu.....

Unknown said...

fiza....
he3... merah yg berani.......

Unknown said...

inche....
remy punya patutnya kaler kelabu.....tapi dapat merah pulak...tak kisah lah...merah tu cantik.......

Unknown said...

nastyna...
he3...
sama ler...... satu lengan panjang.... satu lengan pendek....
utk junior takde...sebab tak keluar lagi...he3

Unknown said...

ain...
he3...tertiba abg remy rasa hensem kejab....wekkkkk!!!! perasan.....

Unknown said...

farah....
nice t-shirt by hairy...remy nak pakai masa election kut..... leh tayang kat org kampung..... he3

Unknown said...

nao mei....
akak klick aje nama hairy tu...terus ke blog hairy..... kat sana boleh order....

Unknown said...

cantek la baju tu . hik2 .

#merah tapi menawan kann ahaks =D

Dayang Deno said...

wah cantik baju!!! jeles deno! hehe... btw, bila pula abgremy tukar nama blog? terkejut deno, ingat salah masuk blog tadi... btw, maaf ya abgremy, deno dah lama tak ke sini.. semenjak dua menjak ni, asyik tak sihat je... risau juga takut2 mr SLE tu dtg... harap2 dia tido la... hehe

Unknown said...

Nur irdina...
Merah itu menawan... he3. .. Betula

Unknown said...

Deno....
Nama tu jadi isu sikit... biasalah kalau org dengki kan...termasuk entry2... YG BYK abg remy removed kan....
Btw...harap2 sle tu tido selamanya....
Semoga deno cepat sembuh

ME CTCT said...

olololo..kesian skandal sy tu...kena khianat pulak..smoga org tu dpt blsn...huhuu

*cntik bju ni, ct pon nk ordertp tggu duit masuk dlu...hehehe..merah btul mak ngah ni yeee...hahaha

Unknown said...

siti k....
betul...kasihan dgn dia........
Order jgn tak order........
kita bantu hairy berbisness.....
lepas tu baru boleh scandal.....

Hana said...

wow. cantik2

Cik Puan said...

Seryes!!cantik remy!cik suke,dsgain die pon simple & kemasssssssss....

Unknown said...

hana...
cantik kan......merah membara....

Unknown said...

cik azlyzah....
sayes...kualiti pun bagus.......

Akupenghibur.com said...

o0ooo merahnya :) hheheheeh dah dapat jgk .minggu lepas

Unknown said...

aku penghibur.....
cantikan baju dari hairy nie...... merah membara....bersemangat nak pakai.....

Si Matatajam said...

Ohsemnha tshirt tu..merah pun cantik la

Unknown said...

Salam Ahad remy :) merah mak nok. haha.. tapi cantik gak smart kot kalau remy pakai. Hery memang anak muda yang berjiwa kental.. satu hari nanti tak mustahil beliau maju dalam segala bidang. Tahniah remy dapat baju i love blogging :)

Haziq Life said...

Lawa baju ni..merah lagi.!!!!

Unknown said...

kak m....
betul kak...merah tu nampak ceria sangat......

Unknown said...

aida...
hairy yg remy kenali dah lama...memang kental orgnya..... tak rugi kenal dgn dia......ohsem....
baik hati.... dan selalu support remy...

Unknown said...

bro hanif.....
sekali sekala....pakai baju merah...ingat masa nak ngundi nanti....baru ceria.....

Mawardi yunus said...

baju blogger ben remy x order ker? wadi sempat order satu

maszull said...

assalamualaikum remy...cantik2 baju tu...;)

||aLeaSaRa|| said...

wah nice red!!!suka shirt merah sbb bila pakai tiba2 rs bersemangat lain mcn he3...

Unknown said...

mawardi....
yg abg ben tak sempat...... yg nie pun nak pakai masa ngundi nanti......he3.....

Unknown said...

mama....
wassalam.... boleh order dari hairy kalau berkenan......

Unknown said...

sis aleasara....
betul kak... kalau pakai merah rasa happening sangat..... nampak berani.....

Unknown said...

merah~~ cantik... ^_^

Unknown said...

miz ruha....
bersemangat nak pakai baju tu.....

 

Template blog ilham dari alif ismail