Saturday, April 6, 2013

terima kasih ayie - ceriakan hari2 yg suram buat remy !!!

Salam semua.....
kita bersua lagi........
Daku Amat Menyintai Mu
usah ditanya kemana menghilangnya remy dalam dua tiga hari nie...... ada sebab dan alasannya...tapi ia cukup komplek utk remy terangkan...... dan mungkin itu akan merubah segala galanya perjalanan aku cuma seorg kulikutif........itu hanya tuhan yg tahu.....
pullstop..... not much to say...... let's talk about sweet things this morning......

remy nak ucapkan thanks pada ayie sebab memilih remy salah seorg pemenang dlm GA ayie yg cukup ohsem....... itu sudah cukup utk menceriakan hari2 remy yg semakin suram nie.........
mekasih ayie....... Alhamdulillah.... ada rezeki remy......

hanya Allah yg mampu membalas segala kebaikan dan sokongan dari ayie malah kepada semua sahabat yg lain......yg ikhlas menyokong remy...... yg setia dgn entry2 remy......
syukur Alhamdulilah.......
wassalam..

P/s :- jom kenali ayie wahai sahabat semua......




49 comments:

Eza Boom Boom :) said...

tahniah abg remy! rezeki tu. happy2 selalu tauuu :)

eyra dzuhairah said...

u.. i still tk dpt lafi gift from u.. =(

Ummi Kami said...

Salam ceri... :)

Gembira selalu ceria di hati,
mari berpantun di blog Kak Ummi... jom :D

cik azLyzah⊙.☉ said...

Alalalallalal...nape suram tu?
Btw tahniahhhhh :)

hana hadi said...

tahniah remy :)

Kakzakie said...

Tahniah remy... masih panjang perjalanan dik cerikan hati. Setiap kita mesti ada ujian tempuh dgn kesabaran...

Nur Irdina said...

tahniah! seronok kan kalau menang...

#maaf jugak sebab dah tinggal entri2 lame blog ni. sekarang jugak saye terjah k hihi. =D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

alhamdullilah... memnag tahniah remy

||aLeaSaRa|| said...

morning my jiran sekampung he3...wah tahniah tau sbb remy pun rjn join GA n segmen kwn2.

#awat sedih ni tak maulah nnt hlglah geng kitorg yg ceria n friendly mcm remy.adatlah kje makan gaji ni huhu.akk pun serabut fkr kerja tp kt blog hdp kena ceria.x mau sedih2 ye kitorg kan ada ^^

remy skrg kat cyberjaya ada karnival kjya sblh MPS,td mak ajk gi tp akk mls dh sebab byk gila apply job online n htr resume.smpi dh hbs copy.hr tu pun iview mahb.cubalah remy ronda2 cjaya kot ada berkenan,bw skli resume :)

Amin A. R said...

Teruskan berceria remy..masalah memang akan sentiasa memburu kita..... :)

Remy hazza said...

eza....
InsyaAllah...mekasih tau!

Remy hazza said...

eyra....
Orait sis... remy akan usahakan gift yg baru.......secepat mungkin.... mungkin yg dihantar haritu dah sampai ke tangan org lain......takde rezeki.....

Remy hazza said...

kak ummi...
wassalm kak... sat lagi remy pi tau...kita berpantun.....he3

Remy hazza said...

cik azlyzah....
mekasih byk2
suram dgn keadaan blog remy skrg nie..... ada masaalah sikit.....

Sukma Haron said...

tahniah Remy....kenapa menghilang? Takkan nak menyendiri kot....walaupun apa pun yang terjadi anggap ler satu pengajaran dan pengalaman...

Embun Melati said...

Untung Remy disayangi Ayie.:)

Remy hazza said...

hnahdy....
terima kasih sahabat....

Remy hazza said...

kak zakie....
mekasih kak.... masih dalam debaran...... tunggu sampai masanya......harap2 semuanya ok....

Remy hazza said...

nur irdina...
terima kasih...... selamat membaca.... maaf jugak...byk entry2 remy dah di tarik balik....... atas sebab2 tertentu....

Remy hazza said...

dysha....
mekasih...alhamdulillah..... ada rezeki remy.....

Remy hazza said...

sis aleasara....
mekasih org kampung kota warisan.....

remy sedih pasal blog jugak kak.... mungkin lepas nie takde entry mkn2 lagi..... atas sebab2 tertentu...semua entry pasal yummy2 remy kena tarik balik.......

terasa macam nak pi jer cyberjaya tu...he3

Remy hazza said...

amin,...thanks so much !!! insyaAllah,..remy kena kuatkan semangat........ masaalah org lain yg melibatkan remy dalam dilema......

Remy hazza said...

sukma....
mekasih sukma dan juga sahabat yg lain.... nanti dah reda suasana remy akan cerita kan kut..... buat masa nie.... tak byk yg remy boleh ckp.....harap2 remy boleh blogging macam biasa.....

Remy hazza said...

embun melati...
mekasih......
embun pun sama...tetap sokong remy seadanya.....

Ayie Abas said...

salam remy :)

remy yg lebih tahu apa yg sedang dialami dan jln terbaik menghadapi nyer..kengkawan hanya melihat dari kejauhan namun tetap mengharap dan mendoakan yg terbaik utk remy...

terharu...dengan entry remy ni...terima kasih remy

baby comel said...

tahniah remy.. rezeki la tu dpt menang GA =)

Diana Azis said...

Are u ok Remy? harap2 masalah atau halangn yg melanda cepat pergi..semoga keceriaan hidup cpt2 kembali :)

Anisa Anuar said...

fuyooo...tahniah...
nanti update taw

Remy hazza said...

ayie...
wassalam....
mekasih ayie......
ada kesulitan sikit blog remy nie..... kena tunggu dan lihat..... doakan yg baik2 saja tau.....

Remy hazza said...

baby comel...
terima kasih......
rezeki dari ayie......

Remy hazza said...

diana azis...
sukar utk remy katakan skrg nie...... kena tunggu dan lihat..... semoga remy kembali ceria utk dunia blogging nie....

Remy hazza said...

anisa...
insyaAllah......
mekasih tau!!!

Wirda Amir said...

Salam remy...

Adat kehidupan...kdg ceria kdg suram...begitulah warna2nyakan..

Moga kesulitan segera pergi ye remy

Tahniah jd slh seorang pemenang...

||aLeaSaRa|| said...

owh akk dh agak ms latest entri mknn tu hlg.sbb akk kan pnh kje airlines,so org airlines ni rjn google.pnh gak akk share satu n3 ttg uniform..pergh mcm2 komen,ada org luar ingt akk delaer uniform lak.bos pesan remove entri tu nnt tkt blog kena saman he3...

deno said...

tahniahh remy!

Etuza Ezawarna said...

tahaniah ...anugerah tu dalam masa kita seronok berblog. beronok-ronoklah dengan kejayaan.tahniah remmy ya

Empayar Utama said...

Tahniah Remy. Errr bila nak cerita pasal menghilang 2-3 hari tu? Hehe

TiranaAduka said...

tahniah remy

AyueJean AJ said...

Tahniah....
ALamak intro entri Remy mendalam...

Remy hazza said...

wirda...
wassalam.....
mekasih sangat
alhamdulillah.... awan mendung belum tentu hujan kan... kena tunggu dan lihat........

Remy hazza said...

sis aleasara....
lebih kurang mcm tu..... tapi more complicated...actually remy tak terlibat... but ada sesuatu yg remy terpaksa removed all the company matters dlm entry remy......

Remy hazza said...

deno...mekasih adik deno

Remy hazza said...

bro etuza....
benar.... anugerah pemangkin semangat..... tapi bergantung pada rezeki...yg penting apa yg kita lakukan... buat dgn ikhlas....

Remy hazza said...

bro empayar...
susah nak cerita bro...... takut tersalah cerita jadi cerita lain.....
lagipun isu tgh hangat.....
better kita takyah cerita...he3

Remy hazza said...

bro tirana... terima kasih bro....

Remy hazza said...

aj....
mekasih...
mendalam ler jugak..... antara hidup dan mati blog nie....insyaAllah...harap2 remy teruskan dunia blog nie....

Mas Zull said...

assalamulaikum remy...wah tahniah2 menang GA lagi...;)

Remy hazza said...

mama....
wassalam.... alhamdulillah...ada rezeki remy dlm GA ayie...... syukur sesangat...

Siti K said...

alhamdulillah...remy pon menang ye....tahjniah...kenal da abg ayie ni...sgt2 baik plus ramah ini olang lo..haha..jom2 kenal2 :D

 

Template blog ilham dari alif ismail