Thursday, April 18, 2013

My Parfume - emmmm Wangi !!!!

Salam sahabat semua…..
Kita bersua lagi….. kali nie dgn tema rezeki….. rezeki dari sahabat buat sekian kali nya……

Entry nie patutnya dah lama remy kuarkan….. tapi masa yg terhad buat remy hold apa yg ada…… so ingat tak dulu remy pernah menang satu Segmen kat bloh Aiman Aziz….. so remy salah seorang pemenang yg telah Berjaya meneka……..
So hadiah dari Aiman Aziz adalah sekotak My perfumes dari Cikgu Fizi…….. comel sangat kotak parfume tu…….. dgn empat koleksi didalam nya……. Inspired by Dubhill Desire red , bvlgari, paco rabbane dan juga Issey Miyaki.. not bad bau nya…. Sebab 3 antara perfume tu pernah remy beli dulu utk kegunaan…… memang tak lari sangat bau nya…..
So buat Aiman Aziz . Thanks so much kerana memilih remy sebagai pemenang dan juga Cikgu Fizi diatas hadiah yg cukup istimewa nie…..
Kenkawan lain… jom kenali mereka……. Mana tahu ada yg nak try my perfume boleh contact Cikgu Fizi


41 comments:

NoorBieLover said...

oo..patut la wangi je dtg sini..heheh!!

Unknown said...

Mesti wangiiiii ;) Bestnya dapat perfume ^_^

Unknown said...

Wah..tahniah Remy :) Bestnya..antara favourite perfume diana nih..

Diana Rashid said...

eh..remy dah tukar nama blog eh??kenapa tukar...nama asal tu lain dari yang lain tau...hehe..

Diana Rashid said...

eh..remy dah tukar nama blog eh??kenapa tukar...nama asal tu lain dari yang lain tau...hehe..

Unknown said...

Wau bestnya dpt perfume..tahniah Remy

Amin A. R said...

ade 4 kan remy? mintak ler 1..heheheh

Nastyna said...

wangi sampai ke sini bau nya :D Tahniah remy.

Unknown said...

noor....
haah....wangiiiii ! he3

Unknown said...

kak sally...
not bad..... tenyeh jer...... bau semerbak......

Unknown said...

diana.....
remy paling suka issey miyaki tu..... memang feberet dari dulu.....

Unknown said...

kak diana.....
nama yg tu ada kontroversi sikit...... so atas nasihat kenkawan..... kena tukar........so remy cuma terfikir kumbang jer....he3

Unknown said...

mieza....
terima kasih........
suka sangat......

Unknown said...

amin..... he3....... boleh aje...tapi kena ambil kat sini ler...tak sanggup nak pos......sebab mini jer.....

Unknown said...

mama jj....
mekasih mama jj..... jauh ye dia berbau....sampai ke berlin tu......

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

dysha tak menyempat amik gambr sebelum buka.. xsabo.. hahah tahniah remy bau die best2 kan.. dysha xpkai lg.. syg la pulak

Cik Puan said...

best nya dapat perfume...tahniah remy :)

Unknown said...

dysha....
he3...sama ler...... simpan kat opis jer...... dtg kenkawan bukak try......hu3

Unknown said...

cik azlyzah....
mekasih sis...... comel perfume nie.....

Unknown said...

Wah perfume ! Jarang orang bagi hadiah mahal gitu hehe . *hentam je sebut mahal*

#tahniah tau... teringin nak menang segmen jugak :')

Anonymous said...

Gunakan sebaik mungkin ye...tqvm sebab sertai GA CF..

suesue said...

selamat berwangi-wangian :P

||aLeaSaRa|| said...

wah tulah best kan kalau join segmen kwn2 ni,kalau ada rzki mng hadiah ,blh juga eratkn lg hbgn di dunia maya dgn bertukar pdpt/pglmn ^^

dulu awal2 blogging rjn ler join skrg tak sbb x terlarat nk tag kwn2 n like mcm2.kdg2 dorg tak suka kn tag nsb2 lah kalau dpt yg sporting ngeeee...

mak aiihhh tqvm remy komen entri2 akk ni nk godek entri remy gak ...

Condoriano said...

Wahhh, sayangnya kalau simpan je. Kalau remy tak nak guna kasi sini boleh tlg gunakan haha x)

Anisa Anuar said...

nak satu!!! boleh??
hehehe

Fiza Rahman said...

Tahniah. Murah rezeki menang hadiah.

Unknown said...

nur irdina.....
alhamdulillah.... rasanya rege dia boleh tahan......
remy doakan sahabat berjaya satu hari nanti.....

Unknown said...

cikgu fizi....
terima kasih...... remy suka sangat perfume tu....

Unknown said...

sue sue....
he3.... hari 2 wangi.....mekasih

Unknown said...

sis aleasara....
betul tu...ade rezeki alhamdulillah.....
tak menang pun...hubungan dapat dieratkan.....

betul jugak kak.... bab segmen yg ada tag nie remy risau sikit..... nak tag kenkawan takut ada yg tak suka.....

kalau setakat follow sponsor tu pun oklah..... tapi takdelah yg berderet.......he3

Unknown said...

condoriano....
he3...ada kat opis nie...kalau lalu boleh lah singgah pakai....he3

Unknown said...

anisa....
boleh...mai ambik kat sini...... nak hantar segan...sebab comel sangat..... he3

Unknown said...

fiza....
mekasih...alhamdulillah..... actually segmen tu simple jer...teka nama buah yg dah di zoom...tak sangka teka betul....

maszull said...

assalamualaikum remy...tahniah !! wah seronoknya hari2 berbau wangi la kalau mcm ni...hehehehe...;)

Sukma said...

wanginya Remy...tahniah yea...

Nina Mads said...

wanginya mesti tahan lama kan..hehe

Unknown said...

mama....
wassalam.... mekasih mama......
memang hari2 wangi....

Unknown said...

sukma....
terima kasih sis.... memang pilihan yg cukup wangi.....

Unknown said...

amanina.....
boleh tahan bau dan lasting dia..... sebab guna sikit pun semerbak....

AyueJean said...

Harumnyaaa baca entri ni... =D

Unknown said...

aj...he3...harum ker

 

Template blog ilham dari alif ismail