Thursday, April 18, 2013

My Parfume - emmmm Wangi !!!!

Salam sahabat semua…..
Kita bersua lagi….. kali nie dgn tema rezeki….. rezeki dari sahabat buat sekian kali nya……

Entry nie patutnya dah lama remy kuarkan….. tapi masa yg terhad buat remy hold apa yg ada…… so ingat tak dulu remy pernah menang satu Segmen kat bloh Aiman Aziz….. so remy salah seorang pemenang yg telah Berjaya meneka……..
So hadiah dari Aiman Aziz adalah sekotak My perfumes dari Cikgu Fizi…….. comel sangat kotak parfume tu…….. dgn empat koleksi didalam nya……. Inspired by Dubhill Desire red , bvlgari, paco rabbane dan juga Issey Miyaki.. not bad bau nya…. Sebab 3 antara perfume tu pernah remy beli dulu utk kegunaan…… memang tak lari sangat bau nya…..
So buat Aiman Aziz . Thanks so much kerana memilih remy sebagai pemenang dan juga Cikgu Fizi diatas hadiah yg cukup istimewa nie…..
Kenkawan lain… jom kenali mereka……. Mana tahu ada yg nak try my perfume boleh contact Cikgu Fizi


41 comments:

Noor said...

oo..patut la wangi je dtg sini..heheh!!

Sally Yatiey said...

Mesti wangiiiii ;) Bestnya dapat perfume ^_^

Diana Azis said...

Wah..tahniah Remy :) Bestnya..antara favourite perfume diana nih..

diana said...

eh..remy dah tukar nama blog eh??kenapa tukar...nama asal tu lain dari yang lain tau...hehe..

diana said...

eh..remy dah tukar nama blog eh??kenapa tukar...nama asal tu lain dari yang lain tau...hehe..

Mieza Jhaa K said...

Wau bestnya dpt perfume..tahniah Remy

Amin A. R said...

ade 4 kan remy? mintak ler 1..heheheh

Nastyna said...

wangi sampai ke sini bau nya :D Tahniah remy.

Remy hazza said...

noor....
haah....wangiiiii ! he3

Remy hazza said...

kak sally...
not bad..... tenyeh jer...... bau semerbak......

Remy hazza said...

diana.....
remy paling suka issey miyaki tu..... memang feberet dari dulu.....

Remy hazza said...

kak diana.....
nama yg tu ada kontroversi sikit...... so atas nasihat kenkawan..... kena tukar........so remy cuma terfikir kumbang jer....he3

Remy hazza said...

mieza....
terima kasih........
suka sangat......

Remy hazza said...

amin..... he3....... boleh aje...tapi kena ambil kat sini ler...tak sanggup nak pos......sebab mini jer.....

Remy hazza said...

mama jj....
mekasih mama jj..... jauh ye dia berbau....sampai ke berlin tu......

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

dysha tak menyempat amik gambr sebelum buka.. xsabo.. hahah tahniah remy bau die best2 kan.. dysha xpkai lg.. syg la pulak

cik azLyzah⊙.☉ said...

best nya dapat perfume...tahniah remy :)

Remy hazza said...

dysha....
he3...sama ler...... simpan kat opis jer...... dtg kenkawan bukak try......hu3

Remy hazza said...

cik azlyzah....
mekasih sis...... comel perfume nie.....

Nur Irdina said...

Wah perfume ! Jarang orang bagi hadiah mahal gitu hehe . *hentam je sebut mahal*

#tahniah tau... teringin nak menang segmen jugak :')

Cikgu Fizi said...

Gunakan sebaik mungkin ye...tqvm sebab sertai GA CF..

suesue said...

selamat berwangi-wangian :P

||aLeaSaRa|| said...

wah tulah best kan kalau join segmen kwn2 ni,kalau ada rzki mng hadiah ,blh juga eratkn lg hbgn di dunia maya dgn bertukar pdpt/pglmn ^^

dulu awal2 blogging rjn ler join skrg tak sbb x terlarat nk tag kwn2 n like mcm2.kdg2 dorg tak suka kn tag nsb2 lah kalau dpt yg sporting ngeeee...

mak aiihhh tqvm remy komen entri2 akk ni nk godek entri remy gak ...

Condoriano said...

Wahhh, sayangnya kalau simpan je. Kalau remy tak nak guna kasi sini boleh tlg gunakan haha x)

Anisa Anuar said...

nak satu!!! boleh??
hehehe

Fiza Rahman said...

Tahniah. Murah rezeki menang hadiah.

Remy hazza said...

nur irdina.....
alhamdulillah.... rasanya rege dia boleh tahan......
remy doakan sahabat berjaya satu hari nanti.....

Remy hazza said...

cikgu fizi....
terima kasih...... remy suka sangat perfume tu....

Remy hazza said...

sue sue....
he3.... hari 2 wangi.....mekasih

Remy hazza said...

sis aleasara....
betul tu...ade rezeki alhamdulillah.....
tak menang pun...hubungan dapat dieratkan.....

betul jugak kak.... bab segmen yg ada tag nie remy risau sikit..... nak tag kenkawan takut ada yg tak suka.....

kalau setakat follow sponsor tu pun oklah..... tapi takdelah yg berderet.......he3

Remy hazza said...

condoriano....
he3...ada kat opis nie...kalau lalu boleh lah singgah pakai....he3

Remy hazza said...

anisa....
boleh...mai ambik kat sini...... nak hantar segan...sebab comel sangat..... he3

Remy hazza said...

fiza....
mekasih...alhamdulillah..... actually segmen tu simple jer...teka nama buah yg dah di zoom...tak sangka teka betul....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...tahniah !! wah seronoknya hari2 berbau wangi la kalau mcm ni...hehehehe...;)

Sukma Haron said...

wanginya Remy...tahniah yea...

Amanina said...

wanginya mesti tahan lama kan..hehe

Remy hazza said...

mama....
wassalam.... mekasih mama......
memang hari2 wangi....

Remy hazza said...

sukma....
terima kasih sis.... memang pilihan yg cukup wangi.....

Remy hazza said...

amanina.....
boleh tahan bau dan lasting dia..... sebab guna sikit pun semerbak....

AyueJean AJ said...

Harumnyaaa baca entri ni... =D

Remy hazza said...

aj...he3...harum ker

 

Template blog ilham dari alif ismail