Wednesday, April 3, 2013

Because life's better shared @ Nando's Cyberjaya

Salam utk semua......
kita jumpa lagi.......
Because Life's better Shared !!!! that sound good kan...... so itulah yg good kalau ke Nando's sekarang nie...... tapi yg remy pergi nie kat cottage walk @ cyberjaya tu...... kat tempat lain rasanya sama jer promotion nie kan...... so apa yg menarik.....??? ia tentang perkongsian......
jom kita berkongsi.......satu hidangan tapi lebih manis jika mkn berduakan....... leh kongsi2...itukan lebih mesra.....tak gitu???? kalu ambil set baru nie..... kita akan dapat 4 ketul ayam.... hambik kau...mkn puas2 dan juga dua pilihan side dish....... termasuk bottomless soft drink....... dan semestinya ice lemon tea jadi pilihan remy kan.....
memang berbaloi2..... sebab ayam dia puas dimakan....... dan yg lagi istimewa..... kita kan dapat voucher rm10 hinggit utk next purchase.......kira memang menguntungkan.......so that day remy try promotion nie  bersama mediteranian rice dan juga chip sebagai side dish..... itu pun tak habis..... seketul tapau balik rumah..... sebab dah kenyang.....
apa yg menarik kat Nando's @ cyberjaya nie adalah suasana kat situ...... remy memang rajin jimba2 kat area cyberjaya nie....sebab nya tempat nie memang tak busy dgn kenderaan...... tak crouded mcm kat tempat lain...... duduk jer terus dilayan mesra...... tak bising dan nak mkn pun tenang.......lagi satu suasana kat area nie cukup cantik....... dan deco shop house memang menarik....romantik dan berselera nak yummy2......
so tunggu apa lagi...let's mkn2 kat nando's..... extra hot peri2 tetap jadi piilhan dgn sos tomato nando's yg cukup sedap pada remy.......
sampai jumpa lagi semua.....

P/s :-//penat oc kat kelana jaya nanti...tunggu malam baru boleh BW kenkawan semua..... 

72 comments:

Amin A. R said...

saya kurang sikit makan nandos ni..tapi gambar makanan tu masih menggiurkan.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

Wahhhhh Nando's adalah kegemaranku setiap masa!!!bila bila masa boleh bedal Nando's!

~Beb~ said...

uhhh dapnye! sbaik nilai dah ade nandos, walaupon bkn seremban tapi fm ngan hubby ade dah 2-3x ke sana. deco kat sana pong cantiks!

btw kita nye citarasa terbalik hahahaha.. fm suke ayam tuh mild sbb kononye nak kan bau/rase origin bakar tuh, tapi sos die p bantai yg hot peri2 or xtra hawt.

Sally Yatiey said...

Pernah sekali je makan kat nandos ni. Sedap memang sedapppp ;D hee

||Sis aLeaSaRa|| said...

huwaa lapolah remy .yup betul tu nsb baik dh buka kat nilai...dulu nak pekena nandos akk kena trn mines atau sunway...sbnrnya alasan je nk makan padahal nk shpg skli kt sana ngeee ^^

tp akk lbh sukakan kenny rogers huhu...nandos akk sukakan sos peri2 tu hah

suesue said...

layan jgkla nando's..extra hot tu yg tak menahan...

Nao Mei said...

jemput baca

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/blog-post.html

Sukma Haron said...

rasanya tak pernah makan kat Nando's nie...yummy... sedap ekkk...

Aishah Jahirah said...

cyberjaya mmg aman....wah nampak macam best je....

Remy hazza said...

amin...
remy memang suka nando's...lagi hot lagi sedap.....

Remy hazza said...

mrs eady...
eh samaler......feberet remy juga....

Remy hazza said...

fm...remy suka yg hot...kalu boleh sampai pijar telinga...he3..mentang2 ler air bottomless......he3

Remy hazza said...

kak sally....kena pi lagi ler...ambil set nie dapat empat ketul...jimat sikit.....

Remy hazza said...

sis aliasara...
remy kurang gemar kenny rogers tu...... mungkin kurang pedas kut.....

Nadiah Ashikin said...

sedap lah jugak nandos ni.. tp quiet expensive gak la. huuhu

Remy hazza said...

sue.sue.....
selain extra hot peri2...remy suka tomato sauce dia.... sedap sangat mkn dgn chip

Remy hazza said...

nao mei...
insyaAllah...akan kesana....... tunggu !

Remy hazza said...

sukma...harap2 dapat try satu hari nanti....... boleh ratah ayam sepuasnya.....

Remy hazza said...

aishah...betul tu...senang nak pi...tak busy...dan takyah berebut...... rasa cam chill ajer.....kalu tempat lain...kena beratur dan bingit sikit sebab penuh aje....

Remy hazza said...

Nadiah...
sesekali boleh ler...jgn ler tiap2 minggu...rabak poket nanti.....

Wana Owen said...

kalau nak makan kat nando's kena pegi ngan perut yang sangat kosong.baru habis semua makanan dalam pinggan.=)

jemput join first GA saya.=)

http://wanaowen.blogspot.com/2013/04/first-giveaway-by-wana-owen.html

Farah Waheda Wahid said...

xtra hot peri2...yummylicious... hmmmm....

Remy hazza said...

wana owen....
he3...kena pi time lapar...baru puas makan .....
insyaAllah...akan remy support nanti...tunggu tau.....

Remy hazza said...

farah... mestilah extra...baru terangkat!!!

ishy77 said...

ehem2..dtg cyber x roger kita eh.haha. opsss..dating ek..ok..faham2 :p

Remy hazza said...

ishy....
dating ngan my laling jer......he3

tenku butang said...

x pernah makan Nandos lg.. sedap k?

teman singgah disini membalas kunjungan yea.. sorry lmbt singgah.. =)

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Hanif Idrus said...

Tengok gambar kawasan makan tu pun dah tenang jiwa..
Blum makan lagi..hehehhe

Ayie Abas said...

salam remy :)

makanan yg menyelerakan...lokasi pulak mendamaikan x sibuk...memang sesuai mkn bersama keluarga....:)

blog-tips-kurus said...

ayam!!

sayurnya?? :-)

Anisa Anuar said...

okay tgh baca time perut lapaq...hehehe...

Kancil 8349 said...

macam tiada taw di Sabah...mungkin ada tapi ndak terjumpa...apapun nampak sedap je makanannya

Remy hazza said...

tenku butang..
harap2 dapat try satu hari nanti...... insyaAllah...pasti berselera nanti.....

Remy hazza said...

bro hanif... betul.....
remy suka suasana dia..... baru nampak berselera..... tenang jer kan...

Remy hazza said...

ayie...
wassalam.... betul tu ayie..... kalau ketempat yg sibuk...kita nak makan pun rasa tak selesakan.... suasana kekadang memainkan peranan utk mood kita....

Remy hazza said...

blog tip kurus....\sayur nya yg chip itu lah.... nak sayur lagi.... dlm nasi tu ada mix vege.....he3

Cho Zila said...

akak suka gak nando'sni tapi tuler suami kurang sikit adaler berapa kali akak gi situ.. ikutkan nak gak gi selalu... cyberjaya sekarang bestkan..

Wirda Amir said...

salam remy...

menyelerakan..melaparkan...

^^eKaTiKaH^^ said...

Nandos sedap. tapiii baru sekali kot pergi. hehe

Remy hazza said...

anisa...
ala sorry2...... kasihan. dia....

Remy hazza said...

kancil...mungki belum ada outlet disana...kalau ada nanti kancil boleh ler cuba.....

Remy hazza said...

cho zila..... susah juga kalau selera tak sama kan... tapi sesekali boleh ler pujuk en suami tu....

Remy hazza said...

wirda....
he3... sikit jer tu....

Remy hazza said...

ekatikah.....
lepas nie boleh ler pi lagi.....

diana said...

ehem..makan berdua la tu..heheh

baguznet said...

boss,

nando's ni guna ayam kampung ke ayam bandar?

errr... nando's cyberjaya ni yg kat area ada bus stand tu ke?

Amanina said...

nandos pon oke tp kenny rogers paling best kot. hehe

Kina said...

laparrrrrrrrr....=(

Ayie Abas said...

salam remy :)

kalau ada orang belanja makan kat Nando's tu memang best..:)

TiranaAduka said...

salam remy
Lega remy dah kembli..!

baby comel said...

tak pernah try nandos ni xtau la nape tak pernah teringin. padahal selalu je jumpa

cik azLyzah⊙.☉ said...

Nampak sedap...rase lapo pulak :D

deno said...

Nandos mmg sedap kan..^^

Empayar Utama said...

Tak pernah masuk Nando. Mesti jakun jadinya saya nanti hehe

TiranaAduka said...

dating erk 2 3 hari lepas? Ahaks gurau je jgn marah.

AyueJean AJ said...

Nando's!!!!
Favourite tu...... =D
Tapi kalau nak makan, kene pegi sorang..
Mr.JR tak berapa minat... =D

Remy hazza said...

kak diana....
mcm biasa..... dgn my laling.....

Remy hazza said...

baguz net....
nanti nie rasanya ayam bandar boss... sebab dia besar...kalau ayam kampung...kechik2 rasangan.....

lokasi kat headquarters multimedia tu...... ada deretan kedai...dekat2 dgn bus stop tu jugak...

Remy hazza said...

amanina....
not bad jugak KG tu...tapi sauce dia ciput...nando's/..... byk mana pun takpe...

Remy hazza said...

kina...
ala cian nyer..... jom pi mkn...

Remy hazza said...

ayie,... wassalam... nanti remy blanja ayie ye...... mungkin satu hari nanti....

Remy hazza said...

bro tirana... mekasih bro... remy serabut sikit dalam dua tiga hari nie.....

Remy hazza said...

baby comel... nanti jumpa try ler sekali... rasa keunikan nando's tu....

Remy hazza said...

cik azlyzah.... he3... lapor ye...kena ajak cik abg pi nando's ler....

Remy hazza said...

deno....
yes... nando's pada abg remy ...rasa dia unik

Remy hazza said...

bro empayar,.... sama jer mcm kenny rogers..... buka menu ambil ayam 1/4 pastu side dishes....

Remy hazza said...

bro tirana.....
he3.... dating pun ok.....dgn my laling jugak.....

Remy hazza said...

aj....
he3,... remy paling enjoy mkn kat situ...sebab laling pun suka jugak...kaki mkn ayam....

cik tenggiling said...

tak pernah gi nandos...

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...mama lagi la x pernah pi sbb mmg x makan ayam...:)

Remy hazza said...

cik tenggiling....
\kena try sekali..... mesti suka....

Remy hazza said...

mama....
hu3....wassalam mama..... ayam ler best!!!!! lebih2 ayam golek tu mama... sama mcm abh remy...tak boleh mkn ayam....

 

Template blog ilham dari alif ismail