Wednesday, February 1, 2012

1st YEAR OHSEMM ANNIVERSARY - blog remyhazza

Salam utk semua....
Happy birtday utk blog remy yg berusia setahun nie.....
sebenarnya.... teman pun tak tau..kenapa tertiba jer teman ade blog.....
nak kata teman nie pandai berkata2 ...rasanyer tak....
sebabnyer teman tak tau ape yg teman nk tulis pun....
nak tulis tentang hati dan perasaaan..... isk !!!!
teman bukan lagi muda belia.....dh nk senja pun....he3
nak tulis tentang adab dan pedoman..... isk !!!
teman bukan bijak sangat pun..... teman pun perlukan dorongan.....
silap kasi pandangan..... teman jugak yg berdosa....
so teman cume titiskan sedikit pengalaman......
biarlah org lain nk kata apa.... teman cuma menulis dan paparkan apa yg ade dlm hidup teman.....
teman tak berlumba utk jadi blog yg terbaik.....
tapi teman tetap cuba utk buat yg terbaik utk semua yg follow blog teman.......
tapi tanpa disedari , dah setahun usia blog teman....
masih lagi baby org ckp.... tapi setahun tu penuh makna....
byk kenalan baru muncul silih berganti2...yg akrab , yg rapat dan yg terbaik....
Ada kata kata semangat , kata2 dorongan , segala pandangan dan nasihat akan tetap teman kenang sepanjang hayat ! apa yg boleh teman ckpkan... terima kasih tak terhingga kerana sudi support blog remyhazza yg tak seberapa nie....
kalau ade sebarang kekurangan, harap sudi sudilah berikan panduan....
teman juga manusia biasa yg tak lepas dari kelemahan....
andai kata2 teman juga meninggalkan impak pada hati kalian, ribuan ampun dipinta....terguris di tangan merah berdarah , terguris di hati hanya masa dan doa bisa melenyapkan... teman pun tak tau sampai biler blog teman mampu bertahan.....
Sempena ulangtahun pertama, teman nak buat segmen lagi.... simple dan tetap xclusive cam dulu2 jugak....
segmen ketiga dari blog remyhazza
just to celebrate " 1st year Ohsemm Anniversary "
teman harap ramai yg sudi sertai segmen nie.....
hadiahnya.... tetap mystery dan masih 5 yg paling bertuah.....
 just follow syarat2 berikut...

1 - terbuka kepada followers blog remyhazza sahaja. kalau yg belum tu , cepat2 follow tau !
2 - buatkan satu entry bertajuk "1st year Ohsemm Anniversary - blog remyhazza" link kan ke blog remy tau.


3 - copy dan pastekan picture  "1st year Ohsemm Anniversary - blog remyhazza" diatas sebagai pic entry
4 - ceritakan serba sedikit mengenai blog remyhazza yang korang
rasa best untuk dilawati.
5 - kalau rajin tag atau ajak kwn2 atau followers korang yg korang
rasa terbaik utk sertai segmen ini
6 - Tinggalkan link segmen anda dibahagian comment kat entry
"1st year Ohsemm Anniversary - blog remyhazza" nie
7 - Tarikh tutup segmen nie pada 10 Feb 2012 pada pukul 12 mlm.

So , apa tunggu lagi.....
5 yang bertuah akan dapat hadiah Istimewa.......

70 comments:

AYIE ABAS said...

selamat ulang thn pertama blog remy ni. ^__^

ayie malu nk bagi tau...ayie sebenarnya belum lagi follow blog remy nih...sbb dah lama ayie target nk jadi folower ke-500. hehehe3

Aien Not Alien said...

Selamat Ulang Tahun Pertama Abang Remy...teruskan berblogging... ^_^"


*aien lambat lagi nak genap setahun...hihi.. akan join segmen ni sebagai tanda sokongan...hihi.. tungguuuu...

nurmujahidah said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/01/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

remyhazza said...

tq ayie.....
pasal follower tu..... tak kisah ayie... tunggu sampai no 500 pun takpe.... yg penting hari2 ayie dtg singgah... tu lagi bermakna...

remyhazza said...

thanks aien....
kasi sokongan pada abg remy......
kita always pren together gether...

remyhazza said...

thanks muja.....
org pertama yg joins segmen.....
harap2 muja bertuah nanti.....

EmpayarUtama said...

Yeay ada segmen lagi yeay harap-harap kali ni pembaca remy makin bertambah begitu juga dengan pengikut mudah mudahan yea :)

LyNdA Aziz said...

http://lyndaaziz.blogspot.com/


happy anniversary abang remy ! lynda join .

maszull said...

assalamualaikum remy...selamat ulangtahun yg pertama yer...:)

maszull said...

assalamualaikum remy...mama dtg balik nak join segmen yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/01/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

Si BuDaK KaChAk said...

slamat ulang tahun...

datang nk follow sini je...

=)

LaLa mhdnor said...

Bismillahirrahmanirrahim :D
Lala join ye...

http://fazieyla.blogspot.com/2012/01/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

remyhazza said...

empayar....
thanks so much for the support....!

remyhazza said...

lynda ngan mama...
mekasih byk2.....
thanks for join.....
harap2 bertuah nanti.....

remyhazza said...

bdk kacak...
salam kenalan dari remy......

remyhazza said...

lala...thanks for join.....
insyaAllah, kalau dah rezeki nanti tak kemana..... amin

remyhazza said...

lala...thanks for join.....
insyaAllah, kalau dah rezeki nanti tak kemana..... amin

Lil_me said...

Pemenang dipilih randomly or based on the creative entry ye? :)

emy zulaiha said...

happy anniversary blog remy :) dah setahun die..haha :) ala....nak berebut dgn ayie lah..nak jadi follower ke 500 jugak!haha :P

remyhazza said...

lil_me....
pemenang base on lucky draw...
everybody who's join , have a chance to win....
just simple as that....

remyhazza said...

emy zulaika.....
orait.... nanti kita tgk sapa yg kena..... maybe special review utk yg jadi followers ke 500 tu...

Kancil 8349 said...

kancil datang singgah untuk mengucapkan terima kasih...

jomlah singgah ke blog Kancil.

http://kancil8349.blogspot.com/2012/01/punca-traffik-kancil-8349-minggu.html

Aien Not Alien said...

http://aiennotalien.blogspot.com/2012/01/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html




sudah join!! maap lambat...semalam lemau sebab kerja hari ahad...huhu..

baguznet said...

nak join ke x nak
nak join ke x nak...

remyhazza said...

kancil....
sama2 dari teman.....
thanks for the entry....

aien....
you did it again.... tq so much

baguznet...
tepuk dada tanya selera.... he3

c'axoera γƒ… said...

heheh selamat ulang tawun bloggg! :D

remyhazza said...

mekasih C'axoera

diana said...

tahniah..dah setahun...

nanti akak join..lambat lagi tarikh tutup tu..sempat nih..heheheh

Cikgu Ma said...

selamat ulangtahun utk blog abg remy..insyallah...nnt saya cuba join kalo sempat yea..hepi blogging =)

NasZ said...

selamat ulang tahun pertama utk blog awak ye? hehehe. dalam setahun ni mesti banyak yang awak dah ceritakan dan kutip dari blog2 lain kan? mari kita doakan blog ni akan terus bersinar.

From,

Nasz

MOHD NASER.com

My Life's Journey said...

Umi suke la dengar lagu dari blog remy ni .,.syahdu je ,..sedap je dengar .. sayu hati .. tapi best :)


hari ni takd e gambar makanan ke remy? nyam nyam

baguznet said...

remy, try tepuk dada, terbatuk2 pulak. ha ha haaa

remyhazza said...

kak diana.....
lambat lagi..... kita tunggu tau..... he3

cikgu ma.....
mekasih...... join nanti tau....

nasz...
tq so much nasz... benar kata2 mu... byk ilmu yg dapat remy kutip bersama dgn korang semua.... thanks for the comment dan juga panduan....

umi.....
byk entry yg nak kasi..... tapi busy sesangat..... insyaallah...muncul ler nanti....

bagusnet...
nanti kita hadiahkan strepsil...he3

baguznet said...

ok bro, try tu support you
http://www.baguznet.com/2012/02/01/1st-year-ohsemm-anniversary-blog-remyhazza/

remyhazza said...

thanks bro......
for the support....
really appreciated!!

sara E a.k.a ct said...

assalamualaikum..hai2 remyhazza:D..hehe ct xtau bile tarikh ct pakai blog..tujuan berblog adalah saje2 buat..pastu ade kwn ct galakkan berblog..ct buat jek la..mule2 nak wat psl fotografi..then maknan..last2 terabur..semuaaa topik ade:D

Razif Mokji said...

salam ulangtahun pertama ye

remyhazza said...

sara..... sama ler.... kita namakan blog kita lifestyle aje....
apa yg menarik...kita jadikan bahan utk tontonan....
yg buruk kita jadikan pedoman...

remyhazza said...

razif.....
terima kasih banyak....
singgah selalu tau....
kalau rajin... join segmen....
mana tau kut2 bernasib baik...

chegu abbas said...

waaaa....selamat ylang tahun remmmyyyyy hihihiihi.....

remyhazza said...

terima kasih chegu.....

sitihanisahali said...

selamat ulang tahun untuk blog ni.blog sye dah 2 tahun agak nye.nway saye br follow blog ni. :)

remyhazza said...

thanks siti.... follow awak jugak....

misz_eyza said...

perghh dah ramainya rupanya yg join segmen nie...naper sy terlambat tahu nie huhu... :(

misz_eyza said...

ok saya join yer...

http://slumberzgurll.blogspot.com/2012/02/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

Cikgu Ma said...

salam abg remy..maaf terlambat masuk..hehe

saya dah join...

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/02/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

eeiyss said...

selamat ulangtahun... datang terjah dari belog cikgu ma... terus folo~hohoh

remyhazza said...

thanks misz_eyza...
support blog remy yg tak seberapa nie....

remyhazza said...

cikgu ma....
thanks for the support jugak... harap2 bertuah nanti....

remyhazza said...

eeiyss...
salam kenal dari remy.....

Eza Boom Boom said...

Eza join :) heee..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/02/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

Zamani said...

En. Remmy! Zam join gak!

http://zamani84.blogspot.com/2012/02/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

thanks ;)

DianaAzis said...

Salam remmy, selamat ulangtahun...hehe.. dan seperti biasa, bagi menyokong pren 2gether gether ni, diana join yea Remmy..

http://much2love.blogspot.com/2012/02/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

remyhazza said...

thanks eza... kerana sudi join segmen remy.....

remyhazza said...

zamani... tq so much.....join segmen nie...

remyhazza said...

diana....
we all memang pren together gether.....
hopefully ade tuah nanti....

Yumida said...

slmt ulang tahun yer
join:

http://umikasum.blogspot.com/2012/02/1st-year-ohsemm-anniversary.html

remyhazza said...

thanks yumida.....
thanks again coz join segmen remy.....
harap2 yumida bertuah nanti....

AYIE ABAS said...

ayie perespon pertama..kali ni dah tercapai hasrat sekian lama jadi follower blog remy yg ke-5oo...berdebar2 juga sbb dah janji.

ayie sertai remy. ^__^

http://ayie-puteragahara.blogspot.com/2012/02/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

remyhazza said...

thanks ayie.....
nasib baik dapat juga tempat 500 tu.... kalau terlepas mesti nyesal kan..... remy pun terfikir smlm... sapa ler yg bertuah tu..... he3

diana said...

dah join..:)
http://www.dianarashid.com/2012/02/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

LidiaSuraya said...

Slamat ulsng tahun yer... Rasa cam nk join ni tp tp dah nak tarikhhhhh tutup .. Sat sat carik idea..

Mr. E'raz Fadli said...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

remyhazza said...

tak kak diana... for the support......
tuah baby baru sapa yg tau kan......

remyhazza said...

kak lidia......
sempat lagi.... masih ade masa.....
simple as u can.....
mana tau kut2 ade tuah nanti.....

remyhazza said...

E'ras....
thank for the support....
hopefully u r the lucky one.....

.: mama lynn :. said...

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/02/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

da join... selamat ulangtahun ;)

girang [dot] taemin said...

jOin! ^^

http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/02/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

Happy 1st Anniversary. :D

LidiaSuraya said...

Ok kusssss semangat nasib sempat join .

http://lidiasuraya.blogspot.com/2012/02/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

remyhazza said...

thanks mama lyn , girang dan lidia......
nanti kita saksikan siapa yg paling bertuah......

 

Template blog ilham dari alif ismail