Thursday, February 16, 2012

Bersama geng bas sekolah terbaru.......

Salam utk semua.....
tertiba kuar entry geng bas sekolah......
mana punya sekolah tak tahu lah.....
sebelum tu, remy susah benar nak blogwalking sekarang nie..... kekangan masa amat terhad ... mana badan yg masih lemah lagi...... event pulak this week cam berlumba2....
dgn sampling CX , supplier day , majlis perpisahan Student Uitm , AAX sampling...tough week rasanyer.... tu belum masuk minggu depan..... dgn KLM cristang menu presentation.... Lima Apreciation luncheon lagi..... arghhhhhh !!!!! capek remy !


berbalik pada geng bas sekolah remy nie.....
dah hampir sebulan remy dapat geng baru kat tempat keje remy.....para student workers from khazanah atau gems..... ada lebih kurang dlm 20 org..... dieorg nie buat latihan sambil berkerja..... buat project dan presentation . kalau after 6 month performance bagus...terus diserapkan kedlm tempat keje remy......
mesti korang tahu kan student2 khazanah nie kan.....
mana2 lepasan U yg belum mendapat kerja boleh mendaftar dibwh khazanah utk permohonan dihantar kemana2 agency yg memerlukan....harap2 semua nanti dpt terus kekal bersama sama utk berkhidmat di syarikat tempat remy bekerja...... cam yg dulu2....
adip ,remy , syafiq dan Iqbal kat untie ani's garden cafe
inspirasi wordless wednesday..... nak jadi ultraman konon si syafiq nie..... he3
so dieorg nie dh rapat ngan remy..... especially yg lelaki...tak ramai pun .. 5 org jer..Adib , Iwan , farid ,iqbal dan syafiq. yg selebihnya perempuan.... 
remy dpt ler sorg  pelajar gems iaitu madihah.....
dan juga adip yg di pinjam sekejab utk special menu project aritu....


selalu jugak ler geng lelaki lepak kat rumah remy dan kuar2 pi hang out... pi mkn2 ler tu.... antara nya ke Untie ani's garden cafe ...kedai mapley.... dan byk lagi... dah hampir sebulan dah pun....
so monday aritu kiteorg pi mkn2 kat Saba restaurant......
depa teringin nak mkn nasi arab..... remy yg tgh flu dan fever pun kena follow jugak..... layan jer....
enjoy habis depa ngan nasik arab......kelakar tgk iqbal ngan syafiq makan...... bygkan iqbal blh habiskan sepinggan nasik arab yg half tu...huh !!!! berselera sambil malu2 kucing... remy kongsi ngan syafiq dan madi share ngan iwan.... yg lain kena tinggal......he3... ade hal ler tu.....adip nyesal tak sudah sebab tak dpt follow.... awek nak jumpa...  org tengah hangat bercinta.... camtu lah....
apa apa pun... semuanya best dan baik ngan remy..... sekepala....
so leh dibuat kawan....dan yg penting dieorg pren together gether ngan remy......
so jom kite mkn nasi arab......
yummy yummy.....

26 comments:

Eera Shera said...

dpt kwn baru tu..errr sbnrnye sy baru tau psl khazanah tu hehe..thx sbb bgtau

Zarul said...

kat mana restaurant tu

remyhazza said...

eera.....
nanti after grade baru eera tau.....

remyhazza said...

abg zarul....
saba restaurant kat cyberjaya.....
best mkn nasik arab kat sini..... rege pun murah...

Mohd Norafzal said...

remy ko nak tau tak apa yang tak menahan kat sini..tiap kali aku masuk sini mesti ko sajikan ngn gambar makanan.weh meleleh2 air liur aku uhuk3

maszull said...

assalamualaikum remy...sedapnya tengok nasi tu kenapa x makan lg...sempat ambil gambar depan nasi tu yer...:)

Nuar said...

aduh berbunyi perut tgk mkan..

diana said...

nasik sepinggan gitu boleh habis..aduhai..ketat perut kalau akak makan banyak tu..hahahah

eyryn said...

amboihh ! sedapnye makan..
xnak invite ryn ke ? haha

Kancil 8349 said...

bikin lapar tengok nasi tu,...hehehe

jom singgah ke blog kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2012/02/jawapan-daripada-wordless-wednesday-27.html

.cik syana. said...

nasi arab tu mcm mane? mcm best je tgk.hee~:)

eeiyss said...

makanan... sedapnyer makanan~

My Life's Journey said...

ummmm makanan!!! sedap ni ..best jugak tempat makan bang remy and kekawan ..nyammmm

remyhazza said...

afzal....
nak masuk sini kena ada kesabaran.... tunggu mlm karang... sekali lagi diuji....he3

remyhazza said...

mama...
wassalm....
sebelum makan kita posing dulu....
ambik seri...he3

remyhazza said...

nuar..... sabar tau ! jap lagi kita hantar

remyhazza said...

kak diana.... akak mkn berdua.... takpe.... nie kwn kite sorang jer....

remyhazza said...

eyryn....
anytimes..... bile2 pun boleh !

remyhazza said...

kancil....
kalau lapar... nasi apa pun sedap...

remyhazza said...

cik syana....
nasi arab tu cam nasi arab ler.... nasi panjang2 cam nasi beriyani tu....

remyhazza said...

eeiyss.....
he3... makanan mana yg tak sedap....

remyhazza said...

umi.....
sebulan sekali mesti pekena nasi arab.....best

Nazri Razra said...

Nasi arab susah nk dapat yg betul2 marveles. Abe cari nani yg bro remy tagkan ni. Tgk gambar cam menarik bebenor. Meleco teman

remyhazza said...

he3..... byk kedai yg jual nasi arab...... tapi saba nie boleh ler..... yg penting service dia pantas.....tgh full house pun cepat !

EmpayarUtama said...

Alamak dah lapar la pulak...

remyhazza said...

empayar....sabar....next entry lagi lapar.....

 

Template blog ilham dari alif ismail