Monday, October 31, 2011

CONGRATULATION........ U R THE LUCKY 5

Congratulation........
Masa dah time...... he3
Inilah yang kita cari cari selama ini......
setelah puas menghitung hari.....
bermula dengan detik keringat mendapatkan followers.
Akhir nya berjaya juga teman mendapatkan 100 followers tu....
Terima kasih sangat pada yg telah sudi jadi followers blog teman yg ada ada jer nie...
Juga pada semua yg sudi buat promosi free kat teman....
kamu semua adalah bloggers terbaik teman tau....
so,

Janji tetap janji.... kata harus dikotakan kan.....
mungkin ada yg telah terlupa....
siapakah 5 blogger bertuah yg telah berjaya dlm cabutan bertuah 100 followers celebration ?
let's kita review the process
semua yg telah meninggalkan comment diberi peluang sama rata.... nama2 anda telah dimasukkan kedlm balang khas dan dicabut satu persatu....
so mari kita lihat sapa yang kena.......
drum roll pleaseeeeeeeee !!!!!



jeng jeng jeng !!!!!
"
"
"
"

followers pertama yang berjaya adalah :
followers kedua yang berjaya adalah :


followers ketiga yang berjaya adalah :
followers keempat yang berjaya adalah :


followers kelima dan yg terakhir yang berjaya adalah :


Tahniah........
teman nak ucapkan beribu ribu tahniah......
Memang sudah tertulis rezeki anda utk kali ini...
terimalah gift
" a small gift from a big heart "
dari teman yg tak seberapa ini....
just wait your gift soon.....
kepada yg tak bernasib baik.... teman nak mintak maaf byk2....
kalau boleh semua teman nak kasi gift, tapi apakan daya...
hanya 5 jer yg teman mampu dahulu.....
tapi jgn ingat anda tidak ada peluang !
Insya Allah, next entry teman nk buat lagi gift utk semua followers...
lebih kurang cam nie ler  jugak....
so kita cari lagi 5 followers yg lucky.

11 comments:

EmpayarUtama said...

Waaa meriahnya :) Tahniah kepada yang berjaya ya; tahniah juga kepada penganjur semoga blog kalian semakin meriah :)

remyhazza said...

thanks empayar.....
tunggu next segmen...join sekali tau ! he3

el-nur vivi said...

wah..berjaya berjaya berjaya..tq tq ta..ehehehe..sgt suke..

Eera Shera said...

wah...x sangkanya..tq2 :)

ni emel sy: eera2402@gmail.com

thx ek..

wAnA said...

waaaw...terkejut saye
dup dap dup dap jntung nie hehe :D
by the way, trimas tuan blog..^^

e-mel saye di sini : syazawana_thebusybee@yahoo.com

remyhazza said...

For all the lucky winner..
jgn lupa reply email....
nak buat penghantaran gift okey...

aleen aiden said...

congratulations pada yg bertuah!hee

eyryn said...

wah ! ryn dapat laaa..hehe..
okey2 :)
thanx a lot !

arin cat said...

aaa!!! nama kami terpampang!! comelnyerr!!!..
email arincat

arin1490@yahoo.com.my

sory internet sewel xleh bukak belog
heeee

yura said...

ala bestnye.. harap pas ni ader wat lagi... terlambat lak sy nak join blog ni..pape pun sye dah follow

remyhazza said...

takpa yura....
hujung bulan ade lagi.....
tunggu....

 

Template blog ilham dari alif ismail