Friday, October 21, 2011

MEET MADAME SWEETPEAS...

Dear all.....
let's meet madame sweetpeas...
sapa tu...?
actually... madame sweetpeas one of  my pren kat opis....
just recently open her blog last few day ago....
try nak jadi bloggers cam kite semua....
what so special ???
so... let i tell uolls....
madame sweetpeas merupakan seorang pakar pemakanan..
bkn pakar makan...rasanya teman lagi pakar ...... tetapi kepakaran dlm hal2 yg berkaitan dgn nutrisi....
so byklah ilmu tentang makanan yg beliau tahu....
sekiranya anda masih dalam medication....
madame sweetpeas nie tahu apa yg perlu diambil dan tidak perlu dlm diet seharian.....InsyaAllah.. 


Berkelulusan dari Amerika dan berpengalaman di hospital  dan juga food industry.....
so sapa2 yang nak tahu tentang pemakanan dan juga penjagaan diet seharian.... calorie count ker.... leh ler tanya ngan madame sweetpeas nie....
nak kurus kan badan pun boleh...
mungkin pada kita yg masih muda nie..... muda ke aku nie ???


tak perlu sangat jaga pemakanan..makan hentam kromo jer..... tapi mungkin ade dikalangan ahli keluarga kita yg mengalami masaalah kesihatan....
so let's ask madame sweetpeas from the good balance diet meal...
like gaout ... kencing manis.....
kita sebenarnya pun tak tau berapa jumlah kalori yg perlu kita ambil dlm sehari.....betul tak ? camner nk makan healty food !
madame sweetpeas sedia membantu anda.....
so..... jom jadi follower madame sweetpeas....



2 comments:

YNA said...

yna suka mkn buah :)

tapi buah tmptn x elok sgt byk mkn :(

remyhazza said...

tu yna kena tanya madame sweetpeas ler.... buah aper yg baik utk kesihatan......

 

Template blog ilham dari alif ismail