Thursday, October 27, 2011

JOM GEGAR DUNIA BLOGGER

Salam all pren......
Jom join segmen
 "JOM GEGAR DUNIA BLOGGERS"

bukan ape pun.... tak salah kita kenali lebih ramai kawan....
kalau tengok taglines blogger kita nie pun dah tau....
r!lex's sebentar....
teman dah follow blog nie baru lagi....
so far blog  r!lex's sebentar not bad !
byk info , kisah dan tauladan...
isu-isu semasa yg cuba dikupas dari mata seorg anak muda.....
so let's join the segmen.....

12 comments:

sis92 said...

wah slmat bsegmen :)

remyhazza said...

baru nak belajar sis.... he3

Abang Long said...

Salam...selagi ada masa utk bersegmen or join any segmen, teruskan jer...at least boleh tambah pengalaman dan ilmu.

YNA said...

good luck my friend :)

Aien Not Alien said...

selamat bersegmen..hihihi...


esok2 boleh la kena tag ni..hahahaha.. gurau je.. :)

NasZ said...

wah...selamat bersegmen. hehehe.

NasZ said...

wah...selamat bersegmen. hehehe.

Selendang Merah said...

thank sudi join..jom kita gegarkan blogger lain yang join segmen nie..

NaLutdi n'iA said...

terjah bel0g anda , dari segment yg sama .. (:
salam perkenalan... sudi2 la ke bel0g nadd (:

http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/

[PCL] said...

PCL singgah dari segmen yg sama..sesama blogger kita gegarkan..silakan singgah ke blog saya.

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dtg dr segmen yg sama.
dah follow.sudi2 la singgah blog ayu pula^^

Fahz said...

selamat pagi ahad.nak gegar disini :) jom singgah belog fahz

 

Template blog ilham dari alif ismail