Monday, October 31, 2011

TEMAN KENA TAG.....

Camner nak buat nie....
teman haram tak tau nak buat camner......
tapi kena buat jugaklah ...
dlm cara pemahaman teman ler..... he3

teman kena jawab soalan dari EmpayarUtama.....
nape tag kita empayar ????
teman dah tua nak  jawab....he3
tapi demi taknak menghampakan....... teman jawab lah.....


Soklan-soklan Sehati Serasa dari empayar :

1. Nama penuh siap tarikh lahir ?
    Azhar Zulkafli...tak tau ler kat mana dtg nyer remy tu..... hu hu hu
2. Nama suami/isteri/laling tersayang (letakle gamba) ?
    H - singkatan dari nama sebenar.....
3. Entri terbanyak dalam sebulan ?
    Entry terbayk bln nie kut.....seirg dgn penambahan followers...
4. Entri tersikit dalam sebulan pulak ?
    Mula2 dulu.... takde kwn...crita pun sikit aje la.....he3
5. Pendapat tentang blog EmpayarUtama ?
    Dasar pemerintah..... mesti kena luaskan empayar...kami tuan tanah bayar cukai jer....
6. Blog feveret ?
    Semua yg dtg mintk cukai kat tanah teman...

7. Sebab apa suka blog (feveret) tu ?  
    Hari2 buat kacau.... teman suka ler...
8. Apa yang pertama kali dibuat bila buka sesuatu blog (contoh: terus tekan follow; terus cari shoutbox) ?
    kacau tuan tanah
9. Kalau tak berblogging sekarang ni, rasanya nak buat apa ?
    tido ler...... dh tgh mlm.... he3...sambil gentil keychain angrybird 
10. Berapa lama masa diambil lepas baca entri nih untuk buat entri korang pulak, hahahahah jawab ?
    nak buat entry ker......??? hu hu hu...penat ler....
11. Soalan tak boleh lari nih: Apa rasa bila kena tag ?
    GRRRRRRRRR........siap kau empayar..... teman tag hang balik...


Sekarang teman nak buat soalan pulak........
tapi nak tag sapa..... 
mari kita lihat sapa yg kena.....


He3.... mampus nanti depa marah kat teman.....

soalan nyer....dari hati teman yg suci ikhlas.....

1)   Korang rasa apa biler teman tag korang  ???
2)   Korang tak marah teman kan ??
3)   Korang rasa teman rela tak buat entry nie....he3 ???
4)   Korang rasa korang nak tak tag kwn korang tak  join soalan cepumas nie ???
5)   Korang nak kasi berapa soalan biler tag nanti..???
6)   Korang suka buat apa biler bukak blog teman ?
7)   Korang rasa ramai followers best atau ramai viewers lagi best ???
8)   Korang paling suka entry teman yg mana satu....???
9)   Korang berikan tiga perkataan tentang blog teman nie ???
10) Korang rasa kenapa siti kawen ngan datuk K ???

So slmt menjawab..

13 comments:

Ct Mawa said...

wee..olrite..nti mawa post pulak eyh :)

tQ tag

remyhazza said...
This comment has been removed by the author.
remyhazza said...

he3......
napela ada game cam nie.... tak buat entry nanti...kechik ati pulak empayar tu nanti....he3

EmpayarUtama said...

Hahahahahah mana ley tag balik; ada dalam rules tu. Camana pun makasih le sebab secara tak langsung kita dapat promotkan tak kurang sepuluh blog kengkawan kan? Aku suka cam ni sebab walaupun entri agak sengal, tp tak yah nak like fesbuk; takyah nak link balik gambo; takyah nak pos komen linkkan entri tu dah buat ke blom; tak yah nak tetapkan tajuk; dan serba serbi tak yah le senang cakap :)

Gadis Purple said...

hahaha..kenapa saya ditag??

remyhazza said...

betul tu empayar....
teman pecah otak nak buat soalan....
he3...

gadis purple....
enjoy!!!!

YNA said...

rajin benor jwb tag, hihihi

remyhazza said...

lupa pulak nk tag yna.....
tunggu..... he3

Abang Long said...

Salam...naseb baek tak kena tag..huhu

Aien Not Alien said...

kihkihkih...kena tag ye? haaa... kan da cakap hari tu...hihi..

takpelah...ini salah satu cara nak beramas mesra..hihi

Boboi Boy said...

Kena tag lagi..3 kali dh..2 lgi entry ni belom buat..Penat nih :)

Cik Dorayaki said...

saia sudah kena satu tag by encik remyhazza. haha ni game ek? almaklum bru blajar dunia blog :p

remyhazza said...

ala aien.....
kau punya tag sudah ade... tunggu bsk tghari kuar...... he3
time nie lah nak bermesra ngan kengkawan......

boboboi punya tag...
bsk abg remy kuarkan entry tu...

Cik dorayaki....
sesame ler kite kana tag....
tapi fun jugak... sambil promote blog kengkawan....

 

Template blog ilham dari alif ismail