Friday, October 14, 2011

CZ SAMPLING .............HARI YG AMAT MEMENATKAN....

Huh !!!! berlengas rasanya.....
first time buat meal sampling utk airlines dari pagi ke dinihari.....
a yo yo..... masam satu badan rasanya..
nasib baik aircorn kuat kat dlm sampling room tu....
Rupa-rupa nya org Chinese nie ade jugak yg cerewet melampau...
dah rasa sampai tahap gaban dah....
mau tak nye.... dari kul 9:30 pagi dia sampai...we all kena layan karenah nyer sampai lah kul 8:30 mlm... hu hu hu
a long tired day.......
sakit kaki teman nie ha.... dah ler tu.... lepas dieorg balik.... nak kemas pulak Room tu...
standby for next Sampling  on monday....
tapi memang cerewet Guest dari China Southern Airlines nie...
My food proposal ditolak/direject selamba badak jer....
hu hu hu depa tak tau ker..... cam nak pecah kepala nak create menu yg pelbagai class tu.....
teman buat proposal as per current  guideline ler....
rupa rupanya die nak yg vouge the vass....!
bukan yg budget kechik....
Flight kul / China dlm 4 hours jer.... tapi makanan nya... mak oii..
pelbagai.... tak tau ler sempat ke tak pasenger tu makan... he3
let kite enjoy the pic during the sampling day.....
yang penting... semua food yummy yummy !!!!

9 comments:

My Life's Journey said...

sedapnya .. hairan dgn chinese tu umm

Lai Qma said...

slurppp..yummy,lapar lak tgk tyme2 tghary cmni ni..
mgg0da bt0l..anta la at kite sket..hihi

Kancil 8349 said...

sedapnya kalau dilihat...belum lagi dirasa nie...

Eija Hassan said...

wahhh.sedapnyee.*lapar!*

remyhazza said...

tu lah dugaan teman kat cni..... mau sebulan naik sekilo...... tgh berusaha agar tidak tergoda selalu.... tapi yg lebih sedih...
lepas sampling...semua makanan diatas terus di buang... iyalah sebab terdedah terlalu lama kan.... syg memang sayang.... tapi nak buat camner kan

NasZ said...

kalau saya dapat makan semua kat atas, saya bedal je. hehehe. tak la fussy sgt pasal makanan ni.

MOHD NASER.com

Gadis Purple said...

sedapnerr

Azzifarun Nurafizza said...

wahhh..sedapnye..tengok pon dah sedap...kalau makan ni..abis sume sapu..hehehe

remyhazza said...

he3.... mkn selagi termampu.....

 

Template blog ilham dari alif ismail