Wednesday, October 12, 2011

MY COLLECTION PART 3

Pergh !!!
dah masuk part 3 dah my collection entry nie....
apa lagi yg teman kumpul.. dah tgk ker part 1 ngan part 2 ???
kalau belum clik kat link bwh nie


part 1 http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2011/03/my-collectable.html

part 2 http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2011/05/my-collectable-part-2.html

saje jer.... teman bukan apa... tgh kemas kemas rumah tadi..... jumpa pulak salah satu collection yg dah lama tersimpan....
Korang mesti ingat kan zaman waktu  PS2 belum wujud lagi... apa yg korang buat kat masa lapang.....
teman waktu tu zaman remaja kut ! he3 , teman ngan kengkawan giler baca komik action pahlawan china..... ala ala kungfu...karya tony wong tu 
ingat tak lagi pada Pedang setiawan....storm rider yg siap dijadikan filem lagi.....
mas tu tiap2 minggu pi kedai cari komik tersebut... masa duk ramai2 dulu... kiteorg pakat kumpul setiap cerita seorang....
senang..leh pinjam2 baca  ...teman waktu tu minat sangat ngan komik 
teman pendekar helang sakti...
so teman dh kumpul dari first editon sampai yg terakhir episod 84
.itu kiranya 84 minggu tu......mau berapa tahun habis ? tapi minat punya pasal.... layan jer la...
kwn teman pulak kumpul pedang setiawan.... dan kwn yg lain dgn crita lain....
komik 2 tersebut masih tersimpan rapi sampai sekarang.....
dah tak tau berapa kali teman khatam....
ingat nk simpan utk hari tua nanti.....he3
hadiah utk anak cucu......
so ade sapa sapa nak pinjam ker ? emmmmm
tunggu lepas nie...... my collection part 4 pulak akan kuar......he3



4 comments:

LoveHijau said...

Salam ziarah bro, biar sy komen kat sini Dah lama komik nie bertahan dekat pasaran Malaysia, pengarang dan penulisnya dah jadi jutawan, pengedarnya kat Malaysia dah jadi ribuan..hahaa,memang lukisan dari komik ini mdapat tempat word wide,
Bagaimana Nak Tapis Video U Tube Buat Anak Anda

remyhazza said...

betul tu love hijau.....
dulu biler nk kuar jer episod baru.....
siap pesan kat tokey kedai suruh simpan takut habis.....

muhammad hasim said...

Salam..bru sy nak pinjam komic teman pendekar helang sakti dri 71 sampy habis bole? Kt rumah ne tk lengkap la siri die..tk tahu ape ending die..

أضعف الإنسان said...

xn k jual k bro komik tu? sy nk dari 70 sampai akhir

 

Template blog ilham dari alif ismail