Tuesday, November 1, 2011

25 RANDOM GIVEAWAY BY PENMERAH.COM

Cam tak percaya jer......
teman kena tag lagi......
demi utk tidak menghampakan BOBOBOi...
teman join jugak segment dari http://penmerah.com/ nie....
Sebenarnya teman ade terbaca segment yg dibuat oleh penmerah.com nie....
sebab teman memang dah follow blog nie....
cantik blog nya secantik tuan blog nya jugak....
cuma takut nak join...iyelah sapa kita kalau diikutkan.....
bukan blogger tegar pun..... sambilan jer....
pastu blog teman tak glamer cam yang lenlain.....tapi takpe lah....
biler tengok random gift tu.....
terfikir jugak kut kut leh dijadikan birthday present teman nanti....maklumlah
last date tu hari jadi teman....10 nov....
kut kut ler blog penmerah kasi hadiah kasihan.... he3....
( cam ayat memujuk jer....)
tak kasi pun takpe...... teman percaya pada rezeki.......

So korang pun boleh join segmen penmerah.com nie
just follow the step below....

Macam mana nak join:
1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”
2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.
3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.
4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!

Sapa ye.....teman nak tag
kite letak 3 org nie lah !
ieyla
yna
aiennotalien

8 comments:

.: iEyLa :. said...

ooppss..saye kne tag ek??hihi..
t free sy wat ek..tq

remyhazza said...

okey ieyla.....
aritu suka sebeb tak kena tag kan....he3....

Boboi Boy said...

Maseh :D

Lai Qma said...

gud luck :)

KM7 said...

KM7 dah letak link blog ni dlm bloglist KM7...

remyhazza said...

thanks KM7....
Jasa mu dikenang !

KM7 said...

opsss..jgn lupa masukkan link blog KM7 jg dlm blog kamu.hehe..

Aien Not Alien said...

errr...kalau ada kesempatan kita join ye...ramai sangat tag ni...tak terkejar teman...hihi

 

Template blog ilham dari alif ismail