Saturday, October 29, 2011

DETIK KEMUNCAK HAMPIR TIBA

dETIK APE TU ???

Ala detik pencarian 5 followers bertuah blog remyhazza ler....
mungkin dah ade yg lupa ataupun ade yg tak baca langsung.....he3
teman nie pun pun tak terkejar dgn entry entry blog yg teman follow....serius teman ckp... tak terkejar teman....
bukak jer pc... dh berderet entry terbaru...
kadang2 tu sampai terlepas....
yg mana sempat teman baca dan juga teman komen...
ade juga yg temen baca sambil buat kacau kat shoutmix tu....
itu jer yg teman mampu buat....

kekadang curi curi jugak masa kat opis nak buat entry terbaru....
busy mungkin....
bkn aper... teman nie dah terlewat sikit dlm penulisan blog nie....
org bukak...teman bukak jugak....tapi ikut pemahaman teman ler....
clik2 jer ape yg patut.....
seperti yg teman ckp dulu....
just to share the moment...
yg baik buat teladan... yg buruk jgn ikut....
berbalik pada entry "100 followers celebration"....
link kat bwh nie
lucky draw disini
link masih lagi  berjalan dan akan sampai kepenghujung nya......
dgn tagline ,
"small gift from a big heart"
that for the beginning.....just for fun....
maybe after this, kita buat yg betul2 gempak.....
ala budak baru nk merangkak dlm dunia blog nie..... betultak....
 5 followers bertuah tu masih belum diundi dan kepada yg baru jadi followers teman tu... masih berpeluang nak sertai lucky draw tu...
sebenarnya mula2 teman tak tau nk letak tarikh tutup entry tu...conpius kejab... takut letak 2 hari... takde sapa komen...
dah tentu sah sah blog teman takde org baca....he3
tapi teman bersyukur... after 2 day teman dapat komen yg positif dari para followers... so far hampir 30 komen teman dapat..
Alhamdulillah....
jadi... mana yg belum komen tu.....
klick jer kat link kat atas tu....
kalau nak sertai lucky draw tu ler...
ingat dateline 12 tghri pada 31 Oct 2011...
Good Luck !!!

8 comments:

cinnamon.com said...

teman ni pun masih bru dlm dunia blog,walaupun orang lama..tak terkejar rasanya..

sis92 said...

selamat bblogging dgn riang ria :)

remyhazza said...

betul tu cinnamon....
sbb tu teman cuba limitkan entry....
sehari sekali jer....he3
takut takde sapa yg baca....

TQ n happy blogging to jugak sis....

NasZ said...

saya pun masih baru dalam dunia blogging ni. masih bertatih lagi.

diana said...

akak pun baru jugak nih..
masih dalam proses belajar...
masih banyak yang kita kena kejar..
jom kejar sama2..:)

YNA said...

pastikan yna menang ye?

klu x, xmo kawan :(

ugut nih,ahaha

EmpayarUtama said...

Booking ikut pintu belakang satu aaa hahahah

remyhazza said...

empayar....jgn lupa comment kat entry tu.....kita bukak jln depan jer....he3....
jln blkg ops !!! rahsia....

 

Template blog ilham dari alif ismail